lidszu 23.10.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Cieszę się, że z Majeczką dzisiaj OK Nie wiem, czy większą ciekawość budzą numerki na bczku czy te na pięterku Hmmmm... trzeba było przyjechać, to byś wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Cieszę się, że z Majeczką dzisiaj OK Nie wiem, czy większą ciekawość budzą numerki na bczku czy te na pięterku Hmmmm... trzeba było przyjechać, to byś wiedział No normalnie laską pod żebro... A kto wczoraj nie mógł, ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.10.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Cieszę się, że z Majeczką dzisiaj OK Nie wiem, czy większą ciekawość budzą numerki na bczku czy te na pięterku Hmmmm... trzeba było przyjechać, to byś wiedział No normalnie laską pod żebro... A kto wczoraj nie mógł, ha? a ty mi teraz pałką między oczy, co ? cóż ja biedna mogłam, skoro dziołchy o 20 do kąpania zbierałam, a potem do drogę do łóżek próbowałam wskazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.10.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Mysza dane przesłane ... czekam na odpowiedź ... jak będzie to przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.10.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Mysza dane przesłane ... czekam na odpowiedź ... jak będzie to przybędzie Dzięki Elciu Kruelciu. Fajnie ze się czasem pojawisz Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ahoj tam na morzu wiesz, że przez Ciebie siedze i kombinuje gdzie by taką mozaikę z foresta pierdyknąć - wiesz? czekaj czekaj będziesz mnie miała na sumieniu jak kiedyś pęknę z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ahoj tam na morzu wiesz, że przez Ciebie siedze i kombinuje gdzie by taką mozaikę z foresta pierdyknąć - wiesz? czekaj czekaj będziesz mnie miała na sumieniu jak kiedyś pęknę z zazdrości to jesteśmy dwie, bo ja też kombinuję jak ją do tej mojej małej łazienki na dole wtrynić i z czym połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.10.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 witam kombinatorki mam kompa - "ukradzionego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.10.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ahoj tam na morzu wiesz, że przez Ciebie siedze i kombinuje gdzie by taką mozaikę z foresta pierdyknąć - wiesz? czekaj czekaj będziesz mnie miała na sumieniu jak kiedyś pęknę z zazdrości ja myśle, ze dla każdego jest inny kamień. Dla mnie jest forest green. Wiem to od pierwszego wejrzenia. Każdy ma tez swoje drewno- dla mnie jest teak i to też wiem. Masz juz piękniastą łazienkę. Jak szukasz kolorowych kamyczków to popatrz sobie na tą strone jabo marmi. Tam są różne piękności. Jest tez bardzo ciekawy forest gold, czy jakoś.Pokaż Joli. Jestem pewna, ze też jej się te kamolki spodobają. Myśle ze złoty forest mógłby dawać wspaniały efekt, albo verde guatemala-taki zielony uch głęboki jak ocean. A jak też się zakochałaś w moim zielepuchu to strzelaj go śmiało. Jemu byłoby dobrze z crema marfil i tym marmurem, co go Zuzka uwielbia, ino zapomniałam.Osobiście oglądałam te mozaiki są fajne. powodzenia Temperatura u mnie w domu wynosiła dzisiaj 25 stopni w przedpokoju przy wszystkich okolicznych oknach conajmniej uchylonych Ide wybierać grzejnik do swojej forestowni. Biały czy czarny? chyba czarny o taki: http://www.luxrad.com/images/duze/powiekszenie_chebbi.jpg lub taki: http://www.luxrad.com/images/thumbs/toba.jpg Osobiście wole ten o przekroju kwadratowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ja tez jestem za kwadratowym-bardzo ladny dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.10.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ha, to jest nas dwie, a w zasadzie to chyba trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.10.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Myszko widzę, że mam podobne upodobania - do zieleni (ja to do wszelkiej ) i do brzozy - choć widzę, że z niej zrezygnowałaś A pędzisz jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ha, to jest nas dwie, a w zasadzie to chyba trzy dbijam do czwórki wybieram kanciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 przybijam piątkę jako piąta - ja też wolę kwadratowy przekrój Widzę,że net odzyskany... to dobrze Buziaki dla Majki .Helenka też zaniemogła I my oboje na dokładkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ja tez za kwadratem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.10.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 własnie zastanawiam się gdzie wlepić kratki kominkowe, bo gdzie nie są to mi zaburząją koncepcję, no. Trzeba mi też wybierać kolor do łazienki Majki, ale kurcze no nie wiem. Cykne jutro zdjęcie komórką(aparat sie spsuł) i zrobimy casting. Zostawiłam kawałek wnęki kominkowej dla Ducha do obłożenia drewnem. Ale się boje, ze o jakimś detalu zapomniałam Zdrówka wsyćkim chorowitkom życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.10.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 mam nadzieje, ze Wszystkie som za czarnym kwadratem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.10.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 własnie zastanawiam się gdzie wlepić kratki kominkowe, bo gdzie nie są to mi zaburząją koncepcję, no. Trzeba mi też wybierać kolor do łazienki Majki, ale kurcze no nie wiem. Cykne jutro zdjęcie komórką(aparat sie spsuł) i zrobimy casting. Zostawiłam kawałek wnęki kominkowej dla Ducha do obłożenia drewnem. Ale się boje, ze o jakimś detalu zapomniałam Zdrówka wsyćkim chorowitkom życzę. czyżby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 własnie zastanawiam się gdzie wlepić kratki kominkowe, bo gdzie nie są to mi zaburząją koncepcję, no. Trzeba mi też wybierać kolor do łazienki Majki, ale kurcze no nie wiem. Cykne jutro zdjęcie komórką(aparat sie spsuł) i zrobimy casting. Zostawiłam kawałek wnęki kominkowej dla Ducha do obłożenia drewnem. Ale się boje, ze o jakimś detalu zapomniałam Zdrówka wsyćkim chorowitkom życzę. Mysza, kratki kominkowe mozna ukryc latwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts