zuznka 09.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 dzięki, dzięki, ale na zdjęciach to i tak wygląda o niebo lepiej niż w rzeczywistości , az sama się czasem zastanawiam, czyj to dom chyba pwinnaś z kimś pogadać myślę że jutro to dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
assiak 09.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Myszko (zauważyłam, że tak do Ciebie piszą, więc pozwoliam i sobie tak zacząć ), czy mogłabyś mi napisać jaki masz wkład kominkowy (być może gdzieś pisałaś, ale nie jestem w stanie przeczytać tylu stron komentarzy, a w dzienniku nie znalazłam info). PIĘKNY!!! Z góry dzięki za informację, pozdrawiam!! Assiaku witaj u mnie. Mój wkład to varia afdh-4s ze sparthermu Dziekuję za info!!! Kuchnia zapowiada się rewelacyjnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mycha, jaka masz glebokosc wyspy pod blatem? tz z tej strony od pokoju ... jak siadziesz na krzesle, czy hokerze i przysuniesz sie do blatu, to nogi bez problemu sie mieszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 dzięki, dzięki, ale na zdjęciach to i tak wygląda o niebo lepiej niż w rzeczywistości , az sama się czasem zastanawiam, czyj to dom chyba pwinnaś z kimś pogadać myślę że jutro to dobry dzień prawdopodobnie masz rację Zuz@nko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Myszko (zauważyłam, że tak do Ciebie piszą, więc pozwoliam i sobie tak zacząć ), czy mogłabyś mi napisać jaki masz wkład kominkowy (być może gdzieś pisałaś, ale nie jestem w stanie przeczytać tylu stron komentarzy, a w dzienniku nie znalazłam info). PIĘKNY!!! Z góry dzięki za informację, pozdrawiam!! Assiaku witaj u mnie. Mój wkład to varia afdh-4s ze sparthermu Dziekuję za info!!! Kuchnia zapowiada się rewelacyjnie!!!! Bardzo proszę, życzę udanych wyborów kominkowych Cieszę się oczywiście, ze kuchnia się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mycha, jaka masz glebokosc wyspy pod blatem? tz z tej strony od pokoju ... jak siadziesz na krzesle, czy hokerze i przysuniesz sie do blatu, to nogi bez problemu sie mieszcza? Stołków barowych jeszcze nie ma, ale wydaje mi się ze nogi się pomieszczą. Poszłam na łatwizne i żeby nie przycinac blatów to na wyspę wrzuciłam dwa po 62 cm głębokie każdy. Pod blatem od strony pokoju stoją szafki 37 głębokie i jedna 60tka. Na nogi zostaje mi 25 cm. Tak więc skoro długonogim Szwedkom starczy, to mi tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Doberek, nadrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2010 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Myszaaa! Coraz piękniej... Kuchnia... echhh... sama wiesz, bo już Ci mówiłam... A Aniołek pięknie lata nad tym łóżkiem... ! Buziaczki od ciotki raśki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 oj nie podziałał na naszą Rasię odwyk, nie podziałał. I bardzo dobrze, bo cobyśmy tu bez niej robili Dzien dobry Ludki małe i duże Własciwie to średnio dla mnie dobry, bo pól nocy walczyłam z bolącym uchem Małej. Rano masa zamieszania była, a teraz nie mam siły wstać z kanapy i iść po kawę, którą sobie zaparzyłam. Ale ja ją jeszcze wypiję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzień dobry Mycha no to zdrówka dla Córci i sił dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.02.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzieki bardzo mam pod oknem powieszone dwie kostki-szafki i nad tym chce blato-stol zrobic ... wiesz decha na gorze i dwie dechy po bokach no i zastanawialam sie czy 60-siatka (szerokosc) bedzie okejos .... szafki pod spodem maja 30cm czyli 30cm zostalo by na nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzieki bardzo mam pod oknem powieszone dwie kostki-szafki i nad tym chce blato-stol zrobic ... wiesz decha na gorze i dwie dechy po bokach no i zastanawialam sie czy 60-siatka (szerokosc) bedzie okejos .... szafki pod spodem maja 30cm czyli 30cm zostalo by na nogi. no i loozik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 10.02.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam Bardzo mi się podoba!!! naprawde bardzo gratulacje! mam dwa pytania pewnie w tych 158 stronach jest odpowiedz jaki wymiar mają okna w salonie? i z czego są zrobione parapety zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam Bardzo mi się podoba!!! naprawde bardzo gratulacje! mam dwa pytania pewnie w tych 158 stronach jest odpowiedz jaki wymiar mają okna w salonie? i z czego są zrobione parapety zewnętrzne? Czesc Ooliwka! Okna są 3 metry na długość, 2,4 metra na wysokość.Parapety zewnętrzne zrobione są z blachy do obróbek dekarskich. Dekarze wygieli, zamontowano na piankę i tak to własnie jest. Mam nadzieje, że pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 10.02.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam Bardzo mi się podoba!!! naprawde bardzo gratulacje! mam dwa pytania pewnie w tych 158 stronach jest odpowiedz jaki wymiar mają okna w salonie? i z czego są zrobione parapety zewnętrzne? Czesc Ooliwka! Okna są 3 metry na długość, 2,4 metra na wysokość.Parapety zewnętrzne zrobione są z blachy do obróbek dekarskich. Dekarze wygieli, zamontowano na piankę i tak to własnie jest. Mam nadzieje, że pomogłam pomogłaś pomogłaś okna mam podobne i wszystkich pytam o wymiary by miec obraz własnych moje troche miejsze 2,70 a parapety są proste i efektowne a szukamy prstych, efektownych i tanich dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.02.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Czeeeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 pięknie się fronty na wyspie prezentują Pokój Majeczki również . A możesz pokazać jej biurko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2010 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam Bardzo mi się podoba!!! naprawde bardzo gratulacje! mam dwa pytania pewnie w tych 158 stronach jest odpowiedz jaki wymiar mają okna w salonie? i z czego są zrobione parapety zewnętrzne? Czesc Ooliwka! Okna są 3 metry na długość, 2,4 metra na wysokość.Parapety zewnętrzne zrobione są z blachy do obróbek dekarskich. Dekarze wygieli, zamontowano na piankę i tak to własnie jest. Mam nadzieje, że pomogłam pomogłaś pomogłaś okna mam podobne i wszystkich pytam o wymiary by miec obraz własnych moje troche miejsze 2,70 a parapety są proste i efektowne a szukamy prstych, efektownych i tanich dziekuje te są bardzo tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.02.2010 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 pięknie się fronty na wyspie prezentują Pokój Majeczki również . A możesz pokazać jej biurko ? Czesc Monia zmarzluchu jeden. Lidszu, nie mam zdjęcia biurka, ale zrobię i wkleje jak ogarnę pokój Małej Narazie po raz drugi w tym tygodniu udało mi sie odszorować swoją łazienkę znowu gipsu i farby,żeby normalnie korzystać, odpylić wszystkie kosmetyki, jako-tako odczyścic podłogi. Boże ile to jeszcze potrwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 dzień dobry, dziś w tłusty czwartek od rana ze słodkościami biegam - proszę http://podarujpaczka.pl/400px-faworki.jpg http://www.gotujmy.pl/ri/33023_paczki-domowe_0_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts