78mysz 05.01.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Mysiu - masz klasyczny domek o spokojnej architekturze. Tu będzie pasowac prawie wszystko, jesli chodzi o ogród (może poza skrajnie rustykalnym o Elfirek tu zajrzała. Dzięki za sugestie. ufff, dobrze, że nie zaplanowałam ogrodu rustykalnego Zuzka, a Ty jak zwykle wyolbrzymiasz wszystko , ale z tą lampką to była racja .Dziękuje ci za odwiedziny i mówie Ci spróbuj łapać dystans, zresztą wszystkim teraz tak mówie, choć wiem po sobie jaka ze mnie była straszna wariatka. Jak się ciągnie do przodu budowę i parę innych rzeczy i robi się to raczej samodzielnie, to wszsytkie wydarzenia sprawiają, ze człowiek wpada w jakiś cholerny trans i zaczyna się motać. Dlatego najlepiej wszystko robić spokojnie i dokładnie myśleć o potrzebach domowników-przyszłych uzytkowników, bo każdemu ma być wygodnie Ale tu dzisiaj duzo Babeczek się pojawiło. Pozdrawiam serdecznie. Nituś Tobie życze, zeby się juz więcej wtop budowlanych w tym roku nie pojawiało. Zebyś chociaż końcówkę budowy miała sympatyczną i na looozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Cze Mysia A gdzie Nitka na swój dziennik? I komenty? Szukałam i nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 .... a bo nie ma choć może kiedyś choć dziennik wróci... Za to teraz ja mogę się gościć u każdego z Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nituś wydaje mi się, że kiedyś czytałam Twój dziennik. Ale czyżby go coś zjadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nituś wydaje mi się, że kiedyś czytałam Twój dziennik. Ale czyżby go coś zjadło? taaaa ... wielkie kły Ponurego ale na legalu bo Go o to poprosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nituś wydaje mi się, że kiedyś czytałam Twój dziennik. Ale czyżby go coś zjadło? taaaa ... wielkie kły Ponurego ale na legalu bo Go o to poprosiłam Tzn miałaś dziennik czy nie? Czytałam jeden już dawno, co to laska kupiła dom ( pół bliźniaka) od dewelopera, na jakimś zamkniętym osiedlu..., a on nafaszerował go takimi usterkami, że hej... Ona kazała to wszystko naprawiać.... Czy to był twój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja to czytałam jeszcze na starym mieszkaniu... Jak to było dawno... Szukałam Ciebie Nituś i nie znalazłam Ciebie i ... nagle jesteś wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 gdy uczeń gotowy to mistrz sie zjawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 gdy uczeń gotowy to mistrz sie zjawia Kto jest mistrzem? Gdzie jest uczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 no Nitka doświadczyła chyba wszystkich mozliwych wpadek, to jak myślisz.Oczywiście nie życze tego nikomu, ale dobra rada nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 no Nitka doświadczyła chyba wszystkich mozliwych wpadek, to jak myślisz.Oczywiście nie życze tego nikomu, ale dobra rada nie jest zła No tak... Ale ja nie wiem jak sprawy mają się dalej... Dziennik Jej zjadło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Hej Myszka jak już mieszkasz to może na kawkę wdepniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 no Nitka doświadczyła chyba wszystkich mozliwych wpadek, to jak myślisz.Oczywiście nie życze tego nikomu, ale dobra rada nie jest zła No tak... Ale ja nie wiem jak sprawy mają się dalej... Dziennik Jej zjadło..... Sprawy sie maja w sadzie. A propos - Nitka jak liczenie paluszkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Hej Myszka jak już mieszkasz to może na kawkę wdepniesz? dziękuje za zaproszenie Aniu. Ośmielę się skorzystać,ale jeszcze chwilka, musze pewne sprawy naprostować, co nie jest łatwe, bo mam w domu chore dziecko.Chętnie przyjadę zobaczyć jak się Wam mieszka, a tymczasem pozdrawiam i sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No to ja zdrówka życzę dla córeczki kilka dni temu mój slubny mnie uswiadomił że Wasz dom to trochę z głównej ulicy widać ................ nie ma to jak spostrzgawczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Mycha a co Ślicznotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 no Nitka doświadczyła chyba wszystkich mozliwych wpadek, to jak myślisz.Oczywiście nie życze tego nikomu, ale dobra rada nie jest zła No tak... Ale ja nie wiem jak sprawy mają się dalej... Dziennik Jej zjadło..... Sprawy sie maja w sadzie. A propos - Nitka jak liczenie paluszkow? no paluszki się skończyły.... potem było BUM... i teraz znów piszę coś niecoś obaczym co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No to ja zdrówka życzę dla córeczki kilka dni temu mój slubny mnie uswiadomił że Wasz dom to trochę z głównej ulicy widać ................ nie ma to jak spostrzgawczość seeeerio?No to teraz musiecie nam zawsze machać jak jedziecie. Ale z trasy katowickiej?No kusisz mnie, zebym się w tamtą stronę przejechała, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Quźwa nie było mnie na forum kilka miesięcy i nic już nie wiem. Nituś gdzie znajdę Twój dziennik i komenty?Kiedy będzie znowu? I czy z całą zawartością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts