pasie 21.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Brrrrrry to o której Szanowny Kolektyw się zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.10.2009 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jodełka to nie moja bajka, nie moje klimaty. Nie lubięi już. Ale jak Tobie się podoba to sobie zrób :) Myślę, że jodełka i nowoczesne wnętrze to raczej nie bałdzo - chyba, że wnętrze nie będzie nowoczesne. A jak poczytałam o jakich biurowych klimatach i wyprasowanych ... to ja już nic z tego nie rozumiem, bo w końcu Ty jeszcze NIE MASZ wnętrza - więc o co kaman ? Nie nadążam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.10.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ja tez nie nadążam, ale trudno. Muszę odwieźć Małą, jechac na kontrole auta, potem do szklarza i po many, i zasmigac na budowę, bo: SUW prawdopodobnie dzisiaj, serwisant od pieca dzisiaj, Duch dzisiaj, Babeczki dzisiaj, silikony dzisiaj, o matko , jeszcze kartony, kafle i drobna elektryka też dzisiaj miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.10.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam się i życzę Wam miłego spotkanka A może byście się tak w któryś weekend zebrały, co by i kobiety pracujące mogły się dołączyć???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja mam teraz jodełkę w mieszkaniu - ale to stara podłoga w starej kamienicy .Ale mam jodełkowy przesyt i nie chcę mieć tego więcej. Buziaki dla babskiego nalotu i dla Mysiego pędziwiatra Ja ostatnio słyszałam kilkakrotnie,że mam okna jak w sklepie/biurze , bo kto to daje szare aluminium , zamiast po bożemu na brązowo Trzymaj się swojej wizji i nie daj namieszać w głowie. Miłego dnia wszystkim i oby nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Niestety nie wezmę udzialu dzisiaj w nalocie na Mysią norkę Liwia ma chyba zapalenie ucha a już bylo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Niestety nie wezmę udzialu dzisiaj w nalocie na Mysią norkę Liwia ma chyba zapalenie ucha a już bylo lepiej ja też nie wiem czy dotrę, bo Zu strasznie marudna, chyba też coś ją bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ło matko same choróbska Mam nadzieję że jednak jesteście wszyscy zdowi Jak tam zlocik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jodelka jest bardzo loftowa. Loftowa w klasycznym rozumieniu, nie w polsko-siermieznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.10.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Czółko Zlocik się udał, bo wszystkim udało się dotrzeć. A stawili się: Duch, Nitka, Zuza, Pasie z Zu i mężem, nawet Ani udało się na chwilkę wyrwać z domku Oprócz tego stawili się panowie od gazu, Misiaczki i Rafał spotkanie jak zwykle się udało, było pełno śmiechu, numerki na boczku i na pięterku Mysza, mam nadzieję, że nie za bardzo namieszałyśmy ci w koncepcjach wykończeniowych nie będziesz mieć awersji do szkła i połyskujących frontów Dziękuję wszystkim za przemiłe spotkanie jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jupi udało mi się na pięć sekund wyrwać i zobaczyć z dziewczynami i Duszkiem no i kartongipsiarzy spotkałam jednego nawet troszkę zatkało na mój widok chyba się nie spodziewał że swiat jest taaaaki mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.10.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 hejka Babeczki. Wielkie dzięki za nalocik i śmichy chichy. Fajniście było Was znowu zobaczyć. Obiecuję, ze następnym razem będzie juz czynny kibelek No i może podjazd troche wysypany, co by nie wchodzić do chałupy 10 kilo cięższą o błoto Misiaczki do wieczora rozprawiały o dzisiejszym wydarzeniu. Lidka ale masz branie, ja nie moge A tak wogóle to wlasnie wróciłam do domu i tak to ło. Maja moja schaftowała się na budowie i nie wiem czy jaki wirus jej nie łapie. A dopiero się cieszyłam jak gupi do sera że Mała zdrowa(mam nadzieje jednak ze to nie wirus tylko, ze włosa połknęła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.10.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Hejka Fajnie że zlocik Wam się udał Zazdraszczam Mysia zdrówka życzę córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Misiaczki do wieczora rozprawiały o dzisiejszym wydarzeniu. Lidka ale masz branie, ja nie moge To rozumiem, że Misiaczki z wielką chęcią się pojawią u mnie w przyszłym roku na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.10.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Jak Majeczka się czuje ? Mam nadzieję, że to nie żadne choróbsko, a tylko jakaś mała niedyspozycja wczoraj była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.10.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Czółko Zlocik się udał, bo wszystkim udało się dotrzeć. A stawili się: Duch, Nitka, Zuza, Pasie z Zu i mężem, nawet Ani udało się na chwilkę wyrwać z domku Oprócz tego stawili się panowie od gazu, Misiaczki i Rafał spotkanie jak zwykle się udało, było pełno śmiechu, numerki na boczku i na pięterku Mysza, mam nadzieję, że nie za bardzo namieszałyśmy ci w koncepcjach wykończeniowych nie będziesz mieć awersji do szkła i połyskujących frontów Dziękuję wszystkim za przemiłe spotkanie jeszcze raz te numerki mnie ciekawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Mysia zdrówka dla Malutkiej my niestety przerabiamy wirusa dalej tym razem na brzuszku Dżerego czyli atrakcje jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Nie wiem, czy większą ciekawość budzą numerki na bczku czy te na pięterku Hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.10.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 dom rozpusty mi rośnie normalnie ;)przez te numerki. Słuchajcie suw podłączony. Z kranu leci czyściutka woda. Piec odebrany do użytku, podłoga dalej grzeje, kibelek już działa, świetlówka świeci, a świat się kręci jak co dzień. Maja dzisiaj juz sie dobrze czuje, coś ją musiało wczoraj dręczyć w brzuszku, w nocy się męczyła, ale dzisiaj była ze mną cały dzień na budowie/domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.10.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Nie ma to jak szybki powrot do zdrowia Mysia pedzisz jak najeta .Spokojnie mozesz spakowac materac i zostawac na nocki skoro i woda i wc juz dziala Ja dopieor w poniedzialek ruszam z dachem ale musze wyslac tam meza bo zaczynaja kombinowac z jakimis podkladkami pod muralte. Ponoc pogoda sie poprawila wiec jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts