malgos2 24.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Mysza, a co to za male urzadzenie tefala? Ja wlasnie przechodze etap robienia wszystkiego w garnku do fondue tefala i jest rewelacyjny... Do odgrzewania super, bo nic sie nie przypala. do gotowania na parze. Choc nie lubie generalnie dieteycznych dań, to jedzonko z tego wychodzi super. Wrzucasz worek mrozonych warzyw i za 10 minut masz nadęte. Albo rybka z ziołami, albo polędwiczki bez tłuszczu, albo mrożone pierożki odgrzewasz. Bomba, ino myc sie czasem nie chce. To parowar jest Ide szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Mysza, a co to za male urzadzenie tefala? Ja wlasnie przechodze etap robienia wszystkiego w garnku do fondue tefala i jest rewelacyjny... Do odgrzewania super, bo nic sie nie przypala. do gotowania na parze. Choc nie lubie generalnie dieteycznych dań, to jedzonko z tego wychodzi super. Wrzucasz worek mrozonych warzyw i za 10 minut masz nadęte. Albo rybka z ziołami, albo polędwiczki bez tłuszczu, albo mrożone pierożki odgrzewasz. Bomba, ino myc sie czasem nie chce. To parowar jest Ide szukac. no idz idz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Mysza, a co to za male urzadzenie tefala? Ja wlasnie przechodze etap robienia wszystkiego w garnku do fondue tefala i jest rewelacyjny... Do odgrzewania super, bo nic sie nie przypala. do gotowania na parze. Choc nie lubie generalnie dieteycznych dań, to jedzonko z tego wychodzi super. Wrzucasz worek mrozonych warzyw i za 10 minut masz nadęte. Albo rybka z ziołami, albo polędwiczki bez tłuszczu, albo mrożone pierożki odgrzewasz. Bomba, ino myc sie czasem nie chce. To parowar jest Ide szukac. no idz idz Taki np.? http://www.ceneo.pl/371476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 jak ja juz bede miała kuchnie to nie wyjde z niej chyba przez miesiąc. wreszcie sie nagotuje, najem, napróbuje, może wreszcie bedzie normalnie No ja mogę tylko w kuchni kawę robić, bo gotować nie lubię... ale potrafię Muszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 na przykład taki. Ja wziełam ten srebrny, bo mi sie pod szafke miała miescic bez składania, ale to wszystko jedno który weżmiesz. Jest jeszcze fioletowy.Różnią sie tylko ceną i troche automatyką, ale to nieważne różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 na przykład taki. Ja wziełam ten srebrny, bo mi sie pod szafke miała miescic bez składania, ale to wszystko jedno który weżmiesz. Jest jeszcze fioletowy.Różnią sie tylko ceną i troche automatyką, ale to nieważne różnice Juz sie kiedys nad nim zastanawialam. Troche mnie dietetyczne jedzenie odstraszylo, ale skoro jest jak mowisz to wpisze go sobie na liste zyczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 na przykład taki. Ja wziełam ten srebrny, bo mi sie pod szafke miała miescic bez składania, ale to wszystko jedno który weżmiesz. Jest jeszcze fioletowy.Różnią sie tylko ceną i troche automatyką, ale to nieważne różnice Juz sie kiedys nad nim zastanawialam. Troche mnie dietetyczne jedzenie odstraszylo, ale skoro jest jak mowisz to wpisze go sobie na liste zyczen. Ja tam normalnie ładuje i sól i zioła i smaczne wychodzi, nie to że papka jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 na przykład taki. Ja wziełam ten srebrny, bo mi sie pod szafke miała miescic bez składania, ale to wszystko jedno który weżmiesz. Jest jeszcze fioletowy.Różnią sie tylko ceną i troche automatyką, ale to nieważne różnice Juz sie kiedys nad nim zastanawialam. Troche mnie dietetyczne jedzenie odstraszylo, ale skoro jest jak mowisz to wpisze go sobie na liste zyczen. Ja tam normalnie ładuje i sól i zioła i smaczne wychodzi, nie to że papka jakaś To OK. Biore. Znaczy sie kiedys, bo teraz to nawet nie mam gdzie tego postawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 mój juz na budowe wywiozłam z całym majdanem innych rzeczy w obawie, ze potem bedzie tego tyle ze nie zdąże sie ogarnąć z dzieciem na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.11.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Myszko co Ci chodzi po głowie z tym fornirem..?! Widziałam dzisiaj Twoje Gorenje - śliczna jest ta czarna seria! Prosta i elegancka. Mam pralkę tej firmy i jestem baaardzo zadowolona, chociaż użytkuję dopiero od 4 miesięcy... Mam nadzieję, że nic się w tej kwestii nie zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 I ja się witam i herbatką częstuję http://www.diamant.pl/images/przepisy/4d72652f2df6c52bfee0f7b0dc0c98f5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Doberek poranny no ja też się zastanawiam do czego ten fornir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Myszko co Ci chodzi po głowie z tym fornirem..?! Widziałam dzisiaj Twoje Gorenje - śliczna jest ta czarna seria! Prosta i elegancka. Mam pralkę tej firmy i jestem baaardzo zadowolona, chociaż użytkuję dopiero od 4 miesięcy... Mam nadzieję, że nic się w tej kwestii nie zmieni... Tez ją widziałam, ale ja mam problem cały czas z umieszczeniem tego obok czarnej lodówki i dumam wciąż jak to zrobić zeby dobrze wyglądało. Sprawę rozwiązałoby chyba białe gorenje, albo wyrzucenie pikarnika ze słupka, ale ergonomia na pierwszym miejscu stoi. Mario, mam namdzieje, ze bedziesz zadowolona ze swej pralki długo, dlugo długo. Fornir narazie w swerze marzen, ale ja mam plan co do niego i to duży: Po pierwsze chce przyozdobić nim kuchnię, po drugie chciałabym mieć taką szeroką opaske na wejsciu z wiatrołapu zrobioną z forniru, po trzecie chciałam zrobisz szersze opaski w drzwiach sypialnianych, a widzialam wizualkę, na której był korytarzyk dokładnie jak mój i nawet układ drzwi taki sam, więc juz całkiem na to zachorowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ooooo chyba wiem o jakim zdjęciu mówisz ale ten fornir to chyba najpierw na jakąś dechę nie? Ty czatujesz na palisander, nie? ... ja na dole mam całe podłogi w płytkach i ciut mi tego drewna brak... zwłaszcza jak patrze na podłogi Rasi czy Nefci... dlatego tak cichaczem tez o tym myślę, ino nie wiem co na to Jola... zwłaszcza, że ja mam taka jedną ścianę, która by się do tegoż nadawała... i tam nawet ma byc pomalowane na inny kolor... więc może po prostu drewno.... znalazłam fajną stronkę fornirów... tyle, ze to fronty meblowe (kuchenne) http://www.sosna.com.pl/galeriaformix.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ooooo chyba wiem o jakim zdjęciu mówisz ale ten fornir to chyba najpierw na jakąś dechę nie? Ty czatujesz na palisander, nie? ... ja na dole mam całe podłogi w płytkach i ciut mi tego drewna brak... zwłaszcza jak patrze na podłogi Rasi czy Nefci... dlatego tak cichaczem tez o tym myślę, ino nie wiem co na to Jola... zwłaszcza, że ja mam taka jedną ścianę, która by się do tegoż nadawała... i tam nawet ma byc pomalowane na inny kolor... więc może po prostu drewno.... znalazłam fajną stronkę fornirów... tyle, ze to fronty meblowe (kuchenne) http://www.sosna.com.pl/galeriaformix.html Nituszka, ja nie myśle o palisandrze, tylko Ty o nim myślisz z tego co wiem. Ja to wiesz, teak, dąb,raczej miodowe odcienie drewna. Idę zobaczyć na tą stronkę co wkeiłas. Wiecie co? trzęsą mi się ręce. Chyba źle ze mną. Musze włączać podłogówke, a płytki nie skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.11.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 eeee to może się trzęsą z przepicia, co? to skoro nie Ty to chyba Efi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 eeee to może się trzęsą z przepicia, co? to skoro nie Ty to chyba Efi.... e tam z przepicia, pić to ja dopiero zaczne jak mi się tak beda trzęsły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 aaaaaaa z tej strony to w ostatnim rządku pierwsze z lewej - sie mnie lubują do kuchni do czarniuteńkiego blatu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 eeee to może się trzęsą z przepicia, co? to skoro nie Ty to chyba Efi.... e tam z przepicia, pić to ja dopiero zaczne jak mi się tak beda trzęsły oooo i to jest myśl... a Ty na budowie siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 eeee to może się trzęsą z przepicia, co? to skoro nie Ty to chyba Efi.... e tam z przepicia, pić to ja dopiero zaczne jak mi się tak beda trzęsły oooo i to jest myśl... a Ty na budowie siedzisz? nie, w domu, Majka chora, jeszcze spi, nie moge sie ruszyc, a ma przyjsc paczka na budowe, a tam nikogo nie ma chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts