DarioAS 28.12.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 nie ma sprawy ja tez marzę o wiośnie, tyle nowych róż mam posadzonych.. i juz nie moge sie doczekać ich kwitnienia.. http://forumogrodnicze.info/images/smiles/whistling.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 własnie odchodzi ostre rźnięcie blatu. Będe miała zlew będe miała zlew(tylko baterii nie wybrałam jeszcze, bo takiej co bym kciała mnieć to jeszcze nie wymyslili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 własnie odchodzi ostre rźnięcie blatu. Będe miała zlew będe miała zlew(tylko baterii nie wybrałam jeszcze, bo takiej co bym kciała mnieć to jeszcze nie wymyslili Żnij, żnij - pora kończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 własnie odchodzi ostre rźnięcie blatu. Będe miała zlew będe miała zlew(tylko baterii nie wybrałam jeszcze, bo takiej co bym kciała mnieć to jeszcze nie wymyslili Żnij, żnij - pora kończyć haha ja to koniec pewnie bede miała kolo marca-kwietnia- pewnie dopiero wielkanoc bede chciała tu spędzić-będzie tak jak u Ciebie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 No to ja się pochwalę, że mam już płot i bramę i furtkę.... I działka cała wyrównana... I nic nie mam zasiane i posadzone..... A tak bardzo marzą mi się róże bordowe szczepione na pniu, i stare odmiany rabatowe w bordowym kolorze... chyba Linkoln jak sie nie mylę.... ......a trawa .... urośnie.... Jeszcze tylko będę miała do przekopania raz działkę, bo odpływy trzeba porobić z rynien........... I nie wiem jak się za to zabrać...... Oj jak mnie się chce tych róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Arniko jak to jak jedziesz na skład budowlany wizualizujesz sobie przed oczkami układ domku i lecisz kształtki po kolei po mniej więcej pół godzinie wysiłku kiedy pot zalewa Ci oczy a początkowo pełna entuzjazmu sprzedawczyni zaczyna mieć błędny wzrok masz skompletowany cały system odwodnienia rynien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.12.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mycha ja też bym już chciała mieć płotek i wyrównany teren i móc posiać trawkę jakieś inne roślinki posadzić jakieś o porzeczki na ten przykład do których moje dziecię pała miłością ogromną Córa porzeczki lubi - to przypomnij mi o tym wiosną to jakoś krzaczek różowej porzeczki (jeśli jeszcze żyje) jakoś odbierzesz z moich włości. To zupełnie zapomniana odmiana - znakomita jak jest dobrze pielęgnowana - dobra na surowo i w słoneczne lata fantastyczna na wino Zadołowana jest pod płotem ale warunki tam roślinki mają tragiczne a szkoda byłoby, żeby się zmarnowały a najgorzej, że nie bardzo widzę szanse na miejsce u nas bo Babcia się nie zgadza - tylko kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Gosiu to ja bardzo chętnie zaadoptuję ten krzaczek bo te stare odmiany najsmaczniejsze u mojej babci rośnie wielki stary krzak niby białej ale ona zasadniczo żółta jest no ale smak poezja wielkie kuleczki wielkie grona sam smaczek już mam przykopaną gałązeczkę a Piotruś to jak pod porzeczką stanie to je dotąd dokąd porzeczki widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A ja mam miejsce na krzaczek porzeczki czewonej, czarnej i agrestuchętnię szczepkę takiej smakowitej różowej mniam porzeczki wymienię na coś z Tobą Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mycha różowa zaklepana jak coś to możesz ode mnie dostać żółtą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 No to ja się pochwalę, że mam już płot i bramę i furtkę.... I działka cała wyrównana... I nic nie mam zasiane i posadzone..... A tak bardzo marzą mi się róże bordowe szczepione na pniu, i stare odmiany rabatowe w bordowym kolorze... chyba Linkoln jak sie nie mylę.... ......a trawa .... urośnie.... Jeszcze tylko będę miała do przekopania raz działkę, bo odpływy trzeba porobić z rynien........... I nie wiem jak się za to zabrać...... Oj jak mnie się chce tych róż No i z Wusią też się podziele oczywiście Arnika gratulacje, Dziewczyno szalona chyba jesteś. Masz zawrotne tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mycha jakoś się podzielim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dziewczyny to na wiosnę ja też poproszę o te porzeczki, bo u mnie jest troszkę miejsca i też lubię podjadać prosto z krzaka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A ja mam miejsce na krzaczek porzeczki czewonej, czarnej i agrestu chętnię szczepkę takiej smakowitej różowej mniam porzeczki wymienię na coś z Tobą Gosiu Wpadnij do mojej dżungli to sobie weźmiesz porzeczki i grest. Chyba nikt oprócz ptaków tego nie je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A ja mam miejsce na krzaczek porzeczki czewonej, czarnej i agrestu chętnię szczepkę takiej smakowitej różowej mniam porzeczki wymienię na coś z Tobą Gosiu Wpadnij do mojej dżungli to sobie weźmiesz porzeczki i grest. Chyba nikt oprócz ptaków tego nie je bardzo chętnie, jak małzon odda mi samochód. Moze troche tej szybkorosnącej wierzbki się dla myszy też znajdzie u Nefci Chyba juz pójde spać. Uruchomiliśmy piekarnik i gadał do mnie tak mądrze, i mrugał oczkami, ze chyba się przy nim wyeksploatowałam na dzisiaj a mam na jutro jedną dobrą myśl do wdrożenia i musze być sprawna na umyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A zabieraj te krzaczory :) Sobie wybierzesz co chcesz Wierzba będzie na bank ostro skrócona na wiosnę - starczy dla Rasi na 3 żywopoty i dla Ciebie też. Odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ale zabrzmiało, znów się czuje słaba Hejka, dzień dobry i słoneczny. Piekarnik mi działa, chyba dzisiaj będzie cos ciepłego na obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ale zabrzmiało, znów się czuje słaba Hejka, dzień dobry i słoneczny. Piekarnik mi działa, chyba dzisiaj będzie cos ciepłego na obiadek doberek to smacznego obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ale zabrzmiało, znów się czuje słaba Hejka, dzień dobry i słoneczny. Piekarnik mi działa, chyba dzisiaj będzie cos ciepłego na obiadek doberek to smacznego obiadku Dzięki Pasiu, ide cyknąć fotkę swojego piekarnika to pokaże jak świeci- gwiazdy na niebie się chowają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dzień dobry Mycha co Ty masz za gadający piekarnik ja szukam bardzo dobrego i bardzo taniego i nie w Erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts