78mysz 08.02.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 hejka. Czesc Nelli -dawno Cie nie było. Efi inspiracja- dla mnie ten obraz z tyłu- żywe kolory. I ładne zestawienie.Lubię neutralne wnętrza z wyrazistymi akcentami Wusia puchy, bo ja zaczełam dzień od umycia i przepastowania 90 metrów podłóg, zaolejowania blatu w kuchni i przede wszystkim umycia się i pomalowania w jednej łazience- nie w trzech jak dotychczas. Jak ja sie ciesze z tych pomontowanych umywalek .Tak więc ściarana juz i wogóle siadam do kompa. Czas się pomęczyć psychicznie Jakis chory druk do zusu przedemną.Muszę się nim zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 no Mycha pełen szacun nieźle poszalałaś to o której Ty wstałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.02.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Doberek Widzę, że Myszko poszalałaś dziś z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.02.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 no normalnie po siódmej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 szalona Kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Bry mówię Wolę Twoje przytulne wnętrze - ta inspiracja mało domowa jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.02.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Cześć Myszonku! Się melduję. Poczytam jutro... albo dam radę, albo nie dam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Rasiulek powrócił!!!Jupppppi Gosiu naprawdę sądzisz, ze mojej wnętrze jest przytulniejsze od inspiracji? To dziwne, ale miłe. Kurka dlaczego dzisiaj nie ma slońca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2010 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Przykręciłam 3 fronty do wyspy kuchennej, słowem trzy. Taka jestem ostatnio robotna. Barek nie doczekał się juz niestety cargo, ale przyjdzie i jego pora. Tymczasem mam straszną awersję do wszelkich prac budowlanych. Chciałabym, żeby w końcu się pokończyły,ale gdzie do tego. Prędzej wiosna mnie zastanie i wylize na ogródek tymczesem moje "dzieło" żeby się coś działo. http://images41.fotosik.pl/254/0c06fd8282942c5emed.jpg trzeba by te fronty jeszcze wyregulować http://images40.fotosik.pl/254/3913f6f579ad6eafmed.jpg a tu zaczątek majtkowego pokoju, nie pamiętam czy juz pokazywałam. Z małym rozbójnikiem na łóżku:)Chyba na tej ścianie będzie czarny konik http://images49.fotosik.pl/258/c7bc30d8bc818d34med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 mysia zdjęcie z córcia przesłodkie. teraz już wiem na sto procent że nad łóżkiem będzie kinkiet z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Efi inspiracja- dla mnie ten obraz z tyłu- żywe kolory. I ładne zestawienie.Lubię neutralne wnętrza z wyrazistymi akcentami Jak obraz to co innego - też mi się podoba A wnętrze... jestem tego samego zdania co Gosiek - nie domowe i mało przytulne. Za to Twój domek jak najbardziej. No a z frontami trzema to już w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 09.02.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Cześć Mysia. Jak Twoje zacieki na suficie? U nas dziś znowu działa ekipa od rekuperatora, bo przewodzik grzejny, o którym pisałam SIĘ PRZEGRZAŁ I SPALIŁ. Mam więc powtórkę z rozrywki, pływające poddasze, mokrą wełnę, zacieki na suficie w garażu i tynk z tegoż sufitu na masce samochodu. Dobrze, że nie na moim samochodzie tylko męża. A tak poza tym, czy my nie jesteśmy jakimiś siostrami? Przeglądałam ostatnio różne wątki i kuchnię w starym mieszkaniu miałam niemal identyczna ja Twoja poprzednia, obecne domki też baaaardzo podobne zewnętrznie, kuchnie IKEA. Oj dużo tych zbieżności. Córcia urocza. Dobrze, że moi mali panowie nie widza jak się skacze po łóżkach. Pozdrawiam z pochmurnego Piernikowa. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 dzień dobry Mycha jakbym mojego Potwora widziała tylko włoski krótkie ma ukochane zajęcie skakanie po łóżku Efi a powiesz co Cię tak zainspirowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.02.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Właśnie miałam prosić o więcej zdjęć kuchni, bo chyba w jakimś wątku widziałam inne niż w dzienniku. Bardzo mi się podoba Twoja kuchnia, Myszo, nie potrafię za bardzo wyjaśnić, dlaczego - jest taka jakaś fajna Może przez te drewniane blaty? No i te czarne fronty też mi się podobają, bardzo ciekawy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.02.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Myszko Twoje wnętrza są przede wszystkim Twoje ciepłe, domowe a jednocześnie proste z dreeeeeeeeeeeewnem i szarościami i masą żywej zieleni i kwiatów. A jakie tam będziesz sobie czasowe zmiany robiła to mniej ważne a myszeńka na trampolinie - sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Efi, dlaczego kinkiet z ikei i który?Znaczy domyślam się, ale w zasadzie to są dwa typy Madzialenko-strasznie mi przykro z powodu rekuperatora, człowiek chce jak najlepiej, a potem różnie wychodzi i nieraz więcej bałaganu i zamieszania przy poprawkach, niż przy samej robocie.No i ta mokra wełna, brrr. Nie zazdroszczę Tez mam na imię Magda, więc to możliwe, ze mamy podobne upodobania. A może wkleisz zdjęcia swoich kuchni, to się czegos nauczymy od siebie? Wusiu- moja Mała ma narazie zakaz trampolinowania, ale jak łóżko dopadnie to nie ma zmiłuj-dobrze, ze takie duże. Gosiu dziękuje za podsumowanie-to dopiero zarys wszystkiego, ale własnie w tym kierunku chciałabym isc dalej- szarości biele, żywa zieleń i drewno, no i jeszcze troszke kamienia Mazo, ja kiedyś wyceniałam kuchnię w jednym ze studiów i powiedzialam co i jak ma być, cały układ podałam i kolory i coś w sumie podobnego miałam na wizualce. Tak się oswajałam z czernią w kuchni-bo strasznie się jej bałam, ale kusiła. I dobrze.Thanks God za czarne tanie fronty appladowe, bo mogłam kupić troche blatu dębowego. W sumie wyszlo 12 metrów bieżących blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Efi, dlaczego kinkiet z ikei i który?Znaczy domyślam się, ale w zasadzie to są dwa typy bo plastikowy i kruszka wykonując takie batutowe akrobacje jak twoja myszka nie zrobi sobie dziury w głowie. będzie kwiatuszek. tylko kolor jeszcze nie wybrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.02.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Kuchnie z Ikei są fajne - też będę miała I też dębowy blat - używałaś oleju z Ikei - wydaje mi się, że bardzo przyciemnia drewno? Lubię takie "inne" kuchnie, z pomysłem - nie takie wypindrzone - jeśli wiesz, o czym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Kuchnie z Ikei są fajne - też będę miała I też dębowy blat - używałaś oleju z Ikei - wydaje mi się, że bardzo przyciemnia drewno? Lubię takie "inne" kuchnie, z pomysłem - nie takie wypindrzone - jeśli wiesz, o czym mówię przyciemnia troche, ale i wyciaga kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.02.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 kuchnia robi się śliczna!!! a łóżko jakby znajome tylko inny kolor a najbardziej to zazdroszczę tych lamp w salonie!!!! cudowne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts