78mysz 27.01.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a próba konia juz była?raz dwa trzyprototyp na ścianę u Majki:http://images50.fotosik.pl/253/1e16b6b72ef7cc62med.jpgMoze w końcu powieszę jej dzisiaj zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cze Mysia http://images40.fotosik.pl/247/9b3b43b40fff6a70med.jpg suuper jest ten drewniany blat, z głowy mi to wyjęłaś, dokładnie coś takiego chcę na dole w łazience powiedz z czego to zrobione Pasiuleczko: profile do k-g, nakręcana płyta osb, naklejane deski, deski szlifowane i olejowane(to w niedalekiej przyszłości) dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Musialabym to z bliska zobaczyc, ale mogloby to byc dosc odwazne polaczenie i wcale nie cyganskie... No może miałoby to sens, ale w zestawieniu z czymś, co by to jeszcze dopełniło Kombinuj mysza, kombinuj... Irmy sie zapytaj. Może się ośmielę Pasiu nie ma za co, juz zrobione, więc się dzielę pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a próba konia juz była? raz dwa trzy prototyp na ścianę u Majki: http://images50.fotosik.pl/253/1e16b6b72ef7cc62med.jpg Moze w końcu powieszę jej dzisiaj zasłony sama go zrobiłaś - super jest z czego on jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Mycha skąd masz taką kobyłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a próba konia juz była? raz dwa trzy prototyp na ścianę u Majki: http://images50.fotosik.pl/253/1e16b6b72ef7cc62med.jpg Moze w końcu powieszę jej dzisiaj zasłony sama go zrobiłaś - super jest z czego on jest kobyła z tektury generalnie jest. Kopyta i chrapy ma wyklejane z gazety ino ogon za nisko wisi troche, bo doczepiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a próba konia juz była? raz dwa trzy prototyp na ścianę u Majki: http://images50.fotosik.pl/253/1e16b6b72ef7cc62med.jpg Moze w końcu powieszę jej dzisiaj zasłony sama go zrobiłaś - super jest z czego on jest kobyła z tektury generalnie jest. Kopyta i chrapy ma wyklejane z gazety ino ogon za nisko wisi troche, bo doczepiany Ale nie napisałaś czy sama go wyrysowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a próba konia juz była? raz dwa trzy prototyp na ścianę u Majki: http://images50.fotosik.pl/253/1e16b6b72ef7cc62med.jpg Moze w końcu powieszę jej dzisiaj zasłony sama go zrobiłaś - super jest z czego on jest kobyła z tektury generalnie jest. Kopyta i chrapy ma wyklejane z gazety ino ogon za nisko wisi troche, bo doczepiany Ale nie napisałaś czy sama go wyrysowałaś sama żem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a próba konia juz była? raz dwa trzy prototyp na ścianę u Majki: http://images50.fotosik.pl/253/1e16b6b72ef7cc62med.jpg Moze w końcu powieszę jej dzisiaj zasłony sama go zrobiłaś - super jest z czego on jest kobyła z tektury generalnie jest. Kopyta i chrapy ma wyklejane z gazety ino ogon za nisko wisi troche, bo doczepiany Ale nie napisałaś czy sama go wyrysowałaś sama żem ja chapeau bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dzięki Gosiu Tak więc zasłon nie udało sie wczoraj powiesić przez asymetrię okien, ustawienie biurka i plamę na słońcu.A niech to. Dzisiaj mam dzień urzędów.Nie trawię takich dni zwłaszcza jak nie chce mi się nosa wychylać w domu.Ale trudno, slużba nie drużba.Dobrze, ze kawa jest na świecie. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj Mysiu A może wychylisz się trochę ze swojej norki i wpadniesz na zlocik do mnie 4 lutego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj Mysiu A może wychylisz się trochę ze swojej norki i wpadniesz na zlocik do mnie 4 lutego?? Czesc Magusia.Dziękuje za zaproszenie Słoneczko, ale nie wiem, czy cokolwiek mi się uda zrobić w najbliższym czasie dla siebie, a jeszcze Rodzice z bratem przyjeżdzają własnie w ferie. Kurcze snieg nawala.Niech juz przestanie padac, wczoraj było slisko tak strasznie, ze na hamulcu wjechałam na tory kolejowe-dobrze, ze WKD nie jechało, bo by było ciasno.A hamowanie rozpoczełam sporo wczesniej i to z zawrotnej prędkości 50/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj Mysiu A może wychylisz się trochę ze swojej norki i wpadniesz na zlocik do mnie 4 lutego?? Czesc Magusia.Dziękuje za zaproszenie Słoneczko, ale nie wiem, czy cokolwiek mi się uda zrobić w najbliższym czasie dla siebie, a jeszcze Rodzice z bratem przyjeżdzają własnie w ferie. Kurcze snieg nawala.Niech juz przestanie padac, wczoraj było slisko tak strasznie, ze na hamulcu wjechałam na tory kolejowe-dobrze, ze WKD nie jechało, bo by było ciasno.A hamowanie rozpoczełam sporo wczesniej i to z zawrotnej prędkości 50/h W razie co ja zapraszam. Jak Ci się udało wybrać, to by było super No tak śnieżek sypie i do tego mocno wieje Rano nie mogłam otworzyć drzwi zewnętrznych, bo miałam pół metrową zaspę za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj Mysiu A może wychylisz się trochę ze swojej norki i wpadniesz na zlocik do mnie 4 lutego?? Czesc Magusia.Dziękuje za zaproszenie Słoneczko, ale nie wiem, czy cokolwiek mi się uda zrobić w najbliższym czasie dla siebie, a jeszcze Rodzice z bratem przyjeżdzają własnie w ferie. Kurcze snieg nawala.Niech juz przestanie padac, wczoraj było slisko tak strasznie, ze na hamulcu wjechałam na tory kolejowe-dobrze, ze WKD nie jechało, bo by było ciasno.A hamowanie rozpoczełam sporo wczesniej i to z zawrotnej prędkości 50/h W razie co ja zapraszam. Jak Ci się udało wybrać, to by było super No tak śnieżek sypie i do tego mocno wieje Rano nie mogłam otworzyć drzwi zewnętrznych, bo miałam pół metrową zaspę za nimi Nieźle A miałam jeszcze napisać, ze jestem w szoku, bo ani razu nie zamarzł mi zamek w drzwiach wejsciowych, a niby ramy aluminiowe.znaczy, dobrze w naturze jest i nie trzeba drzwi do wiatrolapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj Mysiu A może wychylisz się trochę ze swojej norki i wpadniesz na zlocik do mnie 4 lutego?? Czesc Magusia.Dziękuje za zaproszenie Słoneczko, ale nie wiem, czy cokolwiek mi się uda zrobić w najbliższym czasie dla siebie, a jeszcze Rodzice z bratem przyjeżdzają własnie w ferie. Kurcze snieg nawala.Niech juz przestanie padac, wczoraj było slisko tak strasznie, ze na hamulcu wjechałam na tory kolejowe-dobrze, ze WKD nie jechało, bo by było ciasno.A hamowanie rozpoczełam sporo wczesniej i to z zawrotnej prędkości 50/h W razie co ja zapraszam. Jak Ci się udało wybrać, to by było super No tak śnieżek sypie i do tego mocno wieje Rano nie mogłam otworzyć drzwi zewnętrznych, bo miałam pół metrową zaspę za nimi Nieźle A miałam jeszcze napisać, ze jestem w szoku, bo ani razu nie zamarzł mi zamek w drzwiach wejsciowych, a niby ramy aluminiowe.znaczy, dobrze w naturze jest i nie trzeba drzwi do wiatrolapu oj nie mów hop, bo zima się jeszcze nie skończyła nasze drzwi zewnętrzne są drewniane i tak nam dały popalić zeszłej zimy, że byłam bliska kupienia nowych i wymiany na szczęście w tym roku jest znacznie lepiej, drzwi zamykają się i otwierają bez problemu, nie trzeba ich wyciągać z zawiasów, żeby otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj Mysiu A może wychylisz się trochę ze swojej norki i wpadniesz na zlocik do mnie 4 lutego?? Czesc Magusia.Dziękuje za zaproszenie Słoneczko, ale nie wiem, czy cokolwiek mi się uda zrobić w najbliższym czasie dla siebie, a jeszcze Rodzice z bratem przyjeżdzają własnie w ferie. Kurcze snieg nawala.Niech juz przestanie padac, wczoraj było slisko tak strasznie, ze na hamulcu wjechałam na tory kolejowe-dobrze, ze WKD nie jechało, bo by było ciasno.A hamowanie rozpoczełam sporo wczesniej i to z zawrotnej prędkości 50/h W razie co ja zapraszam. Jak Ci się udało wybrać, to by było super No tak śnieżek sypie i do tego mocno wieje Rano nie mogłam otworzyć drzwi zewnętrznych, bo miałam pół metrową zaspę za nimi Nieźle A miałam jeszcze napisać, ze jestem w szoku, bo ani razu nie zamarzł mi zamek w drzwiach wejsciowych, a niby ramy aluminiowe.znaczy, dobrze w naturze jest i nie trzeba drzwi do wiatrolapu oj nie mów hop, bo zima się jeszcze nie skończyła nasze drzwi zewnętrzne są drewniane i tak nam dały popalić zeszłej zimy, że byłam bliska kupienia nowych i wymiany na szczęście w tym roku jest znacznie lepiej, drzwi zamykają się i otwierają bez problemu, nie trzeba ich wyciągać z zawiasów, żeby otworzyć Moje drzwi też się troche pokurczyły, bo syćko pracuje, nie ma letko. Z tą myslą kupując przedwczoraj sandały na lato nie przejmowałam się lekkim luzem w bucie. Wyobrazilam sobie swoją nogę latem.Taaaaka buła znaczy była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj Mysiu A może wychylisz się trochę ze swojej norki i wpadniesz na zlocik do mnie 4 lutego?? Czesc Magusia.Dziękuje za zaproszenie Słoneczko, ale nie wiem, czy cokolwiek mi się uda zrobić w najbliższym czasie dla siebie, a jeszcze Rodzice z bratem przyjeżdzają własnie w ferie. Kurcze snieg nawala.Niech juz przestanie padac, wczoraj było slisko tak strasznie, ze na hamulcu wjechałam na tory kolejowe-dobrze, ze WKD nie jechało, bo by było ciasno.A hamowanie rozpoczełam sporo wczesniej i to z zawrotnej prędkości 50/h W razie co ja zapraszam. Jak Ci się udało wybrać, to by było super No tak śnieżek sypie i do tego mocno wieje Rano nie mogłam otworzyć drzwi zewnętrznych, bo miałam pół metrową zaspę za nimi Nieźle A miałam jeszcze napisać, ze jestem w szoku, bo ani razu nie zamarzł mi zamek w drzwiach wejsciowych, a niby ramy aluminiowe.znaczy, dobrze w naturze jest i nie trzeba drzwi do wiatrolapu oj nie mów hop, bo zima się jeszcze nie skończyła nasze drzwi zewnętrzne są drewniane i tak nam dały popalić zeszłej zimy, że byłam bliska kupienia nowych i wymiany na szczęście w tym roku jest znacznie lepiej, drzwi zamykają się i otwierają bez problemu, nie trzeba ich wyciągać z zawiasów, żeby otworzyć Moje drzwi też się troche pokurczyły, bo syćko pracuje, nie ma letko. Z tą myslą kupując przedwczoraj sandały na lato nie przejmowałam się lekkim luzem w bucie. Wyobrazilam sobie swoją nogę latem.Taaaaka buła znaczy była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.01.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 hejkum tejkum U nas tyż zamki działają. Najbardziej się bałam ,że przy tych mroziskach pompa w studni zamarznie - ale odkąd studnie ociepliłam to działa bez zarzutu. Widziałam świetlik na fotce , fajnie Ci go Misiaki wyczarowały U nas kończą niedługo i będę mogła posprzątać , bo wszystko w pyle.Ale za to jak się cieplutko w domu zrobiło - podłogówka jest genialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 hejkum tejkum U nas tyż zamki działają. Najbardziej się bałam ,że przy tych mroziskach pompa w studni zamarznie - ale odkąd studnie ociepliłam to działa bez zarzutu. Widziałam świetlik na fotce , fajnie Ci go Misiaki wyczarowały U nas kończą niedługo i będę mogła posprzątać , bo wszystko w pyle.Ale za to jak się cieplutko w domu zrobiło - podłogówka jest genialna tak, to świetna sprawa jest.Ocieplałas studnie? ale jajcara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.01.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 hejkum tejkum U nas tyż zamki działają. Najbardziej się bałam ,że przy tych mroziskach pompa w studni zamarznie - ale odkąd studnie ociepliłam to działa bez zarzutu. Widziałam świetlik na fotce , fajnie Ci go Misiaki wyczarowały U nas kończą niedługo i będę mogła posprzątać , bo wszystko w pyle.Ale za to jak się cieplutko w domu zrobiło - podłogówka jest genialna tak, to świetna sprawa jest.Ocieplałas studnie? ale jajcara no wiesz , przykryłam ją styropiankiem na zakładkę , potem brezentem przykryłam , przyłożyłam drewienkiem,żeby nie zwiało , a potem na to napadało pół metra śniegu Wcześniej strajkowała przy minus 5 , bo sobie ziała niezamknięta nawet deklem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts