wu 13.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Mycha znaczy ładne ale słabo świecą bo są słabe czy masz coś z prądem nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Mycha znaczy ładne ale słabo świecą bo są słabe czy masz coś z prądem nie teges po pierwsze generalnie świecą słabo, po drugie nie swiecą wogóle po podłączeniu do puszek, w których mają swiecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a jak się nie mylę to po 3 W miały być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Mysia ale czy to wina LED-ów, że słabo bo ja sobie też na schody wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.01.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Cześć Myszowata , jak tam Twoja norka? Wciąż chaos czy ogarniasz się powoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2010 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a jak się nie mylę to po 3 W miały być g. nie czywat Cześć Dosia. No wiesz, nudą powiewa: na budowe juz nie jezdze to i sniadanie rano zdąże zjeść i se kawe wypije i coś poczytam.Jak wstane od stołu to mnie na chwile potelepią brudne podłogi i tyle. Przereklamowane. Tylko plusem jest to, ze sie nie budze rano z wrzaskiem na ustach przy szczekającym psie sąsiada i że sie nie obijam po scianach w nocy jak leze do kuchni coś pożreć, bo minimalne odległości ścian większe to i łatwiejszy cel, czy jakoś.Za to, co raz, to jakis niespodziewany wykonawca ogląda mnie rano rozkłapaną i w piżamie przez te moje drzwi.Musze w koncu naklejke kupić.A wogóle to jestem na dziwnym mi i niespotykanym etapie: mam wszystko w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2010 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Mysia ale czy to wina LED-ów, że słabo bo ja sobie też na schody wybrałam widzialas Pasiu ledy u Rasi? jak te moje nie wypala to beszczelnie pojde do leloja i se tez takie nabede i wtedy bedzie kucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Mysia ale czy to wina LED-ów, że słabo bo ja sobie też na schody wybrałam widzialas Pasiu ledy u Rasi? jak te moje nie wypala to beszczelnie pojde do leloja i se tez takie nabede i wtedy bedzie kucie widziałam i wszystko było oki tzn że z tymi Twoimi coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.01.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Eeee to luzblus Nawet to przereklamowane brzmi całkiem ok Znowu dzis śmigałam obok Ciebie i myślałam jak tam Wam się żyje w mrozie i śniegu Byłam dziś na działce u nas o 22. Było tak cudnie rozgwieżdżone niebo,że obiecałam sobie - jak nam zostanie choć odrobinę grosza po przeprowadzce to kupię sobie teleskop i będę ciała niebieskie podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2010 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Eeee to luzblus Nawet to przereklamowane brzmi całkiem ok Znowu dzis śmigałam obok Ciebie i myślałam jak tam Wam się żyje w mrozie i śniegu Byłam dziś na działce u nas o 22. Było tak cudnie rozgwieżdżone niebo,że obiecałam sobie - jak nam zostanie choć odrobinę grosza po przeprowadzce to kupię sobie teleskop i będę ciała niebieskie podglądać szczytne plany, tez sie tym zajme na starosc na serio jednak, to niebo za miastem jest cudne.U mnie samego zachodu słońca nie widac, ale widac z kolei jak cudnie księżyc wschodzi z samego jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.01.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 na starość to już wzrok będzie nie ten Jak już zupełnie stetryczeję.....eeeeee , mam nadzieję,że to jednak nie nastapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 13.01.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A wogóle to jestem na dziwnym mi i niespotykanym etapie: mam wszystko w nosie Pozdrawiam serdecznie bo tyż tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dzień dobry Mycha no to mnie zmartwilas z letka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 witam się no rzeczywiście niebo wczoraj było piękne też podziwiałam wieczorkiem a dzisiaj z rana fajnie śnieg skrzypiał pod butami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Cze Mycha, lepiej już? rany, jak ja nie cierpię jak śnieg pod butami skrzypi.. gęsią skórkę mam wszędzie gdzie mam włosy.... http://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 o kurna, musiało to na pierwszy wpis przeskoczyć.... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.01.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ja mam na odwrót - uwielbiam to skrzypienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.01.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 lubię mróz i skrzypienie śniegu, ale ten dźwięk przy wjeżdżaniu w zamarzniętą zaspę to mi sie już nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.01.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 czesc Maaarrriiiio.Tez jesteś zadowolona z tej płyty? Bo ja się zaczynam zastanawiać, skoro ta taka fajna, to skąd wynika ta dysproporcja cenowa między nią a innymi porównywalnymi indukcjami. Myszko użytkuję ją już prawie pół roku i jestem bardzo zadowolona. Trochę się bałam indukcji, bo wcześniej miałam gaz, ale szybko się przyzwyczaiłam. Mam nadzieję, że nie wyjdą po czasie jakieś jaja... dzień dobry Maryś eeeeeeeee przecież oglądałam tą Twoją jak linka wrzuciłas i wydawało mi się że to inna ale jak mówisz że taka to taka skoro we dwie mówicie że dobra to coraz bardziej mi pasi Wusia faktycznie wkleiłam Ci innego linka, bo mojej nie umiałam znaleźć, ale napisałam Ci że mam nowszy model! To jest dokładnie ta, którą wkleiła Mysia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.01.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 doberek i gdzie się podziało to piękne słoneczko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts