sure 01.12.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 [a bo Ty byś chciała odrazu szampanem przemywać oczka. Nie słyszałam o szamponie, ale czarna herbata ma garbniki i dobrze to wpływa, bo one same w sobie mają działanie antybakteryjne i sciągające, sól fizjologiczna, no i świetlik Szampon Johnson's baby "niepłaczący" - malutka kropelka na wacik mokry, przemyć i spłukać wodą. Dobrze usuwa wydzielinę i oczyszcza brzegi powiek.. sól fizjologiczna też ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.12.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Mycha ale ta twoja Córa jest śłiczna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Wiecie co? Nie poszłam do fryzjera. Nie zdążyłam.Dostałam telefon i musiałam pędzić na budowe. Za to mam: wklejone wszystkie lustra podpięty internet ciepła wodę podłogówkę na gazie miejskim rusztowanie do malowania w pokoju zbite z desek przez Chłopaków obłożony prawie cały kominek kawałek bułki i szyneczkę, to sobie zaraz podjem i juz wgóle będzie dobrze tylko zawatrość portfela się skurczyła, ale to jest szczegół no i super tyle rzeczy w jeden dzień, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ... rusztowanie? a nie wygodniej z drabiny malować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ... rusztowanie? a nie wygodniej z drabiny malować ? zależy jak wysokie masz pomieszczenie U Mysi w salonie, to raczej mało wygodne malowanie na drabinie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 .... hm... no w sumie tak.... nie no zdziwiłam się bo u mnie jest drabina taka duuuża, gdzie sięgam wysokości ponad 3,5 m.... no ale fakt, że ja nie mam antresoli, a na moje skosy to starcza i to bez kijka do wałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Wiecie co? Nie poszłam do fryzjera. Nie zdążyłam.Dostałam telefon i musiałam pędzić na budowe. Za to mam: wklejone wszystkie lustra podpięty internet ciepła wodę podłogówkę na gazie miejskim rusztowanie do malowania w pokoju zbite z desek przez Chłopaków obłożony prawie cały kominek kawałek bułki i szyneczkę, to sobie zaraz podjem i juz wgóle będzie dobrze tylko zawatrość portfela się skurczyła, ale to jest szczegół tempo iście piorunujące a już gaz, ciepła woda i internet to dla mnie szok myszko o numer farby i producenta się przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.12.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Mysza woooow ale superaśnie! DAWAJ FOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 01.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Hej Mysza Tak, koniecznie te fotki poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ileż się tutaj dzieje, super.Faktycznie te płyty przed domem wyglądają super i ja bym je zostawiła i nic z nimi nie robiła. nawet ten układ jest świetny i tak jak piszesz, posadzisz roślinki między nimi i będzie rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a ja też mam swój prywatny kawałek betonu http://images38.fotosik.pl/229/954dab24cb70734bmed.jpg Mysia..... te płyty mi się podobają...z kwiatkami to już w ogóle, ale chodzi mi po głowie jedno pytanie: czy nie będzie Cię trafiać odśnieżanie takich nierównych płyt zimą? ... ja dobrze pamietam moją ubiegłoroczną odnieżaną kostkę.. która nie wszędzie jest równa... i pamiętam, że ciut mi krwi napsuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Przecież to chwilówka, a odśnieżać można pod koniec miotłą to i nierówności przeszkodą nie będą A w ogóle to o jakim śniegu mowa na moim osiedlu właśnie zatrzęsienie stokrotek na trawniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Przecież to chwilówka, a odśnieżać można pod koniec miotłą to i nierówności przeszkodą nie będą A w ogóle to o jakim śniegu mowa na moim osiedlu właśnie zatrzęsienie stokrotek na trawniku no wiesz... ja pamiętam, że w tamtym roku odśnieżałam ze 4 razy warstwe ok 30 cm... (a jeszcze tam nie mieszkałam przecież) jak sobie raz kopczyk zrobiłam na wjeżdzie ( bo odśnieżałam na droge) to potem samochodem nie mogłam wjechać bo się zakopałam a przymarznięty lód to się średnio miotłą zgarnia ... ale fakt, że takiej zimy to w tym roku póki co nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jak już zamieszkasz to pewnikiem kupisz sobie taki mini pług czy coś w tym rodzaju - traktorek czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jak już zamieszkasz to pewnikiem kupisz sobie taki mini pług czy coś w tym rodzaju - traktorek czy coś takiego no może i tak.. ale mnie tylko chodzi o to, ze taki traktorek też najlepiej zbiera śnieg gdy powierzchnie jest w miare równa... bo inaczej się "zacina" o te nierówności.... ... nie wiem tak tylko mi się nasunęło jak zobaczyłam te foteczkę, że może trzeba to jakoś podrównać by się potem nie wkurzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 piszę z placu boju. Jaki to komfort niesamowity mieć internet w chałpie. Lece sprawdzić te numery farb dla Gosi, juz juz charborwa oczodajna farba to: tikkurila M358 na bazie feelings, extra durable(czyli łazienkowa).lazeinkowa nie występuje w wersji matt, ta jest półmat, jest chyba jeszcze troche bardziej błyszcząca -satyna, ale ten półmat i tak juz jest bardzo połyskliwy. Ja sie nie boję śniegu, niech se lezy nawet na płytach, bedziemy nogi łamać, ale jakby płyty miały zostać faktycznie na dłużej to zdejmę je i matę grzewczą rzuce pod spód i wtedy nie będe potrzebować miotły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 piszę z placu boju. Jaki to komfort niesamowity mieć internet w chałpie. Lece sprawdzić te numery farb dla Gosi, juz juz charborwa oczodajna farba to: tikkurila M358 na bazie feelings, extra durable(czyli łazienkowa).lazeinkowa nie występuje w wersji matt, ta jest półmat, jest chyba jeszcze troche bardziej błyszcząca -satyna, ale ten półmat i tak juz jest bardzo połyskliwy. Ja sie nie boję śniegu, niech se lezy nawet na płytach, bedziemy nogi łamać, ale jakby płyty miały zostać faktycznie na dłużej to zdejmę je i matę grzewczą rzuce pod spód i wtedy nie będe potrzebować miotły:) wielkie dzięki Zachorowałam na ten kolor (przypomniałaś mi o nim) i swoją łazienkę betonową wytapetuję a potem pomaluję na ten boski dla mnie kolorek, będę miała czas go chłonąć zanim kiedyś glazura tam zagości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 o matko az tak Ci się podoba? On w rzeczywistości jest ciut bardziej zgaszony niż na fotce, ale i tak jest mocny, bardzo mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 o matko az tak Ci się podoba? On w rzeczywistości jest ciut bardziej zgaszony niż na fotce, ale i tak jest mocny, bardzo mocny Będę dopiero się przymierzać - ważne, że pozwolenie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Wiecie co? Nie poszłam do fryzjera. Nie zdążyłam.Dostałam telefon i musiałam pędzić na budowe. Za to mam: wklejone wszystkie lustra podpięty internet ciepła wodę podłogówkę na gazie miejskim rusztowanie do malowania w pokoju zbite z desek przez Chłopaków obłożony prawie cały kominek kawałek bułki i szyneczkę, to sobie zaraz podjem i juz wgóle będzie dobrze tylko zawatrość portfela się skurczyła, ale to jest szczegół zwariowała nooormalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts