78mysz 06.02.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Phi, biala farba... Bedzie jak w rzezni. Małgoś nie hieeeń Dobrze jest, ale na żywo bardzo prosto.Nie spodziewałam się takiego efektu we w sumie nie dużym pomieszczeniu, przy zastosowaniu kilku różnych materiałów. .Obszorowaliśmy sie wszystkiego z farby i czarnej fugi az mi się juz kąpać nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 zeby bylo jak w rzezni tzreba bedzie garaz wykafelkowac po sufit Jeszcze mozna miec stalowy blat w kuchni. o mały włos, a stalowy byłby w malym wcciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Phi, biala farba... Bedzie jak w rzezni. Małgoś nie hieeeń Dobrze jest, ale na żywo bardzo prosto.Nie spodziewałam się takiego efektu we w sumie nie dużym pomieszczeniu, przy zastosowaniu kilku różnych materiałów. .Obszorowaliśmy sie wszystkiego z farby i czarnej fugi az mi się juz kąpać nie chce To jak dlugo sie nie mylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dobry wieczór Mycha a pokażesz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2010 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 posunięcie dnia - pierwsze malowanie łazienki:fajną mam rolete? http://images39.fotosik.pl/253/5215f3a72e20a70cmed.jpg http://images42.fotosik.pl/169/136cfd92bd163452med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 roleta miodzio ale wiesz mnie i tak najbardziej mozaika kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Super. Roleta oczywiscie najfajniesza, ale to wiadomo, bo to ten sam styl co drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2010 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 a mi się cos na zdjęciu nie podobają proporcje miedzy oknem, a lustrem. Lustro wygląda jak krasnoludek. Mam nadzieje, ze jak dojdą lampy to wyciągną to wszystko w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 A na jakiej wysokosci masz lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2010 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 lustro kończy się jakie 180parę od podlogi, ale okno siega do 240. Dobrze, ze w sumie dużo lampek będzie.Kupiłam kiedyś takie niegoopie kryształki, ale teraz jak widze całość to dałabym jakieś oswietlenie w stylu nie wiem jak go nazwac,no nie znam się. Cos w każdym razie surowego, jakieś reflektorki prawie techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 No to masz OK. U mnie tez sa jaja z poziomami, nie zawracaj sobie glowy. Reflektorki techniczne czyli jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.02.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Przecież na oknie będziesz mieć rolety i wysokość się optycznie zmieni a zresztą masz ściankę kibelkową ... do samego sufitu a lustro chciałabyś wyżej? dla kogo - koszykarze będą tu zaglądać To nie problem, na razie do pełnej ocen przeszkadza mi budowlany bałagan, a najbardziej chyba siwa podłoga biedaczka A tak w ogólności bardzo podoba mi się postument umywalkowy i wszelkie forresty (też moje ulubione )... a reszty nie widzę dobrze na zdjęciu więc nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.02.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Roleta w łazience cool! Zostawisz? Ech, wzdycham, bo też miałam miec drewno na podłodze w łazience, w końcu zmieniła sie koncepcja, bo przy drewnianej zabudowie z teaku byloby juz za dużo tego. Ale mam sentyment, chętnie pooglądam efekt końcowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.02.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 No to masz OK. U mnie tez sa jaja z poziomami, nie zawracaj sobie glowy. Reflektorki techniczne czyli jakie? no cos takiego no industrialnego troche, surowego, no nie wiem jak to nazwać. Narazie mam jej w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.02.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Przecież na oknie będziesz mieć rolety i wysokość się optycznie zmieni a zresztą masz ściankę kibelkową ... do samego sufitu a lustro chciałabyś wyżej? dla kogo - koszykarze będą tu zaglądać To nie problem, na razie do pełnej ocen przeszkadza mi budowlany bałagan, a najbardziej chyba siwa podłoga biedaczka A tak w ogólności bardzo podoba mi się postument umywalkowy i wszelkie forresty (też moje ulubione )... a reszty nie widzę dobrze na zdjęciu więc nic nie powiem Dziękuje Gosiu. Podloga szcześliwie przed cyklinowaniem jeszcze więc gips sie do niej lepi. To juz jest widok po gruntownym odkurzaniu i przejechaniu prwiesuchą ścierką, ale faktycznie zabezpieczenie podłogi pozostawia wiele do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.02.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Roleta w łazience cool! Zostawisz? Ech, wzdycham, bo też miałam miec drewno na podłodze w łazience, w końcu zmieniła sie koncepcja, bo przy drewnianej zabudowie z teaku byloby juz za dużo tego. Ale mam sentyment, chętnie pooglądam efekt końcowy.. o widzisz, to ja zrezygnowałam z drewna na wannie, żeby nie przedobrzyć. I zrezygnowałam też z ubóstwianego przezemnie przez lata teaku na podłodze, ze wzgledu na jego miękkość. A jak juz rezygnacja na podłodze, to także konsekwentnie na meblach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dzień dobry Mycha ładnie masz nie marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 dzień dobry a co takie pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Myszko inspiracja... taka kawiarniana rzekłabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.02.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts