78mysz 01.11.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Pasiula dobrze czasem sobie coś takiego poczytać, bo człowiek wie co ma w zyciu, a co moze stracić i nabiera znowu odpowiedniego dystansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Czeeeeeeeeeee nocny szwędaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.11.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hejka Mysiu Miło Cię było znowu zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Czeeeeeeeeeee nocny szwędaczu w dzień też mogłabyś zacząć się szwędać i nas poodwiedzać czółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Czeeeeeeeeeee nocny szwędaczu w dzień też mogłabyś zacząć się szwędać i nas poodwiedzać dokładnie tak myszko - miło było Cię znowu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Czeeeeeeeeeee nocny szwędaczu w dzień też mogłabyś zacząć się szwędać i nas poodwiedzać czółko co ty, jak zaszyje się w Polnej norce to noska nigdzie nie wychyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam Myszko,miło było Cię zobaczyć.Żałuję tylko, że praktycznie nic nie porozmawiałyśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.11.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Betko mi też było miło, ale troche za późno przyjechałam, a się nie mogłam rozkręcić na trzeźwo, a cały poniedziałek przechorowałam ze się nie zresetowałam w sobotę Będą jeszcze okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cze Mysia.... jak tam postępy na placu boju może bym Cię nawiedziła, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 05.11.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ...z pewną doza nieśmiałości witam się!Myszo,jestem pod ogromnym wrażeniem domku i inspiracji-bardzo bliskie mojemu sercu.Dylematy tez mamy podobne-podłogowe i kuchenno drewniane mam na myśli,mam nadzieję że i mnie pomoże dobry Duch Będę zaglądać,kibicowac i podkradać pomysły ...my chyba tez mamy w takim razie spartaczone fundamenty,u nas tyż glina a jakiegoś podsypywania piachem przypomnieć sobie nie mogę... ...czytałam ten artykuł o śmierci,(za co zostałam zbesztana przez moje Drugie Pół...)...to niewyobrażalny ból o którym się nie mówi-chyba jednak łatwiej jest żyć w matrixie nieświadomości... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 hej Myszko polna co słychować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Myszula heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.11.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 czółko Gwiazdeczki. U mnie roboty huk, a postępy jakieś takie troche powolne. Mówiłam juz jeden w przód dwa w tył. Przedwczoraj malarz otwiera tikkurile do malowania łazienki Majki a tam takie twarde grudy w bazie. Otwieramy kolejną puszeczke a tam to samo. Glify w oknach są krzywaśne i przy kolorze wszystko wychodzi. Jest masakra ścianowa. Jade zaraz po worki z zaprawą do ścian. Powoli pojawia się oświetlenie, kible, itd. Pan M. przyjechał wczoraj sprzątać dach i beton po kładzeniu tynków. Hmmm, ciężko było. Nie jestem pewna czy dach się umył z tynku. Będzie widać jak wyschnie. Mam upstrzoną swoją piękną dachówke i prawdopodobnie tak juz zostanie. Fakapy sie zdarzają prawda?Dlaczego ciągle u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mysia uszy do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mysza, uszka do góry, będzie dobrze Tak się trochę zastanawiam, jak im się udało pobrudzić dach przy tynkowaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 cze Mysia.... cieszę się, ze idzie do przodu ja mam nadzieje, że jak tylko Twoje ściany wypięknieją - to zacznie pięknieć moja podłoga a cholera wie... może ściany od razu też.... zobaczymy jak się spisują malarze, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 czółko Gwiazdeczki. U mnie roboty huk, a postępy jakieś takie troche powolne. Mówiłam juz jeden w przód dwa w tył. Przedwczoraj malarz otwiera tikkurile do malowania łazienki Majki a tam takie twarde grudy w bazie. Otwieramy kolejną puszeczke a tam to samo. Glify w oknach są krzywaśne i przy kolorze wszystko wychodzi. Jest masakra ścianowa. Jade zaraz po worki z zaprawą do ścian. Powoli pojawia się oświetlenie, kible, itd. Pan M. przyjechał wczoraj sprzątać dach i beton po kładzeniu tynków. Hmmm, ciężko było. Nie jestem pewna czy dach się umył z tynku. Będzie widać jak wyschnie. Mam upstrzoną swoją piękną dachówke i prawdopodobnie tak juz zostanie. Fakapy sie zdarzają prawda?Dlaczego ciągle u mnie? Mysia - nie tylko u ciebie tak to jest się weźmie pana M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.11.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Fakapy som wszędzie niestety. A tak dla poprawy nasrtoju fragment umowy z tynkarzami bylejakimi:"Jeśli budynek ma konty rozwarte to nie zrobisz kontów ostrych" O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A w ogóle mysza to mamy nadzieję nie utonęłaś albo cuś? tylko po prostu nie ma ciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.11.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ten matematyczny gag tynkarski jest głeboki az do buuuuulu.Zeby odzwierciedlić stan swojego ducha wkleje może zajawkę z łazienki mojej córki, która nie uznaje kompromisów kolorystycznych. Tak oto mamy najbardziej oczodajny kolor jaki widzialam we wnętrzuo proszę: http://images41.fotosik.pl/221/4dae0a9e094303b6med.jpga wogóle to witam się z Państwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts