Nefer 04.02.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No to żeś jej Aniu przywaliła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Chyba nie do konca jej, ale maziotworcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Chyba nie do konca jej, ale maziotworcom. NO to niech tylko tu Nita wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Chyba nie do konca jej, ale maziotworcom. NO to niech tylko tu Nita wpadnie No co, no co? Sama sie zalila, ze cos jej tam splywa od somsiadki i piekna trawke rujnuje... To po co sie zali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No to żeś jej Aniu przywaliła :) ja coś przywaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ja chciałam napisać że razem z Nitusią dzielimy ten sam gliniasty szit Nituś jest o krok do przodu z trawą i kostką co ma duży wpływ na odczucia szitu Neferka nie płacz tylko bo się pochlastam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.02.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 .... a co się kur...a dzieje !!!!!!! :P Ania ty się nie chlastaj ino gumofilce kup.. ino takie wiesz.. rybackie po pachy A ja w tym roku mam nadzieje, ze będę cwaniara... wszak drenaż mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 dobry z wieczorka u nas jakowaś odwilża trochę czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 .... a co się kur...a dzieje !!!!!!! :P Ania ty się nie chlastaj ino gumofilce kup.. ino takie wiesz.. rybackie po pachy A ja w tym roku mam nadzieje, ze będę cwaniara... wszak drenaż mam ta jest w cwiety bym sobie kupiła odwilż była Wusiu ale teraz mróz złapał -5 *C zsunęła mi się kupa sniegu z dachu jak mnie nie było prosto na scieżkę prowadzącą do drzwi bedę się musiała odkopać jutro w ten weekend to lepiej na wschodzie lub centrum mieszkać bo będzie słonecznie uśmiecham się bo zbudowaliśmy dom po dobrej stronie Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.02.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 czółko Pszczólki! U mnie dzisiaj z południowej połaci dachu poszła lawina, ale to taka wielka że sypało i sypało, a huk był w domu, jakoby armatami po dachu jeździli. Mam nadzieję, ze za przewodem ściany południowej jutro pójdzie zachodnia, a zaraz po niej wschodnia. Czasem to nawet szkoda, że pólnocna strona nie jest wystawiona do południa W oknach było tak gorąco, ze az salon cieniować musiałam lekko[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 wniosek prosty nie ma to jak słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.02.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 byle nie z kolei żar jasny z nieba. Skoro zima w tym roku taka mroźna, to pewnie i lato będzie gorące. Nie ma to jak klimat umiarkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kuźwa a u mnie nic nie zjechało...a ma co spadać ... może jutro ? :) Wracam szorować fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 może w związku z tym dłuższe GWC wkopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 byle nie z kolei żar jasny z nieba. Skoro zima w tym roku taka mroźna, to pewnie i lato będzie gorące. Nie ma to jak klimat umiarkowany I to... no... globalne ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nefciu spadnie w koncu, ale na stronie Teściów. całą zimę zachodziłam w głowę, jak mi Rasia kiedyś tłumaczyła, ze na płaskiej dachówce pierwszy znika śnieg. Myślałam, ze ta zasada obowiązuje cała zimę i sniezysko będzie miało mniej zakamarków do czepiania się. A tu ciągle na dachu snieg i snieg. az wczoraj ruszyło. I dzisiaj tez cos powoli zaczyna juz skapywać z dachu. A wogóle to chciałam rzec, ze jesteś niezrównana z tymi fugami.Ja kiedyś czyściłam jeden dzień i wiem jak mnie palce bolały, a dwa to juz samobój! Aniu-dobrze kombinujesz z tym Gwc, ale przy za dlugich rurach straty robią się większe Małgoś- nadmuchane ocieplenie, ale jednak Nitku, a co Cie tak znenorwało?Nie bądz taka cwaniara, bo ci drenaż może nie chwycić w pierwszym roku: i też bedziesz się z nami bagniła, czego Ci nie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dzień dobry u mnie jakichś spektakularnych zjazdów nie zauważyłam ale jakby cieniej na dachu było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nitku, a co Cie tak znenorwało?Nie bądz taka cwaniara, bo ci drenaż może nie chwycić w pierwszym roku: i też bedziesz się z nami bagniła, czego Ci nie życzę Mysia wypluj te słowa.... ma być piknie... Dziś zajrzałam tam przelotem i u mnie gdzie słoneczko to śnieg się topi, ale nad garażem kurde jest go jeszcze tyyyyyyyla oczywiście rynny pełne lodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a tfuuuuu starczy Nitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2010 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 sie naczytałam, ide zaraz z motyką na odsiecz dachowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts