78mysz 03.02.2010 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 bede wychodzic, ale tylko w ciemną noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.02.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Widzę, że zasłonę w kwiaty powiesiłaś też i pachnącego storczyka masz i w ogóle tak bardzo domowo i przestronnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mysia, pięknie salon wygląda a storczyk cudny coraz bardziej zaczynam się cieszyć, że przypadkiem udało mi się wybrać projekt z kopertowym dachem i nie mam żadnych koszowych krokwi Jedyna malutka jest przy daszku nad wejściem do domu, ale ją będę mogła w razie czego odśnieżać z balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Widzę, że zasłonę w kwiaty powiesiłaś też i pachnącego storczyka masz i w ogóle tak bardzo domowo i przestronnie zasłony be-zo-we też juz są, a to w kwiaty to ciągle tak sobie wisi i duma, tylko pozwoliłam jej na wiekszy zwis Liduś Ty masz przedewszsytkim jednak mniejszy dach, to juz jest ułatwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no może i mniejszy, ale nijak nie mogę na niego wejść, nie mówiąc już o odśnieżaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no może i mniejszy, ale nijak nie mogę na niego wejść, nie mówiąc już o odśnieżaniu to znaczy, ze ne bedziesz tego musiała robić-no bo skoro się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
assiak 03.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Myszko (zauważyłam, że tak do Ciebie piszą, więc pozwoliam i sobie tak zacząć ), czy mogłabyś mi napisać jaki masz wkład kominkowy (być może gdzieś pisałaś, ale nie jestem w stanie przeczytać tylu stron komentarzy, a w dzienniku nie znalazłam info). PIĘKNY!!! Z góry dzięki za informację, pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dobry wieczór Mycha nooooooooooooooooooo oby mniej takich niespodziewajek ja mam dwie małe wcinki przy daszku ale na tą moją stodołę z tyłu to też nikogo nie wypuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Myszko (zauważyłam, że tak do Ciebie piszą, więc pozwoliam i sobie tak zacząć ), czy mogłabyś mi napisać jaki masz wkład kominkowy (być może gdzieś pisałaś, ale nie jestem w stanie przeczytać tylu stron komentarzy, a w dzienniku nie znalazłam info). PIĘKNY!!! Z góry dzięki za informację, pozdrawiam!! Assiaku witaj u mnie. Mój wkład to varia afdh-4s ze sparthermu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 cześć Mysza dzisiaj na spacerze z psicą z pewnym niepokojem patrzyłam na te zwaly sniegu w moim koszu jak to sie wszystko roztopi to poplyne jak Nitu w błotnistej mazi gliniastej chociaz ona ma podjazd i trawę to jakoś to przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no może i mniejszy, ale nijak nie mogę na niego wejść, nie mówiąc już o odśnieżaniu to znaczy, ze ne bedziesz tego musiała robić-no bo skoro się nie da mam nadzieję, że śnieg sam będzie z tej płaskiej dachówki zjeżdżał . Jak byłam w niedzielę na budowie, to nawet tego śniegu tak dużo nie było na dachu w porównaniu z sąsiednimi domami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no może i mniejszy, ale nijak nie mogę na niego wejść, nie mówiąc już o odśnieżaniu to znaczy, ze ne bedziesz tego musiała robić-no bo skoro się nie da mam nadzieję, że śnieg sam będzie z tej płaskiej dachówki zjeżdżał . Jak byłam w niedzielę na budowie, to nawet tego śniegu tak dużo nie było na dachu w porównaniu z sąsiednimi domami a ja też mam płaską dachówkę i co z tego. Tylko ty nie masz koszy, to jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 cześć Mysza dzisiaj na spacerze z psicą z pewnym niepokojem patrzyłam na te zwaly sniegu w moim koszu jak to sie wszystko roztopi to poplyne jak Nitu w błotnistej mazi gliniastej chociaz ona ma podjazd i trawę to jakoś to przeżyje podajmy sobie ręce, w zabawie i piosence uwielbiam te twoje opisy, prawie słyszę jak to mówisz o tej błotnisssstej maZZZZi gliniassssstej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Szansa to jeszcze jest w tym, że część śniegu paruje i w oczach znika jak wiatr i słoneczno pospołu wezmą się do roboty Najgorszy jest deszcz, wtedy mieć będziemy błotnistą maź gliniastą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 czesc a ja zdazylam posiac trawe przed zima i sama jestem ciekawa jak to bedzie na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.02.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Szansa to jeszcze jest w tym, że część śniegu paruje i w oczach znika jak wiatr i słoneczno pospołu wezmą się do roboty Najgorszy jest deszcz, wtedy mieć będziemy błotnistą maź gliniastą O to własnie chodzi Gosiu, zeby słoneczko poświeciło i odparowało snieżysko przy lekkim mrozie, więc zamawiam je chociaż na 3-4 dni Jesteś w każdym calu wspaniałą obserwatorką przyrody! http://www.sunshine-orchester.de/LogoGIF.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mówisz i masz - właśnie słonko świeci i tak przygrzewa, że już beton na tarasie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Właśnie wywalony na ,,taras" termometr pokazał +15*C i śnieg znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.02.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 cześć Mysza dzisiaj na spacerze z psicą z pewnym niepokojem patrzyłam na te zwaly sniegu w moim koszu jak to sie wszystko roztopi to poplyne jak Nitu w błotnistej mazi gliniastej chociaz ona ma podjazd i trawę to jakoś to przeżyje Nitu posiedzi z Wami i poczeka co się będzie dziłało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 cześć Mysza dzisiaj na spacerze z psicą z pewnym niepokojem patrzyłam na te zwaly sniegu w moim koszu jak to sie wszystko roztopi to poplyne jak Nitu w błotnistej mazi gliniastej chociaz ona ma podjazd i trawę to jakoś to przeżyje Nitu posiedzi z Wami i poczeka co się będzie dziłało Dzięki o wielka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts