malgos2 18.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 No nie wiem, dla mnie to budowa sie konczy jak karton-gipsy przestaja swiecic i podloga jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 No nie wiem, dla mnie to budowa sie konczy jak karton-gipsy przestaja swiecic i podloga jest... Bo Ty nie budujesz domu :) Nie widziałaś fundamentów i gołych cegieł i martwych murów. Jak rusza prąd, jest ciepło i masz wodę w kranie to dom żyje :) Jak było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 No nie wiem, dla mnie to budowa sie konczy jak karton-gipsy przestaja swiecic i podloga jest... Bo Ty nie budujesz domu :) Nie widziałaś fundamentów i gołych cegieł i martwych murów. Jak rusza prąd, jest ciepło i masz wodę w kranie to dom żyje :) Jak było ? Super bylo tylko zimno. Ale faaaajnie, zimne piwko, cieple lozeczko... A jak bylo w Krakowie beze mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Przyjechałam z godzinnym opóźnieniem, zjadłam polędwiczki w hotelu RT Regent na Bożego Ciała, wzięłam leki i poszłam spać. Generalnie to i tak po ch... pojechałam, ale to nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 No to kicha... Powinni Ci zafundowac dluuuugi weekend w krakuffku w ramach rekompensaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 No to kicha... Powinni Ci zafundowac dluuuugi weekend w krakuffku w ramach rekompensaty. Chyba i tak mnie nie minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 No to kicha... Powinni Ci zafundowac dluuuugi weekend w krakuffku w ramach rekompensaty. Chyba i tak mnie nie minie Noooo, a karniakow to masz juz tyyyyyyyle nagrabionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 No to kicha... Powinni Ci zafundowac dluuuugi weekend w krakuffku w ramach rekompensaty. Chyba i tak mnie nie minie Noooo, a karniakow to masz juz tyyyyyyyle nagrabionych. Jeeesoooo to trza jakieś witaminy zacząć brać, żeby przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 No to kicha... Powinni Ci zafundowac dluuuugi weekend w krakuffku w ramach rekompensaty. Chyba i tak mnie nie minie Noooo, a karniakow to masz juz tyyyyyyyle nagrabionych. Jeeesoooo to trza jakieś witaminy zacząć brać, żeby przeżyć. Magnezik zacznij lykac juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Coś trzeba będzie... albo już zacznę ćwiczyć te karniaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.10.2009 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dzień doberek z poniedziałku-miłego dzionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.10.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie jest najlepiej, jade po kredyt Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.10.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Miłego dnia Ta dwoistość natury mieć kredyt - dobrze bo budować można spłacać kredyt - to zdecydowanie niedobrze ważne by było z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie jest najlepiej, jade po kredyt Miłego dnia Mysz, wez duza walizke czolkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie jest najlepiej, jade po kredyt Miłego dnia Mysz, wez duza walizke czolkiem dysponuję dużym bagażnikiem za drobną opłatą przewiozę te worki z pieniędzmi pod wskazany adres ps. Bąki już w przedszkolu... więc noooo ... bym się wprosiła kiedyś czy cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.10.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie jest najlepiej, jade po kredyt Miłego dnia Mysz, wez duza walizke czolkiem dysponuję dużym bagażnikiem za drobną opłatą przewiozę te worki z pieniędzmi pod wskazany adres ps. Bąki już w przedszkolu... więc noooo ... bym się wprosiła kiedyś czy cuś... Ja mam większy ja mam większy i jak zgubisz jeden woreczek z kaską u mnie to przewiozę gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie jest najlepiej, jade po kredyt Miłego dnia dobierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.10.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jeszczem dobrze nie dobrała, a już rozdysponowała Skoro Wszystkie macie takie duuuuże bagażniki to proszę kto na ochotnika mi szafe z ikiei przywiezie? hejka hejka hejka ale jestem wypruta, a nic dzisiaj nie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam się z rana Z tymi pieniędzmi to jest tak, że ile by ich nie było, to się zawsze rozlezą jak mrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 cześć Myszko wpadłabym Cię odwiedzić bo mam trochę dość swojej wykończeniówki wolę chyba popatrzeć przez chwilę na cudzą Mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts