MonikaC 23.11.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mysza superaśne wieśći!!!! Dasz radę tylko bez paniiiiiikiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.11.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ja na płycie ceramicznej jak gotowałam, to zawsze z kolei szybciej ją wyłączałam. Boje się tylko tego, ze teraz płyta ma być na wyspie i na wyspie ma by te bufet,żeby ktoś sobie łapek nie wsadzil, ale może nie ma się czego bać. W obawie przed corocznym od pięciu lat sylwestrowym skręcaniem szaf i szafek po przeprowadzce, tym razem większoć jest juz skręcona . Nie chce więcej skrecać mebli w sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.11.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a ja mam juz licznik na gazie założony. Własnie dzwonili. Fajnie mam prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a ja mam juz licznik na gazie założony. Własnie dzwonili. Fajnie mam prawda? bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mysza, Gorenje robi teraz sprzęt dla Bosha, bardzo często z tych samych podzespołów. Więc generalnie nie sądzę, żeby było się nad czym zastanawiać, a poza tym maja naprawdę niezły design. Ty niedowiarko, ty. Malo cię nie odwiedziliśmy w piątek, ale czasu zabrakło. Już w staliśmy w N. na poboczu, żeby dzwonić, ale przyszło paskudne opamiętanie... No i co no i co niedowiarko.Jak ich nie było tak nie ma.W co tu wierzyc Dobra wybaczam Wam, jak zwykle. A teraz proszę Państwa news na dzis: jak się uda z podłogami(a powinno, bo głównie idzie parkiet gotowy) to przed sylwestrem przeprowadzamy się.Chyba zawariowałam, ze na to przystałam, ale szkoda płacic za wynajem kolejny miesiąc, jak na drzwi do domu nie ma ani jedne .Kurcze, został juz tylko miesiąc z haczkiem w takim razie. Czuje ze wlasnie ogarnia mnie mała panika. Jak ja przwioze te akwaria? No i teraz wszyscy muszą się sprężyc, co nie będzie łatwe. Dzisiaj przyjeżdzają podłączać gaz, a ja mam chore dziecko i chyba musze tam zaraz jechac.Dobrze ze na budowie cieplutko. Miłego dnia gratulacje !!!! Wybudować i wykończyć dom w 10 miesięcy, to tylko najlepszym się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.11.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 i ja się cieszę i życzę żeby Ci się wszystko udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.11.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mysza, Gorenje robi teraz sprzęt dla Bosha, bardzo często z tych samych podzespołów. Więc generalnie nie sądzę, żeby było się nad czym zastanawiać, a poza tym maja naprawdę niezły design. Ty niedowiarko, ty. Malo cię nie odwiedziliśmy w piątek, ale czasu zabrakło. Już w staliśmy w N. na poboczu, żeby dzwonić, ale przyszło paskudne opamiętanie... No i co no i co niedowiarko.Jak ich nie było tak nie ma.W co tu wierzyc Dobra wybaczam Wam, jak zwykle. A teraz proszę Państwa news na dzis: jak się uda z podłogami(a powinno, bo głównie idzie parkiet gotowy) to przed sylwestrem przeprowadzamy się.Chyba zawariowałam, ze na to przystałam, ale szkoda płacic za wynajem kolejny miesiąc, jak na drzwi do domu nie ma ani jedne .Kurcze, został juz tylko miesiąc z haczkiem w takim razie. Czuje ze wlasnie ogarnia mnie mała panika. Jak ja przwioze te akwaria? No i teraz wszyscy muszą się sprężyc, co nie będzie łatwe. Dzisiaj przyjeżdzają podłączać gaz, a ja mam chore dziecko i chyba musze tam zaraz jechac.Dobrze ze na budowie cieplutko. Miłego dnia gratulacje !!!! Wybudować i wykończyć dom w 10 miesięcy, to tylko najlepszym się udaje raczej największym wariatom. O wykończeniu domu nie mówiłam Lidszu, to ciągle będzie jeszcze konkretna budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mysza to masz ambitny plan a z podłogami to powinno się udać ... u mnie ponad 100m2 w 4 dni położyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.11.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Dokładnie. Nasi sąsiedzi wprowadzili się po 10 miesiącach, ale od marca, kiedy się to stało, do dziś coś się cały czas dzieje. Enyłej, mysza, szacun wielki. Chcieliśmy się ścigać, ale nas przystopowało . Tylko się cieszyć, że ciebie się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.11.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 trzymam kciuki za wykończenie domu i za przewiezienie akwarium a czy masz tam złotą rybke spełniającą życzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.11.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mysza a ten parkiet to gotowiec tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.11.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Cze Mysia super wiadomości fajnie będzie, najwyżej na początku taki mały survival Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Dokładnie. Nasi sąsiedzi wprowadzili się po 10 miesiącach, ale od marca, kiedy się to stało, do dziś coś się cały czas dzieje. Enyłej, mysza, szacun wielki. Chcieliśmy się ścigać, ale nas przystopowało . Tylko się cieszyć, że ciebie się udaje o to to to..tak sie wlasnie dzieje na ogół.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ja na płycie ceramicznej jak gotowałam, to zawsze z kolei szybciej ją wyłączałam. Boje się tylko tego, ze teraz płyta ma być na wyspie i na wyspie ma by te bufet,żeby ktoś sobie łapek nie wsadzil, ale może nie ma się czego bać. W obawie przed corocznym od pięciu lat sylwestrowym skręcaniem szaf i szafek po przeprowadzce, tym razem większoć jest juz skręcona . Nie chce więcej skrecać mebli w sylwestra. A ja nie nadal nie dowiedzialam, co to jest plyta witroceramiczna. Widze, ze masz tak jak swego czasu moi rodzice... Przez ilestam lat skrecali szafy w sylwestra... Nie bede Ci mowic, co bylo potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.11.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgos jak to nie wiesz co sie dzieje potem płyta witroceramiczna to zwykła płyta na prąd. Monika podłoga w większości gotowa Justyna, u Ciebie sam mistrz kładł, miałaś farta. Barranki, stan zaawansowania prac u mnie będzie w dniu wprowadzki prawie taki jak u Was teraz. No, podlogi będą i może dziury w ścianie pozalepiane, acz nie wszędzie.Także nawet ta przeprowadzka, choć marzyłam, ze będzie na gotowo- napewno będzie wyglądała podobnie jak sześć czy siedem poprzednich. Zdaję sobie sprawę, co to znaczy wprowadzić sie na budowę i jakiego stresa to niesie ze sobą, ajk gdzie sie nie ruszysz tam: syf brak zorganizowanej przestrzeni do przechowywania walające się pudełka z przekotłowanymi po milionkroć razy rzeczami, w które codziennie zaglądasz poszukując tej konkretnej, no i dziecko plączące się pod nogami i ułatwiające prace porządkowe. Jedyny plus jest taki, ze w chwilach kryzysu będe zawsze mogła wyjść na taras i się wywrzeszczeć we własnej przestrzeni Kamilla, coś na kształt złotej rybki mam w akwarium, ale cholernika trzymam juz 7 lat i nic nie chce się zabrać za spełnianie życzeń. Magi, Lidszu dziękuje za zagrzewanie do dalszego szaleństwa Pasie to będzie survival w stylu hardcore A tu są moje rybska, których chętnie bym się pozbyła a nie umiem http://images48.fotosik.pl/230/fba14abd997a8050med.jpg http://images37.fotosik.pl/226/554b2412148c12bemed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgos jak to nie wiesz co sie dzieje potem płyta witroceramiczna to zwykła płyta na prąd. Ja wiem, ale nie chce Ci zycia obrzydzac. A podobno najbardziej humanitarny sposob pozbycia sie rybek to zalanie ich wrzatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.11.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 znam realia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 znam realia Za to pozniej bylo juz tylko lepiej. Grunt to sie odbic od dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgos jak to nie wiesz co sie dzieje potem płyta witroceramiczna to zwykła płyta na prąd. Ja wiem, ale nie chce Ci zycia obrzydzac. A podobno najbardziej humanitarny sposob pozbycia sie rybek to zalanie ich wrzatkiem. ...idą święta ...ida święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgos jak to nie wiesz co sie dzieje potem płyta witroceramiczna to zwykła płyta na prąd. Ja wiem, ale nie chce Ci zycia obrzydzac. A podobno najbardziej humanitarny sposob pozbycia sie rybek to zalanie ich wrzatkiem. ...idą święta ...ida święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts