78mysz 28.01.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 hejkum tejkum U nas tyż zamki działają. Najbardziej się bałam ,że przy tych mroziskach pompa w studni zamarznie - ale odkąd studnie ociepliłam to działa bez zarzutu. Widziałam świetlik na fotce , fajnie Ci go Misiaki wyczarowały U nas kończą niedługo i będę mogła posprzątać , bo wszystko w pyle.Ale za to jak się cieplutko w domu zrobiło - podłogówka jest genialna tak, to świetna sprawa jest.Ocieplałas studnie? ale jajcara no wiesz , przykryłam ją styropiankiem na zakładkę , potem brezentem przykryłam , przyłożyłam drewienkiem,żeby nie zwiało , a potem na to napadało pół metra śniegu Wcześniej strajkowała przy minus 5 , bo sobie ziała niezamknięta nawet deklem to taki schronik wybudowałas? To naprawdę słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Doberek Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Hello Mysza, ale ty czarodziejka jesteś Pięknego konia wyczarowałaś dla Majki Gratuluję zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.01.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Świetlik świetny, zaczęłam się zastanawiać, czy też nie zrobić w łazience, niby mamy okno, ale wydaje mi się, że będzie ciemno w dzień. Przydałby się też w wiatrołapie, ale tam się nie da, bo nad wiatrołapem antresola, chyba, że na podłodze na antresoli zrobimy szklaną podłogę w jednym miejscu, ale trochę drogo to wychodzi. mam jakąś obsesję na punkcie doświetlania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.01.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 witam się u koleżanki. Wlasnie Lidszu mnie oświecila ze masz podlogowke i deski. zaraz bede musiala odszukac gdzie o tym jest...tyle stron naprodukowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Piękny konik! Zdolniacha z Ciebie A co to jest merbau light? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dorcia, dzięki. Merbau ma generalnie chyba ze 3 klasy jeśli chodzi o wybarwienie od jasnego czyli light, po ciemny az wiśniowy.I ten jasny jest deliktanyMalutka witam ja Cię u siebie.Na częsci podłogówki mam parkiet dąb czerwony warstwowy, a na części mam parkiet lity z jatobyMazo też mam fioła na punkcie naturalnego światł.Jak mi chłopaki wstawili świetlik, to kombinuję, jak by tu jeszcze upchać kolejny na klatce schodowej, bo okno się nie mieści, ale może świetlik przejdzie.Chyba kiedyś tak zrobię sobie.Tymczasem na elewacji pojawiły sie kolejne odpryski tynku.Jestem juz wsciekła, bo na wiosnę zamiast czyścic ogródek znowu będzie mi sie walał tynk wokól domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Kurcze u nas miał być dąb i tylko dąb ale ostatnio te merbauy mnie tak kuszą właśnie takie z najjaśniejszym wybarwieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Kurcze u nas miał być dąb i tylko dąb ale ostatnio te merbauy mnie tak kuszą właśnie takie z najjaśniejszym wybarwieniem bo to bardzo wdzięczny materiał jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.01.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Kurcze u nas miał być dąb i tylko dąb ale ostatnio te merbauy mnie tak kuszą właśnie takie z najjaśniejszym wybarwieniem bo to bardzo wdzięczny materiał jest he he Pasiu ja mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.01.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Kurcze u nas miał być dąb i tylko dąb ale ostatnio te merbauy mnie tak kuszą właśnie takie z najjaśniejszym wybarwieniem bo to bardzo wdzięczny materiał jest he he Pasiu ja mam ten sam problem no to jest nas wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dobry wieczór mój ulubiony Gryzońku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2010 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dobry wieczór mój ulubiony Gryzońku dobry wieczór moja Ty dociekliwości niezbadana dzisiaj juz piątek? nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.01.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cześć Mysza! Ja nie wiedziałam, że Ty taka zdolniach jesteś...?! Ciekawe co tam jeszcze Księżniczce wyczarujesz..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 cos tam jeszcze wymyśle, ale najpierw muszę sie zastanowić jak meble mają stać, kupic jeszcze jedną szafę i półki na książki.Trzeba wmontować parapet, zamontować roletkę na okno, wytapicerować stary fotel co gości w dużym pokoju i takie tam .Jeszcze mi się to nie ułożyło w całość w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Tylko nie mów, że sama będziesz go tapicerować bo moje Ci podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 O to fajnie się zapowiada! Właśnie wczoraj mówiłam, że mi się dopiero teraz jakaś koncepcja ułożyła w głowie, jeśli chodzi o pokoje dziewczynek. Czasami trzeba rozłożyć meble i trochę pomieszkać żeby dobrać szczegóły i dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 29.01.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dzień dobry no Mycha jak Ty sama jeszcze fotel tapicerować będziesz to ja wymieknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dzień dobry no Mycha jak Ty sama jeszcze fotel tapicerować będziesz to ja wymieknę No właśnie zabieram się do tego jak do jeża, ale on prosty jest, to może sobie radę dam.Kupiłam kawałek szmatki, tylko jeszcze maszynę by trzeba odkopać, bo nie wiem gdzie ona.No własnie, może by sobie mini szwalnie ustawić w garderobie na górze.Nie trzeba by tego było ciągle składać i rozkladac, a wiadomo, ze jak złożone to się rozkładać nie chce i na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts