zuznka 15.10.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 M. mnie usiłował umówić na wymianę opon do mojego serwisu na sobotę , ale panowie kręcą głowami , że do wtorku maja pełne obłożenie Ten śnieg wszystkich na raz zmobilizował chyba ja narazie nie wymieniam bo od przyszłego tygodnia obiecują 15 stopni byleby na obiecankach nie stanęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.10.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a ja mam wymianę opon z głowy i juz, jak pare dni bedzie cieplej to nic sie nie stanie, a potem nie bede stać w kolejkach jak przymrozki przyjdą Ale dzisiaj hydraulik namotał w kotłowni. Z 6ciometrowego pomieszczenia zrobiła sie ciasna norka z wielkim baniakiem na kurna wejsciu i piecem gazowym powieszonym tak ze ledwo widze co na nim pisze(no ale w ostateczności sięgam do guziczków. Utrudnione dojscie do skrzynki rozdzielczej, prawie niemożliwe dojscie do wyczystki(nie mówiąc juz o tym zeby do niej zajrzec)Jestem zła jak osa, a najbardziej na siebie, ze po drugiej próbie wyperswadowania tego głupiego ustawienia zaprzestałam nalegać jak jakiś żółtodziób.Czy ja się nic nigdy nie naucze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Cze Mysza dawno nie zaglądałam U ciebie też kabelki spartaczone ? Przykro mi. A u mnie na budowie od wczoraj nie ma prądu (tzn w całej mieścinie nie ma) i ma nie być podobno do soboty Tak więc więźba leży na działce sobie zamiast na domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Cze Laski Będzie good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 a ja mam wymianę opon z głowy i juz, jak pare dni bedzie cieplej to nic sie nie stanie, a potem nie bede stać w kolejkach jak przymrozki przyjdą Ale dzisiaj hydraulik namotał w kotłowni. Z 6ciometrowego pomieszczenia zrobiła sie ciasna norka z wielkim baniakiem na kurna wejsciu i piecem gazowym powieszonym tak ze ledwo widze co na nim pisze(no ale w ostateczności sięgam do guziczków. Utrudnione dojscie do skrzynki rozdzielczej, prawie niemożliwe dojscie do wyczystki(nie mówiąc juz o tym zeby do niej zajrzec)Jestem zła jak osa, a najbardziej na siebie, ze po drugiej próbie wyperswadowania tego głupiego ustawienia zaprzestałam nalegać jak jakiś żółtodziób.Czy ja się nic nigdy nie naucze? I co teraz ścianę rozwalać będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 a co to jest jedna ściana w stosunku do wieczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.10.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Hejka Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 a co to jest jedna ściana w stosunku do wieczności ooo bardzo podoba mi sie to podejście... szkoda, że mi go czasem brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.10.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ale Mysza ma ful wypas chałupę!!! I jakie półnagie Ciacha się po niej kręcą! Normalnie rewelka! I nad wszystkim panuje jak, że ja chylę czoła! Dzięki za kawusię Musiaczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.10.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 No Rasia bez żartów, a co do ciasteczek to się zgadzam. Mówie do nich Misiaczki A teraz proszę Państwa skończyły się żarty: Wygrzewanie jastrychuuuuuuu raz proszę Dzisiaj domku panuje juz 19 stopni bez grzania kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.10.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 No Rasia bez żartów, a co do ciasteczek to się zgadzam. Mówie do nich Misiaczki A teraz proszę Państwa skończyły się żarty: Wygrzewanie jastrychuuuuuuu raz proszę Dzisiaj domku panuje juz 19 stopni bez grzania kominkiem Bo wczoraj Misiaczki nagrzały do 30. super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.10.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Mysza gratulacje butli = wygrzewanie, ale ciepło u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.10.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dzięki Gosiu. Juz mnie tam ciągnie, nie moge usiedziec spokojnie na d.upie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Dziś się umówiłam i w czwartek u nas też powinno być cieplutko jak u Ciebie Na ile czasu starczą Ci te dwie butle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.10.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Dziś się umówiłam i w czwartek u nas też powinno być cieplutko jak u Ciebie Na ile czasu starczą Ci te dwie butle No to super! Nie mam zielonego pojęcia na ile praktycznie mi starczy tego gazu, ale teoretycznie na 2 tygodnie 2 butle po 33 kilo propanu. A i piec musi być przezbrojony na butle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 18.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 wkleję sobie to tuta, bo jeszcze coś zapomnę i mi się płyta powygina powykręca i pofaluje schemat wygrzewania wylewek: 1 dzień - 25 °C ..... 28 dzień - 35 °C 29 dzień - 25 °C ja nie wiem o co chodzi z tym wygrzewaniem wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Dziś się umówiłam i w czwartek u nas też powinno być cieplutko jak u Ciebie Na ile czasu starczą Ci te dwie butle No to super! Nie mam zielonego pojęcia na ile praktycznie mi starczy tego gazu, ale teoretycznie na 2 tygodnie 2 butle po 33 kilo propanu. A i piec musi być przezbrojony na butle. Na szczęście mój piec się łatwo przezbraja bez dodatkowych kosztów U mnie mają być aż trzy ale mają starczyć przy leciutkim grzaniu i to tylko ogrzewania na 2 miesiące pożyjemy zobaczymy Najgorzej, że to zupełnie niepotrzebny wydatek (i to niemały ) jakbyśmy byli podłączeni do gazu - 20 m od nas jest przecież to nie trzeba byłoby takich korowodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.10.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 wkleję sobie to tuta, bo jeszcze coś zapomnę i mi się płyta powygina powykręca i pofaluje schemat wygrzewania wylewek: 1 dzień - 25 °C ..... 28 dzień - 35 °C 29 dzień - 25 °C ja nie wiem o co chodzi z tym wygrzewaniem wylewek Chodzi o to zeby tak wygrzac jastrych, jesli jest ogrzewanie podłogowe, zaczynając od niskich temperatur az do około 35-40 stopni i potem wychlodzić je i znowu podgrzac tak, żeby usunąc wodę, a nie powykrzywiać przy tym betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Jak w domu ciepło to już nie jest budowa. To już dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.10.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts