78mysz 24.11.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 hmmm no to sie rozmarzylam na maksa. ide obejrzec ten dworek. audyty poczekają jeszcze chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 eee nie moge nigdzie znalezc. szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 kornik powiadasz no to kurcze ze mnie chyba tyż..:"P albo stary dworek..albo dom z bali..(cos takiego jak koles(jan frycz) w jeszcze raz iał ja pierdziele ale odjechana chata ło matko bosska)..albo i ..chociaż parterówka w literkę L z garażykiem i z moim królestwem(płci odmiennej wstęp surowo wzbroniony!!) na poddaszu echhh.. poprawiles, poprawiles. widzialam. Moja chalupka to jest raczej taka nieoznakowana jesli chodzi o kształt, ale jets kawalek poddasza malutki z pokojem goscinnym. I bedzie duzo drewna. Zastanawiam sie nad ekspozycją belek na suficie na parterze, a na poddaszu krokwie napewno sobie odpucuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ja tez właśnie szukałem film trza obaczyc jakie domostwo frycz w filmie ma w zakopcu..echh..kuchnia jadalnia jest pokazana..i cały dom z zewnatrz..nie raz i nie dwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ja tez właśnie szukałem film trza obaczyc jakie domostwo frycz w filmie ma w zakopcu..echh..kuchnia jadalnia jest pokazana..i cały dom z zewnatrz..nie raz i nie dwa.. w filmie jakims widzialam chałpe w górach - Stenka chyba tez grała. To cos z Grocholi było chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a ja wiem czy grocholi to..popłuczyny po tylko mnie kochaj..sa jakieś..ale domek zacny..był.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 o przedstawiam moj wirtualny dom:http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SQodlujU_6I/AAAAAAAABCk/0zGyVCYEqHg/s512/parter.JPG http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/SQoexdPMtbI/AAAAAAAAAyw/yAnH0sZvJjo/s512/poddasze.JPG reszta w dzienniczku jakby co - na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a ja wiem czy grocholi to..popłuczyny po tylko mnie kochaj..sa jakieś..ale domek zacny..był.. no to chyba to. Domek fajny byl to prawda. Tylko drewno najlepiej pachnie w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 i żywiec z kufelka tyz pochnie jakos i inacyj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 jesli taka kuchnia ci sie podobuje tzn jak ktoś tu stwierdził romantyczna jezdeś/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 moze nie dokladnie taka. Bardziej unowoczesniona wersja z czarnym łupkowym blatem i czarna lodówka, biale prostsze fronty, i wszedzie dookola drewno.Byc romantycznym w dzisiejszych czasach to jak popelnic samobójstwo Kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 tak "kochana".. ale coś niestey wymyka sie wtedy..niepotrzebnie z życia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 to prawda całkowita. Tak wiec nie pozostaje nic innego jak byc skrytym romantykiem i ubrac na swą romantyczną dusze grubą błyszczącą zbroje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 albo wziąć do łapki sztange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 sztange powiadasz hehe w jakim sensie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.11.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ale będziesz miała super kuchnię wielką!!! I spiżarka super Na pewno nie chcesz mieć przejścia z garażu bezpośrednio do domu? No wiem że po daszkiem, ale tak czy inaczej zimno i jak z siatami będziesz latać, to albo za każdym razem otwierać drzwi wejściowe, albo napuszczać do domu tony zimna PS A ja myślałam że panga to taka ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ryba tyż...panga -panga to jaśniejsza odmiana wenge.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dorcia wole miec garderobe w sypialni niz przejsicie do domu. Nic mi sie nie stanie jak zrobie pare kroków na wietrze. A siateczki do wozeczka i na raz. I do garazu jak trza bedzie wejsc po cos to nie trzeba bedzie specjalnie bramy garazowej otwierac zrobilam nową wizualke kuchni tak pi razy drzwi http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SSqjjGawrsI/AAAAAAAABDY/HIgcaHmNe7M/s512/kuch%20znowu.JPG Nie wiem jeszcze czy nie wcisnac i zlewu i kuchenki na wyspe, albo kuchenki do ciągu a zlew pod okno. Nie jest to tez pewnie ostatnia wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 kurka, dzwonie wlasnie do Architekta co z moim projektem, a tu sie okazuje, ze on ywjechal do 9 grudnia - niech to a ja mialam dostac projekt juz teraz. Nie wiem co to bedzie. Przeciez ja musze złozyc ten projekt przed koncem tego roku i dostac pozwolenie. A tu przeciez jeszcze okres swiateczny. A po nowym roku nowe nieznane zasady i wogole nowe papiery nowe bulenie i zaklad energetyczny mnie nie wezmie w planach podłączenia na przyszly rok. Dramat, co tu robic?! Co tu robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.11.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A to złamas I nic nie mówił że wyjeżdża? No chyba nie ma wyboru tylko czekać, bo komuś innemu teraz przekazywać to jeszcze dłużej będzie pewnie A jak wróci to go przycisnąć do muru, opierdzielić z góry na dół i niech chłopak na rzęsach stanie żeby to dokończyć w 3 dni! A potem mu jeszcze potrącić kasę za zwłokę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts