Nefer 11.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Śliczny kolor mnie się bardzo podoba. Jedyny z niebieskich, jaki mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.11.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no cóż daje po oczach ale ma swój charrrakter ostry. Jest jeszcze niebieski pokój, ale powiedzmy ze jest bardziej majtkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Bardzo ladny kobaltowy odcien. Corka ma dobry gust. Zupelnie jak wujek P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.11.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dzieci mają to do siebie, ze nie boją się odważnych rozwiązań. Kupiłam jej troche fajnych dodatków do tej łazienki. Jak podepniemy lampe nad lustrem(którego jeszcze nie ma-bo się zastanawiam czy wkleić na ścianę bezramowe, czy też jakieś w cudnej królewskiej srebrzystej ramie, np takie:http://www.ikea.com/PIAimages/33753_PE123737_S4.jpgA druga strona łazienki wygląda tak:http://images49.fotosik.pl/226/4114990cc0f7b0b0med.jpgBrakuje wanny i lustra jeszcze, no i podłogi teakowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 W ramie. Srebrnej. Ewidemą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.11.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ewidemą, mi się tez wydaje ze ewidemą, ale coś Małż wskazuje na bzzzz. Nawet by mi to gotowe lustro rozmiarem pasowało bo 130 x94 -to jeszcze ciut k-g by nakleic na boczki sciany i byłoby dobrze.A spieszę tez donieść, ze byłam w tej tikkurili i wziełam białą baze do ścian i ma faktycznie piękny odcien bieli. Jeszcze ze dwa tygodnie i budowa zacznie może wreszcie wyglądać jak dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 kolorek cudny bardzo odważny ale przy tej glazurze ( a foty nie oddają jej subtelności) wygląda super a lustro w ramie Czeeeeeeeee Mysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Jeszcze ze dwa tygodnie i budowa zacznie może wreszcie wyglądać jak dom To trzymam za to kciuki I witam się porannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Jeszcze ze dwa tygodnie i budowa zacznie może wreszcie wyglądać jak dom To trzymam za to kciuki I witam się porannie wygladał już wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ja też głosuję za lustrem w ramie, a kolor łazienki zarąbisty. Pięknie się komponuje z białą glazurą. a domek to już od dawna wygląda jak domek, a nie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 lustro koniecznie w ramie!!! cuuuudownie się u Ciebie robi Myszko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.11.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mysza oczodajny on jest wręcz oczojebny Nie smutaj się i głowa do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 kolor bardzo odważny... czekam na całość z drewnem ps i widzę, ze malarze się jednak dobrze spisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.11.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja się domagam więcej fotosów łazienek!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.11.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a forest dostaje oprawę: http://images39.fotosik.pl/222/6fe723e951b5b017.jpg Śliczny ten forest - co za kafle do niego dałaś Myszko..?! A łazienka córci zapowiada się odlotowo! Nie wiem czy sama zdecydowałabym się na taki kolor, ale podoba mi się z tymi białymi płytkami, a jak dojdzie jeszcze drewienko to będzie ślicznie! I lustro w ramie - koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mysza, łazienka z forrestem wygląda przecudnie, a światełka też śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a forest dostaje oprawę: http://images39.fotosik.pl/222/6fe723e951b5b017.jpg Śliczny ten forest - co za kafle do niego dałaś Myszko..?! A łazienka córci zapowiada się odlotowo! Nie wiem czy sama zdecydowałabym się na taki kolor, ale podoba mi się z tymi białymi płytkami, a jak dojdzie jeszcze drewienko to będzie ślicznie! I lustro w ramie - koniecznie! Marysiu to zwykły polski affron z paradyża. W reszcie domu też króluje affron tylko szary. Fajnie wygląda, choć płytki nie są zbyt proste-mają powywijane brzegi. A Tobie gdzies jeszcze płytek brakuje? Chłopaki kręcą nosem na to lustro w ramie- płyte by trzeba wklejać i malować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.11.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mysiu ja niestety mam wszystko, ale zbieram inspiracje do kolejnego domku..! Rozumiem, że wstawka z Forestem jest pod prysznicem..?! Masz go jeszcze w jakimś miejscu..?! Napisz mi proszę na PW ile kosztuje to cudo... Czekam z niecierpliwością na więcej fotek, bo zapowiada się smakowicie...! Powodzenia, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mysiu ja niestety mam wszystko, ale zbieram inspiracje do kolejnego domku..! Rozumiem, że wstawka z Forestem jest pod prysznicem..?! Masz go jeszcze w jakimś miejscu..?! Napisz mi proszę na PW ile kosztuje to cudo... Czekam z niecierpliwością na więcej fotek, bo zapowiada się smakowicie...! Powodzenia, Ania nowy domek? Tu jest link, jest duuuuzo smakowitych kamyczków http://www.esklep.jabo-marmi.com.pl/plytki-mozaiki-marmurowej-kostka-2x2x1-c-11_13.html?page=2&sort=2a A ja musze znaleźć lampę do jadalni, która pasowałaby jeszcze do lampy w dużym pokoju Kurcze, chce mi się wracać na budowe, nie mogę juz ze sobą wytrzymać, jestem jakimś budowoholikiem chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.11.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 nie sadzilam ze ten forest tak swietnie wyjdzie a co do niebieskiego sie nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts