Gosiek33 01.12.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Myszko miło ,,znów" Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 znowu jestem malutkim targającym się z rzeczywistością chomiczkiem.Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Oj widać żeś nie w formie kiedyś za chomiczka to gromy się sypały Mysia Tobie tez miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 czesc Nitusia, jak twoje chłopaki, udało im się oczy poodklejac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Mysza teraz masz mordkę jaką lubiłam nie zmieniaj jej ... ślicznie do Ciebie pasuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.12.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Mycha pitulam mocno .Jakbyś potrzebowała życzliwej duszy to dzwoń albo wpadaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 czesc Nitusia, jak twoje chłopaki, udało im się oczy poodklejac? tak, ale z płaczem niestety.... krople tez nie idą najłatwiej.... tłumacze o konieczności i robię swoje mimo gradu pytań mających na celu odwleczenie nieuniknionego... no szkoda mi ich strasznie, ale wyjścia nie mam... Mysia a czym Ty oczka przemywałaś z tych śpioszków.. bo ja myję płatkiem z mocno ciepłą wodą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dzień dobry Mysiu Mam nadzieję, że humorek już dziś lepszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.12.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 czesc Nitusia, jak twoje chłopaki, udało im się oczy poodklejac? tak, ale z płaczem niestety.... krople tez nie idą najłatwiej.... tłumacze o konieczności i robię swoje mimo gradu pytań mających na celu odwleczenie nieuniknionego... no szkoda mi ich strasznie, ale wyjścia nie mam... Mysia a czym Ty oczka przemywałaś z tych śpioszków.. bo ja myję płatkiem z mocno ciepłą wodą.... tak myj ciepla woda, albo woda z odrobina szamponu (wszyscy sie dziwia) absolutnie zadnym rumiankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 tak humor lepszy, ale po tym wypadku co wczoraj widziałam w Nadarzynie to mam takie przemyślenia, ze lepiej pojadę juz zająć sie robotą. I chyba odwiedze jeszcze fryzjera, bo wygladam okropnie.Jak to sie wogóle mogłam tak zapuścić jak diabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 czesc Nitusia, jak twoje chłopaki, udało im się oczy poodklejac? tak, ale z płaczem niestety.... krople tez nie idą najłatwiej.... tłumacze o konieczności i robię swoje mimo gradu pytań mających na celu odwleczenie nieuniknionego... no szkoda mi ich strasznie, ale wyjścia nie mam... Mysia a czym Ty oczka przemywałaś z tych śpioszków.. bo ja myję płatkiem z mocno ciepłą wodą.... tak myj ciepla woda, albo woda z odrobina szamponu (wszyscy sie dziwia) absolutnie zadnym rumiankiem rumianek działa drażniąco. Moze byc jeszcz swietlik.Rano okład na oczka jak Anja mówi, i to samo sie troche rozpuści a potem otwieramy oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 tak humor lepszy, ale po tym wypadku co wczoraj widziałam w Nadarzynie to mam takie przemyślenia, ze lepiej pojadę juz zająć sie robotą. I chyba odwiedze jeszcze fryzjera, bo wygladam okropnie.Jak to sie wogóle mogłam tak zapuścić jak diabli. ooo i to jest myśl i jakiś kosmetyk jeszcze czy coś... i znacznie się poprawi perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Hej Myszko Bardzo fajnie te płyty wyglądają i naprawdę nie ma się do czego przyczepić. A jak jeszcze coś między nimi posadzisz, to już w ogóle będzie git Nituś, ja przemywam w takich sytuacjach oczy ciepłą bardzo mocną herbatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 czesc Nitusia, jak twoje chłopaki, udało im się oczy poodklejac? tak, ale z płaczem niestety.... krople tez nie idą najłatwiej.... tłumacze o konieczności i robię swoje mimo gradu pytań mających na celu odwleczenie nieuniknionego... no szkoda mi ich strasznie, ale wyjścia nie mam... Mysia a czym Ty oczka przemywałaś z tych śpioszków.. bo ja myję płatkiem z mocno ciepłą wodą.... tak myj ciepla woda, albo woda z odrobina szamponu (wszyscy sie dziwia) absolutnie zadnym rumiankiem rumianek działa drażniąco. Moze byc jeszcz swietlik.Rano okład na oczka jak Anja mówi, i to samo sie troche rozpuści a potem otwieramy oczka nie mam pod ręką świetlika... więc na razie stanie na ciepłej wodzie... daje rade.. tylko TO się tak lepi, że ciężko idzie... zwłaszcza z dolnych rzęs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.12.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Myszko uszka do góry! Idź do fryzjera i popraw sobie humorek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Wiecie co? Nie poszłam do fryzjera. Nie zdążyłam.Dostałam telefon i musiałam pędzić na budowe. Za to mam: wklejone wszystkie lustra podpięty internet ciepła wodę podłogówkę na gazie miejskim rusztowanie do malowania w pokoju zbite z desek przez Chłopaków obłożony prawie cały kominek kawałek bułki i szyneczkę, to sobie zaraz podjem i juz wgóle będzie dobrze tylko zawatrość portfela się skurczyła, ale to jest szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.12.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 i od razu mordka się cieszy!!! super Myszko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 czesc Nitusia, jak twoje chłopaki, udało im się oczy poodklejac? tak, ale z płaczem niestety.... krople tez nie idą najłatwiej.... tłumacze o konieczności i robię swoje mimo gradu pytań mających na celu odwleczenie nieuniknionego... no szkoda mi ich strasznie, ale wyjścia nie mam... Mysia a czym Ty oczka przemywałaś z tych śpioszków.. bo ja myję płatkiem z mocno ciepłą wodą.... tak myj ciepla woda, albo woda z odrobina szamponu (wszyscy sie dziwia) absolutnie zadnym rumiankiem Tez sie zdziwilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 czesc Nitusia, jak twoje chłopaki, udało im się oczy poodklejac? tak, ale z płaczem niestety.... krople tez nie idą najłatwiej.... tłumacze o konieczności i robię swoje mimo gradu pytań mających na celu odwleczenie nieuniknionego... no szkoda mi ich strasznie, ale wyjścia nie mam... Mysia a czym Ty oczka przemywałaś z tych śpioszków.. bo ja myję płatkiem z mocno ciepłą wodą.... tak myj ciepla woda, albo woda z odrobina szamponu (wszyscy sie dziwia) absolutnie zadnym rumiankiem Tez sie zdziwilam... a bo Ty byś chciała odrazu szampanem przemywać oczka. Nie słyszałam o szamponie, ale czarna herbata ma garbniki i dobrze to wpływa, bo one same w sobie mają działanie antybakteryjne i sciągające, sól fizjologiczna, no i świetlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 czesc Nitusia, jak twoje chłopaki, udało im się oczy poodklejac? tak, ale z płaczem niestety.... krople tez nie idą najłatwiej.... tłumacze o konieczności i robię swoje mimo gradu pytań mających na celu odwleczenie nieuniknionego... no szkoda mi ich strasznie, ale wyjścia nie mam... Mysia a czym Ty oczka przemywałaś z tych śpioszków.. bo ja myję płatkiem z mocno ciepłą wodą.... tak myj ciepla woda, albo woda z odrobina szamponu (wszyscy sie dziwia) absolutnie zadnym rumiankiem Tez sie zdziwilam... a bo Ty byś chciała odrazu szampanem przemywać oczka. Nie słyszałam o szamponie, ale czarna herbata ma garbniki i dobrze to wpływa, bo one same w sobie mają działanie antybakteryjne i sciągające, sól fizjologiczna, no i świetlik Na swietlik niektorzy maja uczulenie, mnie okulistka odradzila. Herbata lepsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts