nitubaga 05.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 .... tak patrze.... że ze trzy metry poleciało... zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no to odfajkowane i lecimy dalej wysprzątałam dzisiaj cała kuchnię, wszystkie miliony przypraw, poukładałam w szafkach i poczyściłam wszystko z gipsu. W kuchni brakuje mi juz tylo trzech frontów i musze zmontować jedną szafeczkę i w koncu bedzie to miało jakiś w miarę zarys.Chyba kupię foresta w slabie nad zlew az do sufitu.Uwielbiam ten kamień.Taka myśl z dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no to odfajkowane i lecimy dalej wysprzątałam dzisiaj cała kuchnię, wszystkie miliony przypraw, poukładałam w szafkach i poczyściłam wszystko z gipsu. W kuchni brakuje mi juz tylo trzech frontów i musze zmontować jedną szafeczkę i w koncu bedzie to miało jakiś w miarę zarys.Chyba kupię foresta w slabie nad zlew az do sufitu.Uwielbiam ten kamień.Taka myśl z dzisiaj witaj w klubie ja mam jescze łazienkę nie zrobiona i mnie kusi mozaika do kabiny.. a na blat i podłogi forest green.... (slab+płytki) Z tym, ze jest jeszcze jeden kamień który mnie kusi, ale do niegu musiałabym miec jakies szaro srebrne płytki... w sensie szare z przetarciem tu i tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ja lubie jeszcze granit, ale nie na połysk, tylko płomieniowany. Jest cudny jako tło i chyba zrobię go w łazience na górze w połączeniu z rudozielonym łupkiem i drewnem oczywiście . Podłoga juz jest więc chyba na dobrej drodze jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 .... tego drewna Ci zazdroszcze Ale mojny uparciuch i się zaparł, ze nie u już.... łazienka i drewno się mu kojarzy jak podłogówka i drewno... nic... łazienka nie piekarnia... poczekam... jednemu z nas minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Sprobuj triku z worem nitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Sprobuj triku z worem nitu. znaczy co? mam go przekupić ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Sprobuj triku z worem nitu. znaczy co? mam go przekupić ? :P Nieeeeeeee, no skad... Przekonac logicznymi argumentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Sprobuj triku z worem nitu. znaczy co? mam go przekupić ? :P Nieeeeeeee, no skad... Przekonac logicznymi argumentami. eee to cza casuuu. a łun taki zarobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Sprobuj triku z worem nitu. znaczy co? mam go przekupić ? :P Nieeeeeeee, no skad... Przekonac logicznymi argumentami. eee to cza casuuu. a łun taki zarobiony To chcesz to drewno w lazience czy nie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 nooo chce.... ale żeby od razu do wora się odwoływać.... to nie wiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 wyglada na to że jestem jakaś faszystka. Gdyby mi się coś podobało i to tak na maxa, to napewno bym tego nie odpuściła. Położyłabym drewno i juz, a małzon zastałby to co by zastał, a ze jego to by się mu spodobało napewno.W razie czego byłoby, o kurcze pomylili się, gdzie moje kafle? stłukły się wszyskie, spadły w garażu z dziesiątego piętra? Jaka szkoda Nitu mojej łazienki twój małzon sobie chyba nie da rady wyobrazic: nie dość ze drewno w łazience, to jeszcze podlogówka pod drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 wyglada na to że jestem jakaś faszystka. Gdyby mi się coś podobało i to tak na maxa, to napewno bym tego nie odpuściła. Położyłabym drewno i juz, a małzon zastałby to co by zastał, a ze jego to by się mu spodobało napewno.W razie czego byłoby, o kurcze pomylili się, gdzie moje kafle? stłukły się wszyskie, spadły w garażu z dziesiątego piętra? Jaka szkoda Nitu mojej łazienki twój małzon sobie chyba nie da rady wyobrazic: nie dość ze drewno w łazience, to jeszcze podlogówka pod drewnem On widział Twoje łazienki drewno jak drewno... niebieska ściana go powaliła u niego jak u Nefci nie ma niebieskiego koloru w kolornikach ścian dlatego się zastanawiam co zrobi z naszym B, bo On chce niebieski pokój :P ja z kolei mam mentalny kłopot z czerwonym naszego M. ...musimy to jakoś wypośrodkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 On chce niebieski pokój :P ja z kolei mam mentalny kłopot z czerwonym naszego M. ...musimy to jakoś wypośrodkować tylko nie zmieszajcie razem... bo czarny wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 mi osobiście czarny by nie przeszkadzał ;P Jedynie słabo się czuję w pomarańczach, beżach, brązach, żółciach, choc i w tej palecie kolorów znajdą się odcienie, które by mnie mogły zadowolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Taaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 noooooooo. Dobra nasza. Lazienka moja doczekała sie dzisiaj pierwszego malowania, ufff, wreszcie.Oczywiście fajerwerków nie będzie, bo malolowane było białą farbą, ale odbyło sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Phi, biala farba... Bedzie jak w rzezni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 zeby bylo jak w rzezni tzreba bedzie garaz wykafelkowac po sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 zeby bylo jak w rzezni tzreba bedzie garaz wykafelkowac po sufit Jeszcze mozna miec stalowy blat w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts