78mysz 29.11.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dobra, jade po fronty do kuchni.ciekawe, które wybiorę ;)Sama nie wiem, ale mam twarde typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Mysza, coraz piękniej u ciebie i coraz bardziej domowo pstryczki śliczniutkie i czekam z niecierpliwością na fronty kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 29.11.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witaj Myszko ŁŁŁAAAAAŁŁ, Widzę że już w trakcie przeprowadzki, ależ tempo Super wyszedł domek, naprawdę cudnie zarówno z zewnątrz jak i pomału wewnątrz. . Mam nadzieje że będę miała teraz troszkę więcej czasu aby tu zaglądać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.11.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Gratuluję przeprowadzki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.11.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Mysiu ladne te pstryczki Ciekawa jestem Twoich wyborow odnosnie kuchni (mozesz pstryknac okna w salonie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 kausku, widziałam, że mnie już przegoniłaś i masz piękną dachówkę na daszku Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Lidszu dziekuje Jak to Cie przegonilam jak piszesz ze masz zakonczony SSO-to dachowak juz chyba tez jest? U mnie panowie bardzo szybko uwineli sie z dachem (12 dniowek) Ja rowniez chce Le rabelki tylko bardziej sklaniam sie ku tym szarym (Elena76 ma takie) bo bardzo lubie ten kolor Do tych bezowych bardzo ladnie wyglada mozaika z Dune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Lidszu dziekuje Jak to Cie przegonilam jak piszesz ze masz zakonczony SSO-to dachowak juz chyba tez jest? U mnie panowie bardzo szybko uwineli sie z dachem (12 dniowek) Ja rowniez chce Le rabelki tylko bardziej sklaniam sie ku tym szarym (Elena76 ma takie) bo bardzo lubie ten kolor Do tych bezowych bardzo ladnie wyglada mozaika z Dune dachówki jeszcze nie mam - przyjeżdża we wtorek, bądź środę. Dach już mam - deski + papa i dlatego napisałam, że mam już SSO. Ja le rable chcę brązowe, a mozaikę Dune poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.11.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 To z sama dachowka szybko Ci sie uwina .Moj caly dach od wierzby do pokrycia robili 12 dni. Nie pamietam dokladnie ktora ma mario ale byla to albo ta MicroBeige albo Safari (obie ladne tylko cena niejednakowa http://www.eurolazienki.pl/kategoria/2/20/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 To z sama dachowka szybko Ci sie uwina .Moj caly dach od wierzby do pokrycia robili 12 dni. Nie pamietam dokladnie ktora ma mario ale byla to albo ta MicroBeige albo Safari (obie ladne tylko cena niejednakowa http://www.eurolazienki.pl/kategoria/2/20/ dzięki bardzo ta Micro Beige mi się bardzo podoba. W środę spotykam się z arch. wnętrz, więc zapodam im temat dolnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.11.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Myszko podaj proszę jakiej farby użyłaś by osiągnąć niebieski kolor ścian łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 obiecane fotki drzwi balkonowych: pół przesuwka pół fix http://images38.fotosik.pl/229/4880765b2d4c179dmed.jpg zbliżenie na maskownicę systemu prowadnic: http://images49.fotosik.pl/233/c7b6ea2eb1eedbcdmed.jpg Boszzz jak to wszystko ładnie wygląda na zdjęciu, w porównaniu z rzeczywistością Gosiek spiszę jutro numerek i podam. O rety miałam Magdzie podać namiary na kominiarza. ...tydzień temu, ale wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.11.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dachówki jeszcze nie mam - przyjeżdża we wtorek, bądź środę. Dach już mam - deski + papa i dlatego napisałam, że mam już SSO. Ja le rable chcę brązowe, a mozaikę Dune poszukam Lidziu ja mam właśnie tą do beżowo-brązowych LeRabelków: http://www.eurolazienki.pl/produkt/260/ Kakusku co do okna to ja mam przesuwkę otwieraną na środku (widziałaś na zdjęciach, więc wiesz o co chodzi) i zrobiłam pogrubienie fixów po bokach. Natomiast drugie okno w salonie zrobiłam standardowo, tzn. tak jak w reszcie domu. Wg mnie jest oki i nie kombinowałabym za bardzo z tym drugim oknem. Mycha super postępy u Ciebie!!!!!!! I czytam, że już graty zwozić do domu - rewelacja! Teraz to dopiero zacznie się jazda..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.11.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Myszko, a jaka jest szerokość tych drzwi? Pewno było wcześniej, ale nie znalazłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Myszko, a jaka jest szerokość tych drzwi? Pewno było wcześniej, ale nie znalazłam... Sure, drzwi są dł300x240wys Jestem dzisiaj głucha i niema. Moze później będzie lepiej, jak sie kawy napije ciepłej, lece, papa, miłego dnia. Dobrze ze Bóg łaskawy jak dotąd z zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 .... cze Mysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 czesc,cześć Nituś. Kontrolujesz kiedy Chłopaki do Ciebie przyjda ?Jeszcze troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 czesc,cześć Nituś. Kontrolujesz kiedy Chłopaki do Ciebie przyjda ?Jeszcze troche eeeeee nie ale fakt, że poluje na Ducha Duchu nie wiem gdzie więc może tu... wszystkiego najlepsiejszego w dzień ymynyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Hej, zakupiłaś fronty do kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 zakupiłam. takie: http://www.ikea.com/PIAimages/72195_PE187906_S3.jpg i takie: http://www.ikea.com/PIAimages/81913_PE207194_S3.JPG i teraz przykładam i będe rzeźbić. Nie ma jak radosna twórczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts