78mysz 28.12.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 w domu na swieta zostały tylko rybki i włączona żarówka i cały sajgon .Jakoś nie miałam ochoty ich przezywać w tym pyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no w sumie i dobrze i źle odpoczęłas od kołowrotu z przeprowadzką tylko uciekły Ci pierwsze świeta w nowym domku ale nic to kolejne będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 oj zrobiłam to z premedytacją.chyba nie czułabym się tu dobrze na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 najważniejsze że odpoczęłaś ja tam się doczekać nie mogę następnego Bożego Narodzenia już w nowym domku żebym jak mi kilku gości na raz przyjdzie nie musiała uciekać do kuchni z obawy że kogoś podeptam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.12.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 doberek u nas pierwsze święta po przeprowadzce też były hardcorowe, ale miały swój urok zdjęcia córci boskie ale ma oczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Czesc Magi. Jejku jak ja dawno z nikim nie gadałam, ale się za Wami stęskniłam. Dzięki wielkie, ze tu wpadacie, inaczej chyba bym zwariowała, a tak powoli jest lepiej i mam nadzieje, ze za jakiś czas wogóle wroce do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mycha no daj pokój przecież jesteś u Siebie zaraz zniknie kurz i pył zwłaszcza po dodaniu octu do wody do mycia i już będziesz leżeć brzuszkiem mysim do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.12.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Czesc Magi. Jejku jak ja dawno z nikim nie gadałam, ale się za Wami stęskniłam. Dzięki wielkie, ze tu wpadacie, inaczej chyba bym zwariowała, a tak powoli jest lepiej i mam nadzieje, ze za jakiś czas wogóle wroce do siebie. Ja też się stęskniłam, bo od zeszłego piątku na forum nie byłam ale wróciłam do pracy, to i na forum będę miała czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no tak, jeszcze jakies dwa miesiące i będzie w miarę bezpylowo, a potem zacznie się sezon na glinę i pójde rzeźbić do ogródka, brrr, i to nie dlatego ze nie lubie pracowac, ale dlatego, ze doba jest taka krótka, no ale na wiosne wyjdą może moje posadzone tuż przy sralonie tulipany, to reszta się przestanie rzucać w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 widzisz widzisz już niedługo i tulipanki mieć bedziesz no ja też czekam na moją wiosenną niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 widzisz widzisz już niedługo i tulipanki mieć bedziesz no ja też czekam na moją wiosenną niespodziankę A co to to będzie? Ja na wiosne musze się zająć sadzeniem różanecznikow na przodzie domu i barwinka na górce od GWC no i trawa mne czeka, a to najgorsze, bo trzeba zniwelować, powybierac kamienie w mega ilościach i zakupić kosiarkę, a jak juz kosiarka będzie to wiadomo, koszenie koszenie koszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.12.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam się u Ciebie już wiosenne o trawki strzyżeniu a tu biało z powrotem się robi i piękny śnieg z nieba pruszy http://img97.imageshack.us/img97/8078/szyszka.jpg ciężko mi chodzić po necie bo prędkość mam zawrotną 236kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.12.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mycha widzę, że Ci się już wiosna marzy...! Mi w sumie też, bo lubię grzebać w ziemi i sadzić roślinki. I zapomniałabym - masz śliczną córcię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Myszko ta niespodzianka to będzie jak mi wyrosną i zakwitną posadzone jesienią cebulki szafirków i narcyzów, które dostałam od Arniki co mi tam że ruina na działce że nic nie wyrównane ale wiosna może się pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Myszko ta niespodzianka to będzie jak mi wyrosną i zakwitną posadzone jesienią cebulki szafirków i narcyzów, które dostałam od Arniki co mi tam że ruina na działce że nic nie wyrównane ale wiosna może się pokaże Wusiu, u mnie między tymi tulipanami(które są głównie niebieskie-bo córcia takie wybrała) też są szafirki i narcyzy i jeszcze czosnek olbrzymi. Jak tak sobie o tych cebulkach myśle, to marzę o zielonym świeżutkim szczypiorku. Ciekawe czy moje zioła przetrwają tą zimę, bo zostawiłam je w rogu działki na pastwe losu zupełnie zapomniałam zeby je osłonić. Mario dziękuje, ale żebym nie zapomniała to Twoje ślicznotki też są urocze Gosiek, jak zwykle posiadasz super zdjęcie na każdą okazję Teraz po świętach dni będą juz coraz dłuższe, więc byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mycha przestań bo zaraz polecę po doniczkę siać szczypiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.12.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a u mnie snieg pada wychodzi na to, że w końcu zima idzie Mysia, dołączam do zachwytów nad córą, zjawiskowo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kiedy nie mogę się oprzeć pokusie swoich marzeń. Juz bym chciała wyjsc za mury i siać grządki.Moze do tego czasu umyję w koncu okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dario masz murowane, ze na wiosne zadam ci milion pytan odnośnie rózyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mycha ja też bym już chciała mieć płotek i wyrównany teren i móc posiać trawkę jakieś inne roślinki posadzić jakieś o porzeczki na ten przykład do których moje dziecię pała miłością ogromną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts