wu 29.12.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 aha i jakby się kto zlitował i zapodał czy poza Siemensem, Boshem i nie wiem może Gorenje są jeszcze jakieś agd warte większej uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 nie wiem czy on taki tani jest Wusiu, ale w podobnej cenie simka ani boszzzzza nie dostaniesz o podobnych parametrach.W każdym razie jak dotąd polecam piekarniki gorenje i chyba samsungi mają też fajne wyposażenie i cenowo zjadliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 o taki mam:http://images36.fotosik.pl/129/726f802f3448ec5dmed.jpghttp://images42.fotosik.pl/154/cc5ecf408b8eac98med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 o ładny a jak on się nazywa i ta zjadliwa znaczy ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Wusia ja nie wiem jakich funkcji potrzebujesz.Ja zwracałam uwage na prowadnice teleskopowe, płaskie szklane drzwi(mam potrójne), różne programy, podgrzewanie talerzy, łatwe czyszczenie, oczywiscie linia wzornicza była ważna.Mam dotykowy panel, sondę do sprawdzania potraw.Nie wiem jaki przedział cenowy Cie interesuje, ale jesli szukasz bogatego wyposażenia i w miarę rozsądnej ceny oraz dobrej jakości to gorenje i samsung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ten jest od 2 tysihttp://www.gorenje.pl/kuchnia/piekarniki/piekarniki_do_zabudowy?c=242697ten co ja mam od 2200http://www.gorenje.pl/kuchnia/piekarniki/piekarniki_do_zabudowy?c=242081ale jest troche niższa wersja np ta, od 1600(tylko nie wiem czy ma płaskie drzwi w srodku:http://www.gorenje.pl/kuchnia/piekarniki/piekarniki_do_zabudowy?c=171361a tu nie głupi samsung:http://www.allegro.pl/item849730720_piekarnik_samsung_bf_64_fcbst_cena.htmlza 1200 z katalizą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 zaraz zobaczę te które pokazałaś a szukam prawie tego samego co Ty prowadnic teleskopowych, żeby się sam czyścił wczoraj doczytałam że pyroliza lepsza od katalitycznej bo ponoć w katalitycznej jakoweś panele są które się zużywają no wygląd też ważny żeby nie straszył na wejściu i żeby szyba sie nie nagrzewała sonda też miłym dodatkiem jest ceny rozsądnej żeby mi mąż nie zszedł na serce bo wiesz kino domowe za 2 tysie to dobrze wydane pieniądze piekarnik za 2 tysie to po co Ci taki drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 zaraz zobaczę te które pokazałaś a szukam prawie tego samego co Ty prowadnic teleskopowych, żeby się sam czyścił wczoraj doczytałam że pyroliza lepsza od katalitycznej bo ponoć w katalitycznej jakoweś panele są które się zużywają no wygląd też ważny żeby nie straszył na wejściu i żeby szyba sie nie nagrzewała sonda też miłym dodatkiem jest ceny rozsądnej żeby mi mąż nie zszedł na serce bo wiesz kino domowe za 2 tysie to dobrze wydane pieniądze piekarnik za 2 tysie to po co Ci taki drogi No to mój mąż tak nie ma. Bez kina narazie się obchodzi, ale po paru ładnych latach miauczenia w zeszłym roku przystałam na nowy lepszy telewizor, który tak nota bene córcia tuż przed świętami "powycierała" bezładnie pozostawionym papierem ściernym do korka na dylatacjach , bo myslala ze to ściereczka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 no mój się też bez kina obejść musi też dostał zgodę na nowy telewizor i ma juz swoją nowa zabawkę za którą ja bym miała wypasiony piekarnik i jeszcze by mi na pół dobrej płyty stykło ale za to zobowiązał sie kupić mi zmywarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ja kupiłam indukcje w dobrej cenie, ale okaże się co ona warta.A zmywarke tez gorenje zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 nie płytę to ja tradycyjnie gazową biorę a zmywarkę jak przetestujesz to wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ugotowałam zupę, ugotowałam zupę. Okropna lura, ale ciepłe i zjadliwe Stwierdzam, ze jak dotąd indukcja nabiła u mnie tylko ujemne punkty, ale bede testować dalej-moze to kwestia garnka, a może przyzwyczajenia do ceramicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ugotowałam zupę, ugotowałam zupę. Okropna lura, ale ciepłe i zjadliwe Stwierdzam, ze jak dotąd indukcja nabiła u mnie tylko ujemne punkty, ale bede testować dalej-moze to kwestia garnka, a może przyzwyczajenia do ceramicznej Bardzo sobie chwalę indukcję - ustawiam dokładnie jak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ugotowałam zupę, ugotowałam zupę. Okropna lura, ale ciepłe i zjadliwe Stwierdzam, ze jak dotąd indukcja nabiła u mnie tylko ujemne punkty, ale bede testować dalej-moze to kwestia garnka, a może przyzwyczajenia do ceramicznej Bardzo sobie chwalę indukcję - ustawiam dokładnie jak chcę hmmmm, a ceramiczną miałas? moze po prostu muszę potrenować trochę, ale pominełam jeden plus mojej płyty- w porównaniu z niegdysiejszą jest wygodniejsza, bo ma szerzej rozstawione pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No dobra, to pamiętny dzień. Ugotowałam dzisiaj po raz pierwszy w nowym domu posiłek. Zupę. Marchwiankę. To był istny cud. Latałam po pokojach w poszukiwaniu zagubionych w akcji ziemniaków, zwanych też kartoflami, zgineła noga z zamrażarki, to znaczy taka kurza noga, por w lodówce zakwitł, a słoik z solą gdzieś wcieło. No tak. Skończyło się więc na marchwiance z makaronem, na masełku i z różnymi przyprawami, które akurat były tam gdzie być powinny, czyli pod ręką. Ja wiem, ze sytuacja jest trudna, i że pewne rzeczy mogły być inaczej niż by chcieć. Piszę to sobie, bo wiem, ze za jakiś czas sytuacja będzie wyglądała zupełnie inaczej, ale dzisiejsza ceremonia gotowania zupy w domu sprawiła, ze wypełnił się on -co prawda lurowatym, aczkolwiek jednak zapachem domu i moje hale jakoś tak zmiękły czując obietnicę troskliwego traktowania należytego domostwu. http://images44.fotosik.pl/242/74f43cff6a6c4fc5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ugotowałam zupę, ugotowałam zupę. Okropna lura, ale ciepłe i zjadliwe Stwierdzam, ze jak dotąd indukcja nabiła u mnie tylko ujemne punkty, ale bede testować dalej-moze to kwestia garnka, a może przyzwyczajenia do ceramicznej Bardzo sobie chwalę indukcję - ustawiam dokładnie jak chcę hmmmm, a ceramiczną miałas? moze po prostu muszę potrenować trochę, ale pominełam jeden plus mojej płyty- w porównaniu z niegdysiejszą jest wygodniejsza, bo ma szerzej rozstawione pola Miewałam ceramiczną, ale nigdy jej nie lubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Fajowa kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 to może i ja polubię swoją indukcje. Grunt, ze mnie nie zabiła, a to juz na początek wystarczy, zeby próbować dalszych podejść. Dla mnie najważniejszy będzie test naleśnikowy. Musze tylko najpierw sprawdzić, czy któras moja patelnia wogóle zakuma o co chodzi z tym całym polem magnetycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Mycha superancka kuchnia a jak w chałupie żarełko zapachnie to od razu wiadomo że to dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 a ja mam problem z moja indukcja taKI: w Wigilie smazylam karpia na "9" a poniewaz lecialam na 2 patelnie i z braku wiekszej ilosci patelni z grubym dnem musialam uzyc tez woka, ktory nie ma takiego grubego dna i ryba mi sie przypalila i stalo sie cos z palnikiem, jest taki jakby ta warstwa blyszczaca z niego zlazla i niczym sie nie da tego zmyc wiecie czy cos sie da z tym zrobic???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts