anjamen 25.11.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Powiem tak: mało kto lubi jodełke. Lidszu to deska gotowa polakierowana półmatem, moge wziąc w oleju, ale drożej ta jest ok. Układaj jachtóweczkę podpisuję się obydwiema rencami i ja i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Powiem tak: mało kto lubi jodełke. Lidszu to deska gotowa polakierowana półmatem, moge wziąc w oleju, ale drożej ta jest ok. Układaj jachtóweczkę podpisuję się obydwiema rencami i ja i ja ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Powiem tak: mało kto lubi jodełke. Lidszu to deska gotowa polakierowana półmatem, moge wziąc w oleju, ale drożej ta jest ok. Układaj jachtóweczkę podpisuję się obydwiema rencami i ja i ja ja nie boo...teraz prosze uzasadnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 juz sie robi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ale argument, dzis sie robi tak jutro inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 To zdanie, nie wynikiem braku akceptacji danego stylu kładzenia, lecz z tego co sam osobiście wybrałem u siebie w domku. A mianowice: wybrałem systemową podłogę z drewna egzotycznego 11-12mm przystosowanego do ogrzewania podłogowego; deski mają długość 80-120cm, co łaczy się w długie warstwy tworząc deski - wygląda bardzo naturalnie; ponadto łatwo wydłużyć wizualnie pomieszczenie lub je poszerzyć Jodełka i inne systemy płytkowe, stanowią raczej jakiś wzór tworząc kwazi dywan. Moim zdaniem wyglądają mniej naturalnie niz długie dechy. Ale najważniejsze, jest to co chce osiągnąć ten kto za to płaci i jak komponuje sie całość domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 lubię naturalne olejowane wielkie deski.I co z tego skoro nie moge ich mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Mysza to ja powiem tak: jeśli chcesz uzyskac taki bardziej tradycyjny klimat to jodełka jak najbardziej. Jeśli nowoczesny, to już średnio mi pasi. Nie wiem czy dobrze odczytałam Twoje zapędy wnętrzaskie w salonie, ale kominek to mi się wydaje raczej nowoczesny. Ja bym położyła te "panele" jeśli ma być nowocześnie, jak po babcinemu to jodełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 lubię naturalne olejowane wielkie deski.I co z tego skoro nie moge ich mieć Chłopaki z Comfort pLusa tak kombinowali, że za podłogi zapłaciłem ciut ciut więcej niż za konwencjonalny parkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Myszko wydajemi się że jodełka jest do barokoko-rokokoko a nie do twojego nowocześnie urządzonego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Myszko wydajemi się że jodełka jest do barokoko-rokokoko a nie do twojego nowocześnie urządzonego domku ale klasyczny parkiet można położyć na wiele sposobów... a jak sie pilnuje fachmanów, by podobierali na środek jdnolite - to efekt może być klasyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Powiem tak: mało kto lubi jodełke. Lidszu to deska gotowa polakierowana półmatem, moge wziąc w oleju, ale drożej ta jest ok. Układaj jachtóweczkę podpisuję się obydwiema rencami i ja i ja I ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 MYSIA - BĄDŹ OSTROŻNA Z TYM JODEŁOWANIEM, NIE ŚPIESZ SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 MYSIA - BĄDŹ OSTROŻNA Z TYM JODEŁOWANIEM, NIE ŚPIESZ SIĘ To przecie my wszystkie mówimy to samo... żeby na prosto... Ale facet zawsze musi mieć inne zdanie, ale w rezultacie takie samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 jak jachtówka to w takim razie tylko olejowany dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 MYSIA - BĄDŹ OSTROŻNA Z TYM JODEŁOWANIEM, NIE ŚPIESZ SIĘ To przecie my wszystkie mówimy to samo... żeby na prosto... Ale facet zawsze musi mieć inne zdanie, ale w rezultacie takie samo... hiheiheieheiheiheiehieheiheih alem gapa - .... i w pokrzywy wpadł .... a więc na prosto!!! hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Duch mnie jutro zabije chyba i posieka i ułoży na jachtóweczke,zamiast tego dębu i normalnie smalczykiem podskórnym zaolejuje. Ma ze mną przechlapane przecież jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dziewczyny co oprócz kabli (wszystkich) robi się przed tynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Duch mnie jutro zabije chyba i posieka i ułoży na jachtóweczke,zamiast tego dębu i normalnie smalczykiem podskórnym zaolejuje. Ma ze mną przechlapane przecież jak cholera Jest cierpliwy - znosi wiele i jest podatny na kobiece wdzięki (chyba) Co do drewna na pododze, mamy ekstremalnie różne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dziewczyny co oprócz kabli (wszystkich) robi się przed tynkami? Okurzacz centralny, zdjęcia instalacji, zakleja się szczelnie okna taśmą, odpowiadam, mimo że nie jestem panienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts