78mysz 29.12.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Wusia chyba mi tego brakowało, po tych wszystkich niedojedzonych dniach na budowie Anja, a wok jakie miał dno?Ja do ceramiki miałam takie super mleczko dr costam na "B", poszukam- kupowałam w euroagd, albo elektroworld. Moze wystarczy tym przeleciec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 29.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Kurcze a dzisiaj przejeżdżałam obok twojego domku, ale nie chciałam się wpraszać bez wcześniejszej zapowiedzi, a tu taka pyszna zupka przeszła koło nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Myszko na pewno tego przekonałam się jak się przeprowadziłam do mieszkanka że dopóki mięcho nie zapachniało z piekarnika a zupka nie bulgotała na palniku to to wnętrze było takie obce zimne ale troszkę żarełka i już było ciepło przytulnie domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 wok mial cieniutkie dno, ale dzialal na indukcji teraz wyglada jakby byla przypalona ja pamietam jak we wrzesniu sie przeprowadzilismy, to mi tak smierdzialo w domu lakierami, farbami i nnymi badziewiami ze nie chcialam tu mieszkac i sila mnie Dejw wzial wymyslilam ze przypale kotlety i tak zrobilam, srednio pomoglo, bo ten swad tez mi przeszkadzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 wok mial cieniutkie dno, ale dzialal na indukcji teraz wyglada jakby byla przypalona ja pamietam jak we wrzesniu sie przeprowadzilismy, to mi tak smierdzialo w domu lakierami, farbami i nnymi badziewiami ze nie chcialam tu mieszkac i sila mnie Dejw wzial wymyslilam ze przypale kotlety i tak zrobilam, srednio pomoglo, bo ten swad tez mi przeszkadzal kombinatorka spróbuj płytę przelecieć tym: http://www.euro.com.pl/produkty-czyszczace2/drbeckmann-srodek-do-czyszczenia-plyt-ceramicznych.bhtml tylko doczytaj jeszcze czy do indukcji też się nada, choc pewnie tak. Ja z tą indukcją jak z jajkiem Czesc Ilona, u mnie tyle robót jeszcze trwa i taki rozgardiasz, ze może nawet zapowiedzi nic by nie dały, bo i tak nie zdążyłabym sprzątnąć Wusia, ja mieszkania sprzedawałam swoje albo na pachnącą herbatę, albo na suszoną kiełbaskę -w zależności od tego o której był klient. Działało jak złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 o widzisz Słońce doskonała podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 o widzisz Słońce doskonała podpowiedź trzeba działać psychologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 noooooo psychologia to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 to może i ja polubię swoją indukcje. Grunt, ze mnie nie zabiła, a to juz na początek wystarczy, zeby próbować dalszych podejść. Dla mnie najważniejszy będzie test naleśnikowy. Musze tylko najpierw sprawdzić, czy któras moja patelnia wogóle zakuma o co chodzi z tym całym polem magnetycznym Moja patelnia żadna nie zakumała i dzięki temu mogłam wszystkie wymienić na nowe... Nie mam tylko jeszcze właśnie do naleśników... Ale za to jajka na miękko gotują się na indukcji genialnie, a na ceramicznej zawsze były na twardo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.12.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 dzień dobry Mycha to jak dzisiaj pieczesz w swoim genialnym piekarniczku mięsko co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.12.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 to może i ja polubię swoją indukcje. Grunt, ze mnie nie zabiła, a to juz na początek wystarczy, zeby próbować dalszych podejść. Dla mnie najważniejszy będzie test naleśnikowy. Musze tylko najpierw sprawdzić, czy któras moja patelnia wogóle zakuma o co chodzi z tym całym polem magnetycznym Moja patelnia żadna nie zakumała i dzięki temu mogłam wszystkie wymienić na nowe... Nie mam tylko jeszcze właśnie do naleśników... Ale za to jajka na miękko gotują się na indukcji genialnie, a na ceramicznej zawsze były na twardo... Jajka na miękko, jeśli wyjęte z lodówki i włożone do letniej wody to tylko chwilę po zagotowaniu i już trzeba wyjąć by miękkie były - gotuję na dwupłytowej kuchence elektrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 to może i ja polubię swoją indukcje. Grunt, ze mnie nie zabiła, a to juz na początek wystarczy, zeby próbować dalszych podejść. Dla mnie najważniejszy będzie test naleśnikowy. Musze tylko najpierw sprawdzić, czy któras moja patelnia wogóle zakuma o co chodzi z tym całym polem magnetycznym Moja patelnia żadna nie zakumała i dzięki temu mogłam wszystkie wymienić na nowe... Nie mam tylko jeszcze właśnie do naleśników... Ale za to jajka na miękko gotują się na indukcji genialnie, a na ceramicznej zawsze były na twardo... Jajka na miękko, jeśli wyjęte z lodówki i włożone do letniej wody to tylko chwilę po zagotowaniu i już trzeba wyjąć by miękkie były - gotuję na dwupłytowej kuchence elektrycznej ja jajka na miekko od zagotowania 1mute 20 sekund gotuje na "7" zawsze wychodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.12.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 hejka, dopiero przed dziesiątą zlazłam dzisiaj z łóżka.Maja całą noc harczała i zanim podałam wszystkie leki to pół nocy zeszło. Ale teraz juz tak mniej więcej stoje na nogach i wybieram baterie do zlewu. Będzie chyba ta:http://www.zlewygranitowe.pl/_var/gfx/0d818c8c7e9fdd2a7def104b8b196bf0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 wypasiona ta bateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 no miodzio ona ma wyciąganą wyewkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.12.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 no miodzio ona ma wyciąganą wyewkę? ma wyciąganą wylewke, ale nie ma zraszania. Tylko mi się te baterie ze zraszaniem wogóle nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Mysia co Ty będziesz zraszać tą baterią w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.12.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 wiesz co, to wygodna funkcja, nawet umyc blachę, sałatę, czy zlew łatwiej i przyjemniej umyc jak jest przełącznik na perlator z ciągłego strumienia. Są jeszcze takie baterie ze sprężyną np:http://a.swistak.pl/000/235/235236_1024.jpgale ja się tego boje, znaczy nie wiem czy to wygodne rozwiązanie jeśli chodzi o wyciąganie tego węża z wylewką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.12.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Mysia ja teraz mam i wyciąganą i ze zraszaniem i następna też musi być taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts