mazo 15.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Nadrabiam zaległości Bardzo kibicuję Twojemu domowi, bo bardzo w moim guście, podoba mi się wszystko, wiele akich samych rzeczy chciałabym mieć u siebie (płytki, kuchnia, agd kuchenne, lampy itd.). Będę częściej sie ujawniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dzień dobry Maryś no to wszystko jasne ale podoba mi się bo duża i ceną całkiem przyzwoita coraz bliższa memu sercu się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.01.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A dzien dobry, dzien dobry.Witaj mazo.Mówisz, ze zmusiłam Cie do ujawnienia się, hihi. Wusia widzisz, dobra indukcja nie jest zła, a Ty to co chciałas jeszcze niedawno tak uparcie? dobrze pamiętam, ze coś miało syczeć? Jakis gaz czy cuś? Co do śniegu to uwielbiałam chodzic z ojcem zimą na spacery wieczorem, jak w świetle latarni śnieg skrzył się, mienił i przybierał kolor od lampy świecącej w pobliżu.Kieeedy to było Maguśnie wiem, gdzie to słoneczko sobie poszło, ale przynajmniej dzisiaj widzę coś na komputerze, bo wczoraj jak się nie ustawiłam tak swieciło mi w oczy.W okularach musiałam siedzieć.Komiczny widok Chyba bede musiała znaleźć miejsce na zimowy gabinet gdzieś w pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Maguśnie wiem, gdzie to słoneczko sobie poszło, ale przynajmniej dzisiaj widzę coś na komputerze, bo wczoraj jak się nie ustawiłam tak swieciło mi w oczy.W okularach musiałam siedzieć.Komiczny widok Chyba bede musiała znaleźć miejsce na zimowy gabinet gdzieś w pralni może lepiej założyć rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 15.01.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 I ja wpadam z wizytą do Twojego domku.Musze powiedziec ze wszystko masz bardzo ładne i dokładnie przemyslane.Jestem zachwycona.Czekam na dalsze prace i będę gorąco Tobie kibicować.Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu-i-jak-wyszlo,t176550.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.01.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... a ja tylko zakrzyknę ahoj i płynę dalej... już jestem w domciu - a to znak, ze budowa zamknięta już na 4 spusty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Cze Nitu, jak to znowu nic czy już zrobiłąś kolejny etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.01.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Cze Nitu, jak to znowu nic czy już zrobiłąś kolejny etap yyyy ... jakby to napisać... się kończy nastepny to ściany.... ale to już wiosną raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Mysia no wiesz ja dalej gaz lubię ale indukcja zaczyna mi się też podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.01.2010 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 I ja wpadam z wizytą do Twojego domku.Musze powiedziec ze wszystko masz bardzo ładne i dokładnie przemyslane.Jestem zachwycona.Czekam na dalsze prace i będę gorąco Tobie kibicować.Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu-i-jak-wyszlo,t176550.htm Księżniczka Lea? U mnie? Bardzo mi miło. Nituś jak to, godzina trzecia i budowa zamknięta? Wusia, do odważnych swiat należy. Trzeba spróbowac indukcji także. Magi ja nie wiem czy rolety. Jak dla mnie to by raczej mogły być takie drewniane przesuwne okiennico-zaluzje, ale drogie cholerstwo cholernie jak na cholerstwo przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.01.2010 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Cze Nitu, jak to znowu nic czy już zrobiłąś kolejny etap oooo czesć Czerwony Listku A ja musze powiedzieć, ze jestem trochę zła. Osuszaliśmy tą łazienkę i sypialnię i nie widzę, zeby coś się zmieniło. Troche wody sciągneło, ale w sumie to nie za wiele. Nic to. Pewnie najpierw połozą mi chłopaki Duchowe podłogi, a potem pomyślę co ze ścianami. Chciałabym juz położyc sobie tapete w garderobie, podłączyć umywalkę,umyć foresta, i wogóle. No. A taki tam panuje syf, ze az strach.Wszedzie wyciapane czarną fugą, ściany do przecierania, a jutro sobota i ja bym tą łazienkę wysprzątać juz chciała, a tu nie ma po co. Chyba chwyce za papier i spróbuje przetrzec te ściany, to sama zobaczę co z nimi niby nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.01.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witaj Myszko wiesz z tym wysychaniem domu... to bardzo długa sprawa Nasz dopiero teraz po odpaleniu ogrzewania (gdzieś od połowy listopada ) zaczyna nabierać temperatury. Surowe mury z pół roku oddawały wilgoć Musisz do lata poczekać... pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.01.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witaj Myszko wiesz z tym wysychaniem domu... to bardzo długa sprawa Nasz dopiero teraz po odpaleniu ogrzewania (gdzieś od połowy listopada ) zaczyna nabierać temperatury. Surowe mury z pół roku oddawały wilgoć Musisz do lata poczekać... pewnie Musze to w końcu higrometr kupić. Powietrzem w domu oddycha się bardzo przyjemnie, ale faktycznie sciany północne nie koniecznie oddały wilgoć, bo pancia za szybko ociepliła i nie wzieła ich pod uwagę . Szczęscie, ze północ to głownie garaz+ te dwie sciany-jedna w łazience mojej i jedna w sypialni. Ja zaczełam grzac w chałupie troche wczesniej i mam dom specyficznie pootwierany, stąd cyrkulacja powietrza spora, ale i tak byle do suchego lata, albo do ciepłej wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.01.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Osuszaliśmy tą łazienkę i sypialnię i nie widzę, zeby coś się zmieniło. o cholerka coś jest nie ten tego tylko coooooooooooo był u mnie wczoraj Stary troszku o tobie wspominalismy ale Pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.01.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Z mojego doświadczenia widać, że przyspieszyć się nie da, musi wysychanie trwać aż do skutku. A jak dom ogrzewany zimą to i ocieplony być musi, bo inaczej kaszanka będzie Myszko czasu ściany potrzebują, ot co - i wyschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.01.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Osuszaliśmy tą łazienkę i sypialnię i nie widzę, zeby coś się zmieniło. o cholerka coś jest nie ten tego tylko coooooooooooo był u mnie wczoraj Stary troszku o tobie wspominalismy ale Pozytywnie A wziełam w końcu dzisiaj papier i zaczełam po tym trzeć i sypie się, widać, ze suche, tylko kolor ma nierówny. Tak więc wszystko jest chyba ok, każe poszpachlować jeszcze te ściany na łączeniach kartonów i bede je robić, bo nie chce potem juz pylić na gotowe podlogi. Miałam przez chwile diabelski plan, zeby to zrobić samodzielnie, bo w sumie dużo roboty z tym juz nie ma, ale sama mam pracy po uszy, niech sie tym zajmują profesjonaliści lepiej, a ja sie zajmę swoimi wyzwaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.01.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Osuszaliśmy tą łazienkę i sypialnię i nie widzę, zeby coś się zmieniło. o cholerka coś jest nie ten tego tylko coooooooooooo był u mnie wczoraj Stary troszku o tobie wspominalismy ale Pozytywnie A wziełam w końcu dzisiaj papier i zaczełam po tym trzeć i sypie się, widać, ze suche, tylko kolor ma nierówny. Tak więc wszystko jest chyba ok, każe poszpachlować jeszcze te ściany na łączeniach kartonów i bede je robić, bo nie chce potem juz pylić na gotowe podlogi. Miałam przez chwile diabelski plan, zeby to zrobić samodzielnie, bo w sumie dużo roboty z tym juz nie ma, ale sama mam pracy po uszy, niech sie tym zajmują profesjonaliści lepiej, a ja sie zajmę swoimi wyzwaniami a Regon pani już ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 dobry wieczór Mycha Ty wiesz co przez mojego chłopa zaliczyłam taki opad szczęki że nawet mi chirurgia szczękowa nie pomoże jak pierwszy raz o indukcji powiedziałam to kazał mi się klepnąć w głowę a dzisiaj sam mówi że to dobre i moze być bo oszczędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.01.2010 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Wusia to tylko pozorna oszczędność, bo indukcja droższa jest od płyty gazowej, ale łatwiej zachowuje czystość Zuzia, ja pimkole to zakładanie działalności od ręki i w jednym okienku, ale ja przez to przeeejdę jak nie zejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 czemu droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts