malgos2 09.12.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Phi, moje sa przesuwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 przesuwne mam na strychu 125x250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a, jak już się chwalę to na całego. Pokaże Wam jakie mam śliczniaste drzwi łazienkowe.....z hebanu ...harmonijkowe... z wentylacją http://images47.fotosik.pl/236/e428928962e83f0fmed.jpg łąaaaaaaał piękne i widzę że to ręczna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Mysia Twoje drzwi mnie rozwalily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a, jak już się chwalę to na całego. Pokaże Wam jakie mam śliczniaste drzwi łazienkowe.....z hebanu ...harmonijkowe... z wentylacją http://images47.fotosik.pl/236/e428928962e83f0fmed.jpg łąaaaaaaał piękne i widzę że to ręczna robota rzekłabym nawet, że rękodzieło zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Phi, moje sa przesuwne. pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Mysia fajnista ta cieeeeemna ściana, i drzwi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.12.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.12.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 hejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.12.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Mysza świetna ściana! Ja też byłam w szoku jak pomalowaliśmy wiatrołap na czekoladowo - super efekt powstał...! I co tam wymyśliłaś w kuchni..? A deseczki kiedy kładą - nie dzisiaj przypadkiem..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Mysia, pokaż deseczki na podłodze, plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.12.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Mysia na jakiej wysokosci masz osadzony wklad kominkowy?Bardzo fajnie wyszla Ci ta obudowa a kratki wentylacyje sa tak malutkie ze niezauwazalne Czy w tej wnece na drzewo z boki wkladu masz ukryta wyczystke ?U mnie wlasnie przerobili wyczystke dajac ja od strony kuchni (byla po stronie salonu) ale chyba bedzie 3 przerobka bo jest dosc wysoko (moze z 40 cm nad docelowa podloga) i mam teraz dylemat jak ja "zniwelowac" Przegladam wlasnie watki o kominkach i kraza rozne opinie nt dawania pod niego styropianiu-ocieplenia.Czy Ty (jak wiekszosc) nie dawalas nic na ocieplenie posadzki pod wkladem czy jednak nie ryzykowalas mostkiem termicznym? Nadal nie moge wyjsc z podziwu nad tempem Twoich prac a na dodatek mimo "ekspresu" wszystko jest swietnie przemyslane i dopasowane-gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.12.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Hejka, nie wiem w co ręce wsadzić Dziewczyny to skrobne chociaż posta, moze mi sie poukłada.Deseczki zaczeli kłaśc dzisiaj i conieco juz zrobili.Mi się baaardzo podoba i deseczki i robota.Wczoraj wieczorem było szlifowanie i gruntowanie. To najgorsza masakra jaką widziałam na budowie. W domu było siwo i czarna ściana pojaśniała conajmniej 2 tony. Jak dobrze mieć dobrą farbę jednak. Wszysciutko schodzi bez problemu.Kakusku kominek mam postawiony na jedjej warstwie styropianu, nie chciałam całkowicie nic nie dawać pod niego, ale teraz dałabym styrodur. Wyczystka schowana jest we wnęce na drewno-też kombinowałam jak to wszystko poukrywać. No dobra ide do roboty, mąż pojechał do domu pakować gratypapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.12.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 jak deseczki zaczeli ukladac, to gdzie foty? co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Pewnie sa niecenzuralne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.12.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Dzieki Myszko Mozesz mi jeszcze powiedziec jak wysoko masz posadowiony wklad?Tzn ile jest od posadzki do dolnej krawedzi kominka? Tak wczoraj myslalam o tej wyczystce i chyba odgapie od Ciebie ten sposob maskowania Nie zalapalam wczesniej ale przygladajac si tym Twoim fotkowm wkoncu zauwazylam ze ten Twoj wklad jest jakby "odwrocony" tzn otwierane drzwiczki znajduja sie nie w salonie ale w jadalni.Musze przyznac ze to niezly pomysl bo dokladajac drewno nie trzeba sie martwic ze cos spadnie na drewniana podloge ( w jadalni przewaznie sa plytki) no i akurat z tej strony masz drzewo Swiadomie to sobie tak obmyslilas czy wyszlo w "praniu"? A co do kurzu to jeszcze dlugo bedzie on wylazil wszystkimi szparami-ale taki nowy domek to az milo sprzatac ps .te twoje szare kafle to na fotkach wygladaja na mega gigant romiarow albo Ty taka malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.12.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Hejka, nie wiem w co ręce wsadzić Dziewczyny to skrobne chociaż posta, moze mi sie poukłada. Deseczki zaczeli kłaśc dzisiaj i conieco juz zrobili.Mi się baaardzo podoba i deseczki i robota. Wczoraj wieczorem było szlifowanie i gruntowanie. To najgorsza masakra jaką widziałam na budowie. W domu było siwo i czarna ściana pojaśniała conajmniej 2 tony. Jak dobrze mieć dobrą farbę jednak. Wszysciutko schodzi bez problemu. Kakusku kominek mam postawiony na jedjej warstwie styropianu, nie chciałam całkowicie nic nie dawać pod niego, ale teraz dałabym styrodur. Wyczystka schowana jest we wnęce na drewno-też kombinowałam jak to wszystko poukrywać. No dobra ide do roboty, mąż pojechał do domu pakować gratypapa a Mysia bedzie rozpakowywać Pozdrowienia i good luck dla M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 kakusku, odpowiem za Musię. W tym wkładzie jest możliwość wkładania drewna w obydwu stron. Oczywiście łatwiej otworzyć od strony jadalni, bo tam jest rączka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.12.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 lidszu ale sprytne Bede musiala przy wyborze wkladu zwrocic na to uwage.W sumie nie planuje palic w kominku przy otwartych drzwiczkach ale moze lepiej zostawic sobie taka ewentualnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 11.12.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 No dobra ide do roboty, mąż pojechał do domu pakować graty papa Czy to oznacza, że pomału już czas przeprowadzki? No to gratuluje i zazdroszczę ( oczywiście pozytywnie) No i koniecznie poprosimy zdjęcia jak będziesz miała chwilke wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts