rasia 07.12.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Cze Chomik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mysia i Tobie też zostawiam http://drewa999.blox.pl/resource/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ja też wpadłam aby zobaczyć jak podłoga.Lidzia mi doniosła, że już u Ciebie zaczęło się układanie.Czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.12.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mysza pochwalsię podłogami niooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mysia spytaj Ducha albo może sama wiesz ile cm wysokości mają dechy, które kładziesz na podłodze - mój wylewkarz się pyta czy jak zostawi 3 cm to się zmieścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Mysia spytaj Ducha albo może sama wiesz ile cm wysokości mają dechy, które kładziesz na podłodze - mój wylewkarz się pyta czy jak zostawi 3 cm to się zmieścimy dechy na podłogówke Pasiulko kładzie się 13-15 mm jesli to mozaika sztorcowa albo deska warstwowa. dechy lite mają różna grubości, ale oscylują koło 15-22mm. Zależy co chcesz. A teraz śmigam do roboty, bo Duch jutro przyjeżdza i musze ogarnąć ten cały bajzel jakoś. Zostało sporo malowania, szpachlowania, blat u mnie w łazience, podłączenie dwóch grzejników, mozaika na wannie u Majki, płyta do wklejenia w łazience i przedpokoju, szafki do przykręcenia w spiżarce i cały syf, kartony śmieci itd do posprzątania, powynoszenie niepotrzebnych materiałów, spuszczenie wody z kanalizacji-dzisiaj przyjeżdza zawór wreszcie. Ciężko mi to ogarniać ostatnio, bardzo ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 A ja z zapytaniem o baterię nawannową- firma, nr modelu i może jeszcze cena- podoba mi się jej prostota i opływowy kształt, drugie pytanie na jaki klej jest przyklejone lustro do ściany bateria to ideal standard seria venice. szczerze, przerost formy nad treścią. Wolę paffoni i tańszy i jakiś taki przyzwoitszy, a w katalogu ma dużo ciekawych propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 08.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Przyszłam się przywitać Piękne deski będziesz miała Myszko, mam nadzieje że pochwalisz się niedługo jak prezentują się na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.12.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ooo jest bo już myślałam że się schowała w deskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 to jutro w końcu podłogi zaczną się robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 chyba jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 poprawka...chyba nie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a kiedy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a nie wiem, musi sie najpierwej Chłopak ogarnąć z innymi robotami, ale mam nadzieje, ze uda mu się w tym tygodniu. Dobra gruntnę jeszcze jedną scianę i ide do noclegowni bo jestem biała jak bałwan. Nie wiem czy uda mi się czupryne odgruzować z gipsu. Należy mi się długa kąpiel za tą moją pracę tworczą. Jutro w świele dziennym zobaczę co to narobiłam z tymi ścianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a nie wiem, musi sie najpierwej Chłopak ogarnąć z innymi robotami, ale mam nadzieje, ze uda mu się w tym tygodniu. Dobra gruntnę jeszcze jedną scianę i ide do noclegowni bo jestem biała jak bałwan. Nie wiem czy uda mi się czupryne odgruzować z gipsu. Należy mi się długa kąpiel za tą moją pracę tworczą. Jutro w świele dziennym zobaczę co to narobiłam z tymi ścianami Dzielna Mysia...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 chomiki nie poddają się tak łatwo(zwłaszcza na kołowrotku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 chomiki nie poddają się tak łatwo(zwłaszcza na kołowrotku) Ponieważ wszystkim dziś zadaję to pytanie, to i Ciebie spytam, żeby być nudną do urzygu - Kiedy przeprowadzka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.12.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 chomiki nie poddają się tak łatwo(zwłaszcza na kołowrotku) Ponieważ wszystkim dziś zadaję to pytanie, to i Ciebie spytam, żeby być nudną do urzygu - Kiedy przeprowadzka??? a ja wiem ale nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 chomiki nie poddają się tak łatwo(zwłaszcza na kołowrotku) Ponieważ wszystkim dziś zadaję to pytanie, to i Ciebie spytam, żeby być nudną do urzygu - Kiedy przeprowadzka??? a ja wiem ale nie powiem Mnie odwala, a Ty się nade mną znęcasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 chomiki nie poddają się tak łatwo(zwłaszcza na kołowrotku) Ponieważ wszystkim dziś zadaję to pytanie, to i Ciebie spytam, żeby być nudną do urzygu - Kiedy przeprowadzka??? a ja wiem ale nie powiem Mnie odwala, a Ty się nade mną znęcasz... nie mogę ci powiedzieć ale badź pod Mysi domem 18-tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts