aniawmuratorze 26.11.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dzień dobry (żeby nie było że braki jakieś posiadam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 A co Aniu nie mozesz sie zdecydowac na którąś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 A ktoś się może zdecydować? Tyle kurka pięknych podłóg się przede mną otworzyło, jak się okazało że mogę mieć prawdziwy parkiet na podłogówce I teraz nic nie wiem... Widziałyście to: http://farm4.static.flickr.com/3155/3053442353_9d54a7f9ee.jpg To dom KBijan - strasznie mi się podoba taka kolorystyka... Duszku na jakie drewno Ci to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dorcia ja tez uwielbiam takie zestawienia. Drewno najlepiej wyeksponowac wlasnie w tego typu zestawieniach z szarosciami, ktore uwielbiam. Jasno i delikatnie z bielą lub mrocznie i ciezko z grafitem.. Och jak ja uwielbiam szarosci i drewno (powalona jestem no nie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Jak Ty jesteś to ja też i Dobrosia i Markotka i jeszcze parę innych laseczek Kurczę tak sobie patrzę na tę fotkie i myśle że chyba rozwiązałam problem gdzie się ma kończyć przedpokojowy gres a gdzie zaczynać salonowe drewno - przecież musi być trochę płytek przed kominkiem (no niby nie musi przy zamkniętym wkładzie, ale...) a tak ni z tego ni z owego wycinać w drewnianej podłodze to mi się nie podoba, ale akurat mogę zrobić tak jak tu - zajść paskiem całą ścianę z kominkiem Tylko że u mnie ta ściana dłuższa i może za dużo będzie? Hmmm muszę to przetrawić - sorki Myszka że rozpoczęłam trawienie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 26.11.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Wcale nie jesteś powalona Mysiu , przy takiej kolorystyce ślicznie jest wyeksponowana barwa drewna i mi też się to podobie (tylko nie jest to "mój" styl, ja troszkę kolorów potrzebuję ). Co też oni wymyślają w tej energetyce? Plan zag.działki? Pierwsze słyszę! Powiedz im, że skrzynkę niech postawią w rogu działki i tyle, dalej już sobie kabelek pociągniecie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 26.11.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 chyba rozwiązałam problem gdzie się ma kończyć przedpokojowy gres a gdzie zaczynać salonowe drewno - przecież musi być trochę płytek przed kominkiem (no niby nie musi przy zamkniętym wkładzie, ale...) a tak ni z tego ni z owego wycinać w drewnianej podłodze to mi się nie podoba, ale akurat mogę zrobić tak jak tu - zajść paskiem całą ścianę z kominkiem Tylko że u mnie ta ściana dłuższa i może za dużo będzie? Hmmm muszę to przetrawić - sorki Myszka że rozpoczęłam trawienie u Ciebie Ja to sobie pierdyknę gresik taką cienką obwódką wokół drewnianej podłogi w salonie i dalej obwódka bedzie przechodzić w podłogę gresową w jadalni i kuchni, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Wcale nie jesteś powalona Mysiu , przy takiej kolorystyce ślicznie jest wyeksponowana barwa drewna i mi też się to podobie (tylko nie jest to "mój" styl, ja troszkę kolorów potrzebuję ). Co też oni wymyślają w tej energetyce? Plan zag.działki? Pierwsze słyszę! Powiedz im, że skrzynkę niech postawią w rogu działki i tyle, dalej już sobie kabelek pociągniecie sami. Oj oni musza koniecznie wiedziec gdzie dokladnie bedzie stał dom. Nie wiem po co, bo mam wąski wjazd i jest tylko jedno miesce gdzie moze stanąc skrzynka. Tłumacza sie ze skonczyly sie czasy uzbrajania dzialek. A pies ich drapał.. ja tez lubie troche koloru, ale generalnie zimne, zgaszone barwy. Mocna kolory tylko w akcentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 cześć Mysiu Nareszcie się dopchałem do twojego dziennika Muszę się schować na jakiś czas przed Dorcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Tłumacza sie ze skonczyly sie czasy uzbrajania dzialek. Co to niby ma oznaczać?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Qrka wodna! W du.ę kopany monopolista!!! Ja do tej pory lecę na budowlanej erbetce, a skrzyneczkę z przetargu faktycznie postawili mi rok po rozpoczęciu budowy... ale do postawienia erbetki nikomu nie był potrzebny mój projekt ino wskazanie paluszkiem gdzie ma stanąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 chyba rozwiązałam problem gdzie się ma kończyć przedpokojowy gres a gdzie zaczynać salonowe drewno - przecież musi być trochę płytek przed kominkiem (no niby nie musi przy zamkniętym wkładzie, ale...) a tak ni z tego ni z owego wycinać w drewnianej podłodze to mi się nie podoba, ale akurat mogę zrobić tak jak tu - zajść paskiem całą ścianę z kominkiem Tylko że u mnie ta ściana dłuższa i może za dużo będzie? Hmmm muszę to przetrawić - sorki Myszka że rozpoczęłam trawienie u Ciebie Ja to sobie pierdyknę gresik taką cienką obwódką wokół drewnianej podłogi w salonie i dalej obwódka bedzie przechodzić w podłogę gresową w jadalni i kuchni, o! Nie szkodzi Dorcia. Ja tez mialam ten sam problem z gresem pod kominkiem. Dlatego wymyslialm a) kominek otwierany w kuchni gdzie mozliwe ze bedzie i tak gres na całości podlogi b) jesli nie gres w pkcie a ==>to drewno. A jesli drewno w jadalni to zrobie taką obudowe kominka, ze na drewnie bedzie polegiwał taki stopien z kamienia czy cos - generalnie z materiału z którego bedzie kominek. To bedzie taka jakby półka kurka nie moge tego znalezc. Poszukam pozniej. Teraz znalazlam cos innego, klimat pachnacy grzancem galicyjskim i jajecznicą na boczku w nieco ekskluzywnym wydaniu http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SS1dOxVuftI/AAAAAAAABD4/7OaWxFFHwG4/t0K0YHP1lZfvLOA0EX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Tłumacza sie ze skonczyly sie czasy uzbrajania dzialek. Co to niby ma oznaczać?!?!?!?! no ze nie uzbrajają działek tylko podpinają domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 cześć Mysiu Nareszcie się dopchałem do twojego dziennika Muszę się schować na jakiś czas przed Dorcią U CHOMIKA? ZWARIOWAŁES? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 cześć Mysiu Nareszcie się dopchałem do twojego dziennika Muszę się schować na jakiś czas przed Dorcią U CHOMIKA? ZWARIOWAŁES? A gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Tłumacza sie ze skonczyly sie czasy uzbrajania dzialek. Co to niby ma oznaczać?!?!?!?! no ze nie uzbrajają działek tylko podpinają domy A ten dom to niby zasilając wiatrakiem masz wybudować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Tłumacza sie ze skonczyly sie czasy uzbrajania dzialek. Co to niby ma oznaczać?!?!?!?! no ze nie uzbrajają działek tylko podpinają domy A ten dom to niby zasilając wiatrakiem masz wybudować? Wiaderkiem nosić... Paranoja jakaś totalna To już nie ma prądu budowlanego czy o co kaman?????? Stuki tu się przede mną nie schooowasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Tłumacza sie ze skonczyly sie czasy uzbrajania dzialek. Co to niby ma oznaczać?!?!?!?! no ze nie uzbrajają działek tylko podpinają domy A ten dom to niby zasilając wiatrakiem masz wybudować? Wiaderkiem nosić... Paranoja jakaś totalna To już nie ma prądu budowlanego czy o co kaman?????? Stuki tu się przede mną nie schooowasz Musowo innego futrzaka szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Tłumacza sie ze skonczyly sie czasy uzbrajania dzialek. Co to niby ma oznaczać?!?!?!?! no ze nie uzbrajają działek tylko podpinają domy A ten dom to niby zasilając wiatrakiem masz wybudować? Zawsze moge zabulic za prąd budowlany Najwyzej agregat skombinuje i bede umilac zycie somsiadom. A jak nie, jak sie tak totalnie wkurze to im powiem walcie sie i postawie elektrownie jak jej tam powietrzną? Takie marzenia. I beda jeszcze musieli kupowac odemnie prąd ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Nitus, witam Cie - dawno Cie nie bylo koleżanko kajam się, głowe popiolem posypuję.... i o wybaczenie proszę.... a ten salon to ja dziś też widziałam... piękny, choć mnie się tam strasznie spodobała umywalka w łazience - ta z kwiatem storczyka.... cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts