pasie 13.11.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Pasiula to jest koło-ego bodajże. Są duże i wygodne tak w kwestii monotematu dzięki i dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 nowy domek? Tu jest link, jest duuuuzo smakowitych kamyczków http://www.esklep.jabo-marmi.com.pl/plytki-mozaiki-marmurowej-kostka-2x2x1-c-11_13.html?page=2&sort=2a Piękne i w jakiej cenie..! Wielkie dzięki Mysiu! Zapisuję na przyszłość...! Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.11.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 A mi się zdecydowanie ta łazienka podoba. http://images49.fotosik.pl/226/852f1d457cac5242med.jpg Możesz mi napisać co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Beta z tego co pamiętam, to Affron z Paradyża.Tu jest cała kolekcja: http://www.paradyz.com.pl/Collection/new/affron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.11.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Beta z tego co pamiętam, to Affron z Paradyża. Tu jest cała kolekcja: http://www.paradyz.com.pl/Collection/new/affron Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Bardzo proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Myszka swietne lazienki-szczegolnie ta coreczki Jaki kolor plytek bedzie na podlodze?bardzo podoba mi sie biala lazienka ale strasznie boje sie jasnych fug na podlodze bo jestem pewna ze niedlugo beda jasne. Mario doczytalam o twoich planach nowego domku i jestem peeeelna podziwu.Masz zamiar wybrac domek w podobnym stylu czy bedzie to calkiem inny projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Myszka swietne lazienki-szczegolnie ta coreczki Jaki kolor plytek bedzie na podlodze?bardzo podoba mi sie biala lazienka ale strasznie boje sie jasnych fug na podlodze bo jestem pewna ze niedlugo beda jasne. Mario doczytalam o twoich planach nowego domku i jestem peeeelna podziwu.Masz zamiar wybrac domek w podobnym stylu czy bedzie to calkiem inny projekt? Kakusku na podłodze będzie teak w mozaice przemysłowej, białe fugi na mozaice tylko w brodziku. A Marysia to się może od budowania uzależniła skoro chce budować nowy domek jak ten jeszcze nie osiadł. Chociaż powiem Wam, ze ja choć juz się związałam ze swoim domem, to chyba też chciałabym jeszcze raz coś wybudować. To naprawde wspaniała przygoda, mimo wszystkich fakapów i niepowodzeń to jest to nieoceniona szkoła asertywności, wyważania relacji, odczytywania ludzkich zachowań, a wreszcie poznawania siebie i swoich potrzeb, no i szkoła nauki cierpliwości i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kakusku, Myszko to plany na przyszłość - no chyba, że wcześniej wygram w totka...! I o ile mi się po raz kolejny gust nie zmieni, to pójdziemy całkowicie w nowoczesność... Chyba domek z płaskim dachem i dużymi przeszkleniami byłby teraz na topie! Muszę tylko dokładnie czytać przed zakupem działki plan zagospodarowania, bo teraz takiego postawić nie mogłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kakusku, Myszko to plany na przyszłość - no chyba, że wcześniej wygram w totka...! I o ile mi się po raz kolejny gust nie zmieni, to pójdziemy całkowicie w nowoczesność... Chyba domek z płaskim dachem i dużymi przeszkleniami byłby teraz na topie! Muszę tylko dokładnie czytać przed zakupem działki plan zagospodarowania, bo teraz takiego postawić nie mogłam... o tak, często otoczenie decyduje za nas co możemy, a co nie, ale z jednej strony decyduje za mało zeby tworzyc spójną całośc, a z drugiej za dużo, bo sami nie mozemy realizować marzen w miejscu, które wybraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Myszko w zupełności się z Tobą zgadzam - bardzo dobrze to ujęłaś...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ja tez mam w zanadrzu od dawna nowy dom. ogromny 270m2 z plaskim dachem ogromna lazienka z wyjsciem na taras i takiei tam... i z pewnoscia wezme inwestora zastepczego i nawet palcem nie rusze przy budowie dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a ja najpierw pozjadam wszystkie rozumy, a potem już żadnemu koordynatorowi nie dam wsadzić łapek w mój domMiłego dniaaa, lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 to siem mycha najesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Mario przecież ten jest cuuuudny!!! CześćMysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.11.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 U mnie na wsi odpadaja plaskie dachy .Jakos nie mysle o kolejnej budowie bo po pierwsze nie gram w totka a po drugie nie chcialoby mi sie juz przeprowadzac.Specjalnie wybralam dzialke w rodzinnej miejscowosci aby wrocic na stare smieci i byc blizej rodzinki Niemniej czymam kciuki za jak najszybsze zrealizowanie kolejnych marzen bo nie ulega watpliwosci ze nastepne domki beda coraz ladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Wróciłam z budowy. Wiecie kto mnie dzisiaaj odwiedził? Beta Greta z mężem Beta Greta . Strasznie miło było ich gościć. Dzięki za wpadkę! I wiecie co jeszcze? odkryłam mega mega mega mega zonka w kuchni. Ten zonk stara się zniweczyć wszystkie moje koncepcje kuchenne. Ale ja mu się nie dam.No bo co ja teraz mam zrobić jak wszystkie korpusy stoją juz na miejscu, a na wyspie jedliśmy dzisiaj obiadek?Musze sobie jeszcze porysować troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Dawaj zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 zdjątek ni ma Nefciu, bo to ino korpusy jak mówiłam, jak chłopaki wydziergają mi półki na scianie to pokaże zalążek .A może jutro coś cykne, to chociaż podłogę w kuchni pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 hejka podobno mojego m wczoraj spotkaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts