pasie 20.11.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 piękny dzień dzisiaj mamy na podpisanie umowy przyłączenia gazu prawda? Oby sie udało oby sie udało to ściskam kciukasy to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 20.11.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 i jak tam już jesteś "gazowana" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 I co na gazie już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.11.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 szybciutko odpowiadam: W poniedziałek będzie gaz, dzisiaj podpisałam umowę Dziewczyny, słyszałyście jakies opinie o produktach gorenje? Całkiem podoba mi się ten ich sprzęt, do tego jest dobre wyposażenie i cena http://www.gorenje.pl/company/imagelib/magnified/products/interior/kitchens/kitchens_gorenje/ambients/modern/ora-ito-red-kitchen.jpg http://www.gorenje.pl/imagelib/products-magnified/8947bccc7c15ab418b1d44d736b778d6_66647_fp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 gratulacje gazu schody fajnie zamieszkałe Gorenje miałam pralkę... długoooooooooooo i oddałam w kolejne ręce wystaną na zapisy nawet jak coś nawaliło łatwo dało się naprawić lub zamienić części od polskiej pralki - stąd moja pozytywna ocena tej firmy Myślę, że teraz nie gorsze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.11.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Mysia wybierz sobie konkretny model i zapytaj SemperSolus Jest bardzo dobrze zorientowany w sprzecie -tutaj watek w ktorym dzielil sie swoja wiedza: http://forum.muratordom.pl/jaka-lodowke-zmywarke-i-piekarnik-urzadzamy-kuchnie,t169095-180.htm Z tego co kojarze to chwalil ta "twoja" firme ale pewnie lepiej zapytac o konkretne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Myszko moj aciotka dawno temu miała lodówkę i pralkę i bardzo zachwalała ale to było z 15 lat temu jak tylko pokazali się w polsce A ten piekarniczek i mikro też bardzo mi się w zestawie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cześc Anusia. Niestety kotek już nie zyje. Rozmazał się na moich spodniach jak odcinałam listwy do tynkowania z okien zabilas kotka? Co do gorenje to mi sie bardzo podoba, opinii uzytkowników nie znam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Mysia, ale macie tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A to zalezy co z tego gorenje, bo ogladalam piekarnik - jakis inny model niz ten na zdjeciu, ale nie za bardzo wygladal... Maylandki sie zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.11.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A ja byłam własnie w sklepie i oglądałam na żywo te modele z gorenje i baaaardzo mi się podobają pod względem wyglądu i wykonania i ceny. Funkcji mają od groma, dotykowy panel na piekarniku.Zaczynam żałować ze lodówkę kupowałam siemensa, bo gorenje ma taką fajną czarną prościutką i z długimi relingami, a ta moja jeszcze głośno buczy. No trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2009 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ale chyba jest duzo drozsza, nie? Wiesz, ze moja tez zaczela buczec? Ale mnie to specjalnie nie przeszkadza, nawet mnie to smieszy chwilami jak tak gada do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2009 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Nie ma co żałować. Odkąd kupiłam AGD znalazłam 500 modeli, które zaburzyły moje postrzeganie tego co już przyjechało. Trzeba się z tym pogodzić - i generalnie mam to gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.11.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ale chyba jest duzo drozsza, nie? Wiesz, ze moja tez zaczela buczec? Ale mnie to specjalnie nie przeszkadza, nawet mnie to smieszy chwilami jak tak gada do mnie. Droższa, niestety, dwa razy No wlasnie mnie to buczenie też generalnie smieszy, ale czasem kopnełabym ją w tyłek za to ze dziapa jej się nie zamyka Nefciu to nie jest tak, ja kupuje po wielotygodniowych nie raz zastanowieniach, żeby własnie uniknąć tego efektu ze coś nie tak kupiłam. U mnie w kuchni jest bardzo specyficznie-lodówka, piekarnik i mikro odkryte i stoją w dodatku obok siebie. Stąd moje "cierpienia" żeby jarmarku nie zrobić sobie na jednej, krótkiej scianie. No. Dario jak dawno Cię tu nie było, tym milej witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Cze Mysia parę lat temu Gorenje było całkiem całkiem dobrą firmą a jak teraz to chyba muszą się wypowiedzieć Ci, którzy tym się zawodowo zajmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Mysia, mnie wogóle dawno na forum nie było Miałam trochę kłopotów zdrowotnych z Nadusią. O Gorenje słyszałam wiele dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.11.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Kiedyś coś czytałam, ale to juz było dawno.Nie wiedziałam, ze tak długo. Mam nadzieje ze córcia juz zdrowa.Pitulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Nefciu to nie jest tak, ja kupuje po wielotygodniowych nie raz zastanowieniach, żeby własnie uniknąć tego efektu ze coś nie tak kupiłam. U mnie w kuchni jest bardzo specyficznie-lodówka, piekarnik i mikro odkryte i stoją w dodatku obok siebie. Stąd moje "cierpienia" żeby jarmarku nie zrobić sobie na jednej, krótkiej scianie. No. Noooooooo to wiadomo,że to nie dropsy Można się zastanawiać tygodniami. Tylko za tydzień pojawi się nowy model i będzie płacz A ja się jakoś z tego wyleczyłam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.11.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzien dobry. Wczoraj cykneliśmy parę fotek więc coś pokażę: pralnię oddano do użytku, ciasna, ale własna http://images47.fotosik.pl/229/71a4c96d60c26055med.jpg Taką mam podłogę w kuchni: http://images35.fotosik.pl/84/903dd864578a5acemed.jpg Tak wygląda mój dom z frontu: http://images46.fotosik.pl/229/045d00bd96228fedmed.jpg A tak wygląda moje obsadzone tulipanami poletko, no znaczy narazie mało jeszcze wygląda,ale na wiosne, mam nadzieje, ze coś wyrośnie http://images49.fotosik.pl/230/4e0bcc82cbe6693amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ekkkestra, wszystko mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts