nitubaga 06.10.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 czeee Mysia priva looknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dzięki za myśl z drewnianą mozaiką - tylko jakie fugi się do tego daje... fajne masz pomysły domek zapowiada się śliczny pozdrawiam cieplutkoKinia[/b]. Mozaika jest drewniana i układa się ją na kleju, cyklinuje i olejuje lub lakieruje.(jesli cie dobrze zrozumiałam z tą fugą ). Taka mozaika dobrze nadaje się na ogrzewanie podłogowe. Z domkiem jak z domkiem z najpiekniejszego cudu można ulepić koszmarek, więc wszystko przedemną Madmegs normalnie mnie zawstydzasz do potęgi Liduśka, nie zdążyłam się dzisiaj dowiedziec dokładnie. I tak jestem zdecydowana na podłaczenie tymczasowe butli z gazem. Musze w koncu wybrać piec, a to nie jest łatwe zadanie skompilowac wszystko do kupy Zuziu kochana, jeszcze się wstrzymam chwile z załatwianiem gazu, ale masz to prawie jak w banku, że się zgłoszę na kolanach no chyba mnie nie zrozumiałaś - chodzi mi o fugi - czyli to między płytkami - może wiesz jakie się do drewnianych stosuje?? Kinia ja będe miała mozaike przemysłową na podłodze więc fug sie w to nie pcha tylko układa na styk, ale jeśli chodzi Ci o tą mozaikę drewnianą na siatce co np na aliegro sprzedają, albo co dune ma to ja kiedyś nawet juz wiedziałam jak się to fuguje, ale zapomniałam, choć chodzi mi po głowie, ze to sie silikonuje. Moja wyobraźnia podpowiada mi jednak, że jest to katorżnicza robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.10.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 zapomniałam dodać co się dzisiaj działo. A więc ogłaszam rozpoczęcie sezonu kaflowego. Układane było to: http://www.sweethome24.pl/data/gfx/pictures/medium/2/9/892_1.jpg A jutro czas na karton-gipsy i kominek. Oj zaczyna się dziać, znów nie będe w nocy spać tylko urządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no i super daj znać co wymyślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.10.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Oj zaczyna się dziać, znów nie będe w nocy spać tylko urządzać A co na to monsz? czemyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Cze Mysza super, że sezon kaflowy się rozpoczął czekam na fotki z realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Siemka!!! Mycha to juz chyba mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dobrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 czesć Myszka a Tobie nie została może na zbyciu dylatacyjna gąbeczka po wylewkach? Nefer ma całą rolkę ale do niej tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.10.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 czesć Myszka a Tobie nie została może na zbyciu dylatacyjna gąbeczka po wylewkach? Nefer ma całą rolkę ale do niej tak daleko przykro mi bardzo. nie zostały nawet strzępy. Wsio wcieło, albo co. Został mi tylko styrodur jakby co. A ja mam jutro przerypany dzien, bo musze pare rzeczy poustalać, do których nie mam jeszcze przekonania zbytnio, m.innymi oświetlenie częsci dziennej gdzie dokładnie powypuszczac, bo stelaże zaczynają kręcić, może odpływy i baterie będziemy montować to też musze palcem dokładnie pokazac i kable pod kinkiety i kartony na suficie dachowym i zabudowa belek, ło matko i córko jak to przeżyje i nie spieprze czegoś to będe wieeelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 czesć Myszka a Tobie nie została może na zbyciu dylatacyjna gąbeczka po wylewkach? Nefer ma całą rolkę ale do niej tak daleko Bluźnisz niewiasto. Jutro od 18 jestem na budowie - przemyśl sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Bo się NIGDY nie kupuje brykietu w sklepie ani na stacji benzynowej tylko u producenta Z transportem dasz 8,50 za paczkę Sezon się zaczął. Mycha, pod którą gazownię Ty podlegasz ? Nefciu ja bede miec brykiet od producenta, wtedy kiedy Ty podłoge , a natenczas cokolwiek potrzebowalam, bo sie uzależniłam od puszczania brykietu z dymem(nie miałam pojęcia ze mi to kiedykolwiek będzie sprawiać jakąkolwiek radośc ten, no, kominek) Ja podlegam pod Pruszków z gazem Tylko jak Ty ten wózek doturlasz do siebie z tą paletą :) A jak Pruszków to nie sięgają tak daleko moje łapki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.10.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Bo się NIGDY nie kupuje brykietu w sklepie ani na stacji benzynowej tylko u producenta Z transportem dasz 8,50 za paczkę Sezon się zaczął. Mycha, pod którą gazownię Ty podlegasz ? Nefciu ja bede miec brykiet od producenta, wtedy kiedy Ty podłoge , a natenczas cokolwiek potrzebowalam, bo sie uzależniłam od puszczania brykietu z dymem(nie miałam pojęcia ze mi to kiedykolwiek będzie sprawiać jakąkolwiek radośc ten, no, kominek) Ja podlegam pod Pruszków z gazem Tylko jak Ty ten wózek doturlasz do siebie z tą paletą :) A jak Pruszków to nie sięgają tak daleko moje łapki.. ponoc ma być spoko Nefciu, więc się nie martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.10.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a brykiet to takie sprasowane wióry w kostki? i to sie nadaje do kominka? nie brudzi i takie tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 czeee Mysia... jestem uziemiona... mój czarny scenariusz się sprawdził i własnie czekam na lekarza pediatrę... ... ale kiedyś wpadnę ... aj promis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.10.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a brykiet to takie sprasowane wióry w kostki? i to sie nadaje do kominka? nie brudzi i takie tam? te sprasowane wióry z dąbexu są swietne, szyba czyściutka na długi czas, a ile ciepełka dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.10.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 czeee Mysia... jestem uziemiona... mój czarny scenariusz się sprawdził i własnie czekam na lekarza pediatrę... ... ale kiedyś wpadnę ... aj promis Nituszka dużo zdrówka dla maluchów w takim razie. Jak sie podkurujecie to wpadaj do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Cze Mysia wpadłam sprawdzić czy już mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.10.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Cze Mysia wpadłam sprawdzić czy już mieszkasz no i Cie zawiodłam Jak teraz wszystko pójdzie dobrze, to będzie dobrze, a jak nie to dupa zbita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts