lidszu 25.11.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 taka podwójna jodełka dosyć fajnie wygląda, więc kładź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to dawaj podwójną byle nie w pojedynkę bo do ciebie nie przyjadę Duch jest u ciebie - pozdróffka!!!! I niech myśli o merbau dla mnie na next rok i fajną niedrogą podłogę na poddasze Ja mam fajną niedrogą podłogę na poddasze przewidzianą.... jastrych wiesz zawsze coś i jaka trendy - jakby nie było szara i betonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to dawaj podwójną byle nie w pojedynkę bo do ciebie nie przyjadę Duch jest u ciebie - pozdróffka!!!! I niech myśli o merbau dla mnie na next rok i fajną niedrogą podłogę na poddasze Ja mam fajną niedrogą podłogę na poddasze przewidzianą.... jastrych wiesz zawsze coś i jaka trendy - jakby nie było szara i betonowa Dobra, pocieszaj mnie dalej wpadam w samozachwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.11.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to trzeba tylko milczeć przy Małgoś bo ona specjalną robiła a to cza mieć tylko wylewkę Mysia spytaj Ducha czy by u mnie nie zabawił ze strychem któregoś dnia... jak bardzo zarobiony to ja zadzwonię jakoś w next week Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Mysza ta podwójna jodełka jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to trzeba tylko milczeć przy Małgoś bo ona specjalną robiła a to cza mieć tylko wylewkę Mysia spytaj Ducha czy by u mnie nie zabawił ze strychem któregoś dnia... jak bardzo zarobiony to ja zadzwonię jakoś w next week Taką specjalną wylewkę to ja bardzo chętnie bym też przyjeła. Nituś czy uważasz ze ja juz telepatycznie się z Duchem porozumiewam? Pewnie chętnie by zabawil, ale nie jestem pewna czy da rade, wszystko mu na głowe leci i ma taka jedną niezdecydowaną klientke, przez którą chyba osiwieje Moge zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.11.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 To ja już chyba nie będę marudzić, ze żadnych jodełek? A czy te deseczki są jednej dlugości? I jakiej? (z tych wzorków to mi najbardziej okrętówka się podoba) Powiedz mi, Myszko, jak to jest - piszesz, że na iroko Cię nie stać, a stać Cię na teak?? Przecież iroko tańsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 To ja już chyba nie będę marudzić, ze żadnych jodełek? A czy te deseczki są jednej dlugości? I jakiej? (z tych wzorków to mi najbardziej okrętówka się podoba) Powiedz mi, Myszko, jak to jest - piszesz, że na iroko Cię nie stać, a stać Cię na teak?? Przecież iroko tańsze! teak w mozaice kosztuje 80 zeta. Dąb jest szrokości 7cm na 50cm chyba, albo 40.On jest pod lakierem i wygląda w okrętówce nijak, bo światło się na nim brzydko rozchodzi i widać tylko poświatę, zero usłojenia. Ile kosztuje iroko w warstwówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a możesz ten dąb ułożyć w okrętówce i zrobić fotę ? A można ułożyć podwójną okrętówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 mam gdzies fote, zaraz zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Myyyyyszaaa, nie rób jodełki... Nie będzie Ci nigdy naturalne, sękate drewno wyglądało jak panele! Musiałoby nie mieć ani jednego sęczka i identyczny kolor na każdej klepce... Czemu nie zrobiłaś zdjęcia w ułożeniu jachtowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 mam gdzies fote, zaraz zaraz to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Myyyyyszaaa, nie rób jodełki... Nie będzie Ci nigdy naturalne, sękate drewno wyglądało jak panele! Musiałoby nie mieć ani jednego sęczka i identyczny kolor na każdej klepce... Czemu nie zrobiłaś zdjęcia w ułożeniu jachtowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 mam juz wklejam, Irma ma jachtówke i wygląda ślicznie, ale ona ma albo na matowym, albo pod olejem ten dąbhttp://images43.fotosik.pl/231/21c58584ed4c14f3med.jpgPrzy czy na tej fotce jest ok.Najgorzej jak na całej połaci ślizga sie swiatło i nie widac nic z drewna, tylko poświatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Uffff myślałam że tylko ja nie lubię jodełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 mam juz wklejam, Irma ma jachtówke i wygląda ślicznie, ale ona ma albo na matowym, albo pod olejem ten dąb http://images43.fotosik.pl/231/21c58584ed4c14f3med.jpg Przy czy na tej fotce jest ok.Najgorzej jak na całej połaci ślizga sie swiatło i nie widac nic z drewna, tylko poświatę szczerze powiem, że tak mi się bardziej podoba. A jaki lakier chcesz na to dać ? Ja bym dała matowy, wtedy dąb pasowałby do płytek w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No i mi się też to ułożenienajbardziej podoba!!!! To jest finish więc już polakierowany chyba że jeszcze dodatkowo go czymś polakierują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Powiem tak: mało kto lubi jodełke. Lidszu to deska gotowa polakierowana półmatem, moge wziąc w oleju, ale drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Powiem tak: mało kto lubi jodełke. Lidszu to deska gotowa polakierowana półmatem, moge wziąc w oleju, ale drożej ta jest ok. Układaj jachtóweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Powiem tak: mało kto lubi jodełke. Lidszu to deska gotowa polakierowana półmatem, moge wziąc w oleju, ale drożej ta jest ok. Układaj jachtóweczkę podpisuję się obydwiema rencami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts