rasia 08.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 chomiki nie poddają się tak łatwo(zwłaszcza na kołowrotku) Ponieważ wszystkim dziś zadaję to pytanie, to i Ciebie spytam, żeby być nudną do urzygu - Kiedy przeprowadzka??? a ja wiem ale nie powiem Mnie odwala, a Ty się nade mną znęcasz... nie mogę ci powiedzieć ale badź pod Mysi domem 18-tego O żesz!!! A Ty będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 chomiki nie poddają się tak łatwo(zwłaszcza na kołowrotku) Ponieważ wszystkim dziś zadaję to pytanie, to i Ciebie spytam, żeby być nudną do urzygu - Kiedy przeprowadzka??? a ja wiem ale nie powiem Mnie odwala, a Ty się nade mną znęcasz... nie mogę ci powiedzieć ale badź pod Mysi domem 18-tego O żesz!!! A Ty będziesz? pod warunkiem ze i ty bedziesz może wkońcu wyrwiesz się z tej puszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dzięki Mysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 DZIE TA ŚCIANAAAAAAAAAA ???? buuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 juz, juz bedzie zaraz nie nerwujsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Proszę bardzo: http://images48.fotosik.pl/236/28e24e189972d8e9med.jpg bez lampy: http://images43.fotosik.pl/236/7b8d2fb3f6956d21med.jpg druga czarna sciana ze Stefkiem )-w kuchni http://images46.fotosik.pl/235/a32b9779cb12872emed.jpg http://images50.fotosik.pl/236/7d63f61c3044c687med.jpg A tu kłapciata mysza ma ciągle milion dylematów kuchennych: http://images43.fotosik.pl/236/e97c0dcd291f4157med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.12.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ty! nie lez na tych brudnych kaflach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ta Mysza, to nieMysza... A ściana baaardzo Myszowato-odważna! Należy Ci się medal z ziemniaka! Jaja sobie robię... wiem... prosiaczek jestem... Noooo pewnie, że Ci zazdraszczam, bo mi nie starczyło odwagi na tak śmiały i silny akcent... no może z wyjątkiem Młodego pokoju... A kominek jest bajeczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.12.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 No nie, teraz to chyba będę się musiała wprosić na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 tylko cały problem w tym, ze przy tej ścianie to wszystkie inne wyglądają juz nudno i nijako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Mysza, kolorem malujesz ścianę, którą chcesz zaznaczyć, wyrwać z całości, znaczy że pozostałe mają zniknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 wiem Rasiul wiem, ale nie myślałam, ze one az tak zniknął . Jest tak inny odbiór pomieszczenia, ze az jestem w szoku.Totalnie inne wnętrze, juz bez wnikania czy lepeij mu w tej szacie czy gorzej. Została mi jeszcze scianka do zagruntowania w gabinecie na górze, to będzie moje królestwo. juz mam w głowie doładny wizerunek tego pokoju.A potem lece z malowaniem na hallu górnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 pięknie te ściany wyglądają i na pewno bardzo fajnie eksponują wnętrze. Teraz ci się wydaje, że wszystkie inne ściany zniknęły, bo nic koło nich nie stoi. Przy tej ciemnej ścianie w kuchni będą stać jasne szafki kuchenne, więc jej tak bardzo nie będzie widać. Mysza, ukradłam sobie zdjęcie z kominkiem . Chcę M pokazać, gdyż u nas też wkład będzie przesunięty w lewo, tak jak u ciebie, a on sobie jakoś tego nie może wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Mysia ale ściana jaki szary intensywny, no ale do mysiowego umaszczenia pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 09.12.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ściana i kominek wyglądają naprawdę fajnie A co planujesz z drugiej strony kominka? A tu kłapciata mysza ma ciągle milion dylematów kuchennych: http://images43.fotosik.pl/236/e97c0dcd291f4157med.jpg Może po wic nam z czym masz problem, a my ci spróbujemy pomóc i doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ściana i kominek wyglądają naprawdę fajnie A co planujesz z drugiej strony kominka? A tu kłapciata mysza ma ciągle milion dylematów kuchennych: http://images43.fotosik.pl/236/e97c0dcd291f4157med.jpg Może po wic nam z czym masz problem, a my ci spróbujemy pomóc Mysi pomóc a to dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja mam problem z tym ze nie ma gotowych elementów w ikei takich dokładnie jak chce i że wysoki słupek nie bedzie miał piknie pozgrywanych wysokościami szafeczek, tylko wybiorę z tego co jest, a jest tak średnio bym powiedziała.I problem mam z blatem na wyspę, bo ikeowe są głębokie na 62 cm, a ja potrzebuję taki na 110. Na to chyba rady nie ma za bardzo, oprócz takiej, zeby kasy miec więcej na wydziwiania, jak się chce wydziwiac Z drugiej strony kominka planuje narazie tyllko glif pomalować na czarno, a za jakiś czas włożyc tam czarną blachę A kafle fajne, cieplutkie.miło się leżało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja mam problem z tym ze nie ma gotowych elementów w ikei takich dokładnie jak chce i że wysoki słupek nie bedzie miał piknie pozgrywanych wysokościami szafeczek, tylko wybiorę z tego co jest, a jest tak średnio bym powiedziała.I problem mam z blatem na wyspę, bo ikeowe są głębokie na 62 cm, a ja potrzebuję taki na 110. Na to chyba rady nie ma za bardzo, oprócz takiej, zeby kasy miec więcej na wydziwiania, jak się chce wydziwiac Z drugiej strony kominka planuje narazie tyllko glif pomalować na czarno, a za jakiś czas włożyc tam czarną blachę A kafle fajne, cieplutkie.miło się leżało dasz poleżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a, jak już się chwalę to na całego. Pokaże Wam jakie mam śliczniaste drzwi łazienkowe.....z hebanu ...harmonijkowe... z wentylacją http://images47.fotosik.pl/236/e428928962e83f0fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja mam problem z tym ze nie ma gotowych elementów w ikei takich dokładnie jak chce i że wysoki słupek nie bedzie miał piknie pozgrywanych wysokościami szafeczek, tylko wybiorę z tego co jest, a jest tak średnio bym powiedziała.I problem mam z blatem na wyspę, bo ikeowe są głębokie na 62 cm, a ja potrzebuję taki na 110. Na to chyba rady nie ma za bardzo, oprócz takiej, zeby kasy miec więcej na wydziwiania, jak się chce wydziwiac Z drugiej strony kominka planuje narazie tyllko glif pomalować na czarno, a za jakiś czas włożyc tam czarną blachę A kafle fajne, cieplutkie.miło się leżało dasz poleżeć no chyba dopiero jak doczyszczę, na takim syfku to tylko niektórzy dają radę psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts