wu 01.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Mycha dokładnie napisałaś na czym polega idea posiadania domu oć na kwilke do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Mysza, ja, czyli barrankowa, doskonale cię rozumiem, u nas faktycznie sucz była najważniejsza, ale ja generalnie słabo rozumiem umiłowanie ludzkości do hałasowania w wyniku radości. Może to dlatego że ludzie nie mają ogonów i nie mogą wyrażać radości cicho. Ot co. I chciałam ci jeszcze na ten nowy rok powiedzieć, że dokładnie po to buduję dom - zeby poczuć dystans i spokój. I dlatego biedny barranek ma na razie zakaz włączania muzyki w domu. Bo jak tam jesteśmy to ja lubię żeby było ciiiiiichoooo... Wiem, jestem nienormalna i w dodatku terrorystka. Trudno A dzisiaj kanonada trwa nadal i pierwszy raz mogłam zobaczyć psa, który siedział, bo był zbyt spięty i czujny żeby się położyć, a oczy mu się zamykały i zasypiał, na dzięcioła, jak ludzie w autobusach. A tak przy okazji - środki uspokajające dla psów to jest lipa. Te mocne rozluźniają mięśnie i pies dalej masakrycznie się boi bo dodatkowo mu się łapy rozjeżdżają, a nie wie czemu. A te słabe, naturalnie wyciszające prawie nie działają. Jedyne co psu pomaga to odwracanie uwagi, choćby na siłę - ja dziś w lesie cały spacer prawie przetruchtałam z suką przy nodze co chwilę wydając jej jakąś komendę, rzucając patyki, piszcząc i generalnie robiąc z siebie małpę. Ale pomogło na tyle, że zamiast uciekać z podwiniętym ogonem do samochodu, prawie godzinę latała po lesie. No i ja zarobiłam na obiad Uściski dla Was w nowym domku, cudnie po zdjęciach sądząc, się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.01.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Pani Droga Barrankowo, czas przyjechać i zbadać namacalnie czy aby napewno ten mój cały dom to nie lipa jest powszechnie spotykana przy drodze. Dziękuje za zrozumienie, bo juz myślałam ze jestem totalnie nienormalna, zboczona i generalnie odmieniec. Ja wolę sobie popatrzeć na piękne góry i poskładać mysli. No chyba faktycznie trzeba bylo się napić porządnie i popatrzec na migocząco-huczące błyskotki na niebie. W sumie to człowiek powinien chciec doświadczać jak najwięcej, ale w kwestii fajerwerków czuje sie juz doświadczona i nie czuję dalszej potrzeby.Tak więc betonowy mur będzie dobry. Uważam też, ze jesli jestem w domu to mam prawo do świętego spokoju i nie narzucania się przez innych ich upodobaniami, zwłaszcza jesli widze ze fajerwerki są nieodpowiednio zabezpieczone i zamiast pruć w niebo to prują mi przed sam dom, a wiadomo mam działke nie najmniejszą. Nalezę do osób mających codziennie burzę mózgu-więcej wrażen nie potrzebuję.A tak wogóle to brawo za poświęcenie dla suczy Madziu.Ciągle nie mogę wyjść z podziwu, jak mocno nad nią pracujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Przyjemności w dotyku,Słodkości w przełyku,Szelestu w kieszeni i słońca promieni,Oraz by Nowy Rok, był po prostu wspaniały! http://us.123rf.com/400wm/400/400/beawolf/beawolf0909/beawolf090900003/5515557.jpg http://www.zeglowanie.net/photos/fajerwerki.jpg Mysza wszystkiego najlepszego w Nowym 2010 Roku życzy Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.01.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dziękuje Arniko, Tobie również składam życzenia wspaniałego 2010 roku. Zeby prace nie na budowie nie opóźniały się i żebyście mogli się wprowadzić zgodnie z założeniami do swojego energooszczędnego gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dzieki Myszka Już postanowione, nasza rocznica ślubu będzie w nowym domu I sylwester też Bez względu jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Arnika a kiedy masz rocznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 23 czerwca. Jest bardzo okrągła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 uffff to ja mam 3 miesiące wqięcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 No to zdążysz bigosik ugotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 nie no ja słyszałam że bigos się tydzień gotuje a nie 3 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Ale możesz zamrozić i zdążysz Ja mam przechlapane, to tylko 23 czerwiec, a że mąż wyjeżdża w trasę to zrobimy wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.01.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 nie róbcie scen. Do trzeciego tygodnia czerwca jeszcze czasu w huk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 a do 3 tygodnia września dwa huki damy radę nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 NoooooooNie robimy.... absolutnie....Ale jak na ulicę się sprowadzę to do togo klubu się zapiszę co o nim pisałam w swoich komentach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 znaczy nosa zadrzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Nie bo się nie łapie...... mam za niski dom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.01.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 ja to bezpartyjna jestem.Wuśka tys zaczynała budowe zaraz po mnie, noweź nie żartuj że ci czasu będzie do wrzesnia mało przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 No taaaaaaaaaaJa najpóźniej zaczynałam i mam być druga?Wusia sciskaj pośladki jak Nefcia mówi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.01.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 a czemu nie?Ktoś musi być drugi skoro ja jestem ósma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts