Gosiek33 11.10.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 łaaaaaaaaaaadnie masz i się witam przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.10.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Też jestem widziałam fotki co to je pokazałaś... no nie powiem byś się wysiliła, ale może to i lepiej... każdy wiedziony chora ciekawością - szybciej Cię odwiedzi buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Też jestem widziałam fotki co to je pokazałaś... no nie powiem byś się wysiliła, ale może to i lepiej... każdy wiedziony chora ciekawością - szybciej Cię odwiedzi buziaki zostawiam zwyczajnie zaczynam mieć stresa związanego z trafnością wyborów wnętrzarskich. No i może dlatego tak nieśmiało.Zresztą wszystko jest w powijakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Też jestem widziałam fotki co to je pokazałaś... no nie powiem byś się wysiliła, ale może to i lepiej... każdy wiedziony chora ciekawością - szybciej Cię odwiedzi buziaki zostawiam zwyczajnie zaczynam mieć stresa związanego z trafnością wyborów wnętrzarskich. No i może dlatego tak nieśmiało.Zresztą wszystko jest w powijakach. Wybieram się do Ciebie we wtorek lub środę... ... może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Też jestem widziałam fotki co to je pokazałaś... no nie powiem byś się wysiliła, ale może to i lepiej... każdy wiedziony chora ciekawością - szybciej Cię odwiedzi buziaki zostawiam zwyczajnie zaczynam mieć stresa związanego z trafnością wyborów wnętrzarskich. No i może dlatego tak nieśmiało.Zresztą wszystko jest w powijakach. Wybieram się do Ciebie we wtorek lub środę... ... może być? o Boszzz do mnie naprawde? doczekam się? Jasne ze moze byc. Nie wiem co wtedy będzie gdzie będe i czy bede ale przyjeżdzaj na kawkę Rasiul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.10.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzien dobry. U mnie w domku juz prawie cały daszek nakryty, jest cichutko i cieplutko, ino i tak mogłam więcej tej wełny utkac, bo wygląda troche jak cienka koszulka, a ja nie wiem co sobie wyobrażałamMiłego dniaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 .... Ty Rasia to może we dwie wpadniem, hę? daj cynka jak będziesz wiedziała kiedy lecisz... bo być może my w tym samiuśkim celu jedziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.10.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 .... Ty Rasia to może we dwie wpadniem, hę? daj cynka jak będziesz wiedziała kiedy lecisz... bo być może my w tym samiuśkim celu jedziem Jutro jadę. Zawadzając o Bronisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 .... Ty Rasia to może we dwie wpadniem, hę? daj cynka jak będziesz wiedziała kiedy lecisz... bo być może my w tym samiuśkim celu jedziem Jutro jadę. Zawadzając o Bronisze. oj jutro... dla moich Bąków jeszcze za wcześnie na spacery zwłaszcza w taka pogode no nic.. to ja pojade inną razą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.10.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.10.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 berek berek Panie DuchuDobry dobry Magi Rasiul Chlopaki syćkie juz siem cieszom niezmiernie ze przyjeżdzasz, no i ja też oczywiście. Nituszka kuruj chłopaków, ja poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Doberek o to może ja się z Nitką zmówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Doberek o to może ja się z Nitką zmówię taaaaak... zmawiaj się zmawiaj ja myślę, że jak się nam nic jeszcze nie przyplącze (tfu, tfu) to do ok czwartku powinnam już być luźniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.10.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Mam oliwę dla Gryzonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.10.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Szybciutko nadrabiam zaległości.Łazienka gościnna zapowiada się cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Mam oliwę dla Gryzonia cieszem się. Czesc Betka Pasiula zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Hej gryzonie i inne zwierzątka pogrążone w budowlanym szale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.10.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Doberek o to może ja się z Nitką zmówię taaaaak... zmawiaj się zmawiaj ja myślę, że jak się nam nic jeszcze nie przyplącze (tfu, tfu) to do ok czwartku powinnam już być luźniejsza Ja też... Dzisiaj nie dałam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts