78mysz 12.11.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 nie sadzilam ze ten forest tak swietnie wyjdzie a co do niebieskiego sie nie wypowiem forest na żywo trzeba ogladać, na zdjęciu wygląda nijak, a do kobaltowej łazienki też po prostu trzeba wejsc-niezapomniane przezycia gwarantowane -najwazniejsze, ze Majka az pieje na jej widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mysia - a co to "pchełki" są niezła spowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mysia - a co to "pchełki" są niezła spowiedź pchełki to takie małe cos o czym ciągle zapominam zeby kupić . Służą jak nazwa wskazuje do pchełkowania i dowiesz się o nich podczas zabudowy k-g. Słuzą do nabijania kątowników do płyt wróciłam z budowy, a jednak mnie tam poniosło i przypomniałam sobie o kolejnym milionie rzeczy do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.11.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dobry wieczór pchełki . Ładnie się tam dzieje, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dobry wieczór Barranki. Dzieje się, dzieje i wymyka spod kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 To trzeba łzapać pchełką wymyka i przytrzasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 no, może jak te pchełki w koncu kupię to uda mi się wymyk przytrzasnąć na gorącym uczynku i wszystko dalej bedzie pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.11.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Oooo, właśnie, dobrze kombinujesz. Może byśmy się tak jakoś do ciebie wybrali? Hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Oooo, właśnie, dobrze kombinujesz. Może byśmy się tak jakoś do ciebie wybrali? Hmmm no to kombinujcie dalej. Zapraszam oczywiście że. rety jakiego języka zaczynam uzywać dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.11.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ten matematyczny gag tynkarski jest głeboki az do buuuuulu. Zeby odzwierciedlić stan swojego ducha wkleje może zajawkę z łazienki mojej córki, która nie uznaje kompromisów kolorystycznych. Tak oto mamy najbardziej oczodajny kolor jaki widzialam we wnętrzu o proszę: http://images41.fotosik.pl/221/4dae0a9e094303b6med.jpg a wogóle to witam się z Państwem Cze Mysia ja ostatnio monotematyczna jestem ale........... co to są za kibelki w tej ślicznej niebiesko białej Majowej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Pasiula to jest koło-ego bodajże. Są duże i wygodne tak w kwestii monotematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Oooo, właśnie, dobrze kombinujesz. Może byśmy się tak jakoś do ciebie wybrali? Hmmm od niej do mnie jest rzut mokrym beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mysza ja się chyba na Ciebie obrażę jak mnie kiedyś nie odwiedzisz i tylko mi nie mów że czasu nie masz bo po sklepach to łazisz po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ten matematyczny gag tynkarski jest głeboki az do buuuuulu. Zeby odzwierciedlić stan swojego ducha wkleje może zajawkę z łazienki mojej córki, która nie uznaje kompromisów kolorystycznych. Tak oto mamy najbardziej oczodajny kolor jaki widzialam we wnętrzu o proszę: http://images41.fotosik.pl/221/4dae0a9e094303b6med.jpg a wogóle to witam się z Państwem Czemu nie widziałam tego umknęło mi nieco a kolor przepiękny szczególnie jeśli w realu jak na focie głęboki szafir ubóstwiam taki - przed laty w jakimś muzeum we Frankfurcie stałam przed współczesnym obrazem na którym były jakieś wypukłości i całość była potraktowana takim głębokim szafirem - przez pół godziny nie mogłam oderwać od niego wzroku i od tamtej pory jestem w nim zakochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.11.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witam się Ale pięknie się robi u Ciebie Podziwiam takie zdecydowane kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Cześć Myszko To kiedy się przeprowadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Gosiek w rzeczywistości kolor jest jeszcze ciut głębszy(choć zdjęcie bez lampy)i daje po oczach bo jest z półpołyskiem. Przyznam, ze na zdjęciach tego nie widać Magi kolorki zawsze można przemalować. Ta łazienka była malowana 3 razy różnymi kolorami po kawałku, a ile prób i próbek na karton-gipsowych odpadach było A tak wogóle to witam się, a że ledwo wstałam i oczy otworzyłam to nie mam siły nawet zwlec się na zewnątrz.No ale, grzejniki dzisiaj przyjezdzają. Musze jakoś zdążyc przed nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.11.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Mi też było ciężko wstać rano, ale musiałam się zwlec do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no dobra, nadrobiłam troche zaległości, juz wiem mniej więcej co u kogo się dzieje i zbieram tyłek, papa i miłego dniaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 cześć Myszko polna i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts