BetaGreta 17.02.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 dzień dobry u mnie garaż 30 metrów od ulicy to też w sumie mała droga U nas też tyle będzie podjazdu Mam tylko nadzieję, że takie zimy raz na 20 lat więc da się przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Becia ja to byłam nawet skłonna zakupić mężowi jakąś tanią odśnieżarkę spalinową to powiedział że łopata mu nie zaszkodzi to co go bedę na siłę uszczęśliwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.02.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No cóż... Dość sprawdzający się w przepowiedniach portal twojapogoda straszne rzeczy gada... Kiedy to białe gówno się skończy? Załamka. Marzec będzie stanowić kontynuację lutowej pogody, a więc będzie zimno i śnieżnie. Wszystko wskazuje na to, że tegoroczna wiosna nadejście później niż zazwyczaj. Kwiecień mokry i chłodny. Kwiecień będzie bardzo nieprzyjemny. Musimy się liczyć z dużą ilością mokrych dni i pochmurnym niebem. Dzięki temu temperatura będzie niska i może nie przypominać wiosny. Maj mokry i chłodny. Maj nie będzie nam przynosić prawdziwej wiosny, ponieważ spodziewamy się częstszego niż zwykle w tym miesiącu napływu mas powietrza z północnego wschodu. Wędrujące nad Europą mokre układy niżowe często będą nam przynosić deszcze i deszcze ze śniegiem. W pogodne noce i poranki możliwe są większe przymrozki. Czerwiec suchszy i cieplejszy. Najprawdopodobniej dopiero czerwiec przyniesie nam wyzwolenie od pogody chłodnej i mokrej. Będziemy mogli wreszcie liczyć na więcej słonecznych i gorących dni. Mam nadzieję, że się nie sprawdzi... Nie sprawdzi. Nie sprawdzi. Globalne ocieplenie... FUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.02.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Becia ja to byłam nawet skłonna zakupić mężowi jakąś tanią odśnieżarkę spalinową to powiedział że łopata mu nie zaszkodzi to co go bedę na siłę uszczęśliwiać myślę, że po jednej takiej zimie po zamieszkaniu jak teraz i skapituluje z łopatą dość szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.02.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No cóż... Dość sprawdzający się w przepowiedniach portal twojapogoda straszne rzeczy gada... Kiedy to białe gówno się skończy? Załamka. Marzec będzie stanowić kontynuację lutowej pogody, a więc będzie zimno i śnieżnie. Wszystko wskazuje na to, że tegoroczna wiosna nadejście później niż zazwyczaj. Kwiecień mokry i chłodny. Kwiecień będzie bardzo nieprzyjemny. Musimy się liczyć z dużą ilością mokrych dni i pochmurnym niebem. Dzięki temu temperatura będzie niska i może nie przypominać wiosny. Maj mokry i chłodny. Maj nie będzie nam przynosić prawdziwej wiosny, ponieważ spodziewamy się częstszego niż zwykle w tym miesiącu napływu mas powietrza z północnego wschodu. Wędrujące nad Europą mokre układy niżowe często będą nam przynosić deszcze i deszcze ze śniegiem. W pogodne noce i poranki możliwe są większe przymrozki. Czerwiec suchszy i cieplejszy. Najprawdopodobniej dopiero czerwiec przyniesie nam wyzwolenie od pogody chłodnej i mokrej. Będziemy mogli wreszcie liczyć na więcej słonecznych i gorących dni. Mam nadzieję, że się nie sprawdzi... Nie sprawdzi. Nie sprawdzi. Globalne ocieplenie... FUK a jeszcze przed chwilą miałam dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.02.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ja to czytalam jakis czas temu, teraz wiesz skad u mnie deprecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Lidzia mnie tą prognozą to Efi od dawna przesladuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.02.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 W city wyglądło słońce i pięknie odbija się w trzymetrowych zwałach śniegu, które widzę z roboczookna... Katastrofa Wiosno, wróć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.02.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 koniec swiata normalnie nadchodzi. wysiadł mi akumulator w aucie, ale szczescie, ze w porę pojawiła się jedna Zjawa i użyczyła swego silniczka. Ufff. W nadzei na podładowanie pojechałam za niebieskim transitem i mogłam obejrzeć tarcicę na swoje schody. No i humorek sie poprawił. Krążyłam po okolicy i naładowałam akumulator w tym swoim zielonym chorernym kum-kum aucie. Potem w nadziei na obłaskawienie autka umyłam je gruntownie na zewnątrz i wewnątrz w swoim garażu- bezcenne, po czym wyszłam z lopatą osnieżyc i odgrabić kawałek podjazdu.Tak co dzien poszerzam go odzyskując kawałek po kawałku dla siebie, normalnie wydzieram go naturze jak jakiś osadnik A teraz mam pytanko, czy ktoś ma pomysł jeszcze czym można umyć szybę w kominku? mam białe plamy, poleciałam do liedla po srodek polecony na forum, ale nic nie dał niestety. Przetestowałam juz wszystkie konwencjonalne metody- nie ma jakiegoś magicznego proszku, który wypaliłby to draństwo? Słucham sobie własnie Pink Floydów i nawet dzisiaj mnie nie dołują. Czyżby byli mniej przygnębiający niż sama zima? Spróbuje jeszcze później z Cohenem. dla niego to chyba nic juz nie może być konkurencją , ale kto wie Pogodnego nastroju życzę Wszystkim a teraz p.s. do Barranków. Barranki dwa drogie. Wrzućcie te przepowiednie do kosza, bo dlatego, ze każda prognoza pogody, która wykracza poza obręb 3-4 -5 dni wkracza w dziedzinę chaosu deterministycznego, a to jest taki stan, ze ustalmy, ze w nim trudno coś ustalić na dłuższą metę. I całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.02.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.02.2010 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 no czesc, czesc Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.02.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 koniec swiata normalnie nadchodzi. wysiadł mi akumulator w aucie, ale szczescie, ze w porę pojawiła się jedna Zjawa i użyczyła swego silniczka. Ufff. W nadzei na podładowanie pojechałam za niebieskim transitem i mogłam obejrzeć tarcicę na swoje schody. No i humorek sie poprawił. Krążyłam po okolicy i naładowałam akumulator w tym swoim zielonym chorernym kum-kum aucie. Potem w nadziei na obłaskawienie autka umyłam je gruntownie na zewnątrz i wewnątrz w swoim garażu- bezcenne, po czym wyszłam z lopatą osnieżyc i odgrabić kawałek podjazdu.Tak co dzien poszerzam go odzyskując kawałek po kawałku dla siebie, normalnie wydzieram go naturze jak jakiś osadnik A teraz mam pytanko, czy ktoś ma pomysł jeszcze czym można umyć szybę w kominku? mam białe plamy, poleciałam do liedla po srodek polecony na forum, ale nic nie dał niestety. Przetestowałam juz wszystkie konwencjonalne metody- nie ma jakiegoś magicznego proszku, który wypaliłby to draństwo? Słucham sobie własnie Pink Floydów i nawet dzisiaj mnie nie dołują. Czyżby byli mniej przygnębiający niż sama zima? Spróbuje jeszcze później z Cohenem. dla niego to chyba nic juz nie może być konkurencją , ale kto wiePogodnego nastroju życzę Wszystkim a teraz p.s. do Barranków. Barranki dwa drogie. Wrzućcie te przepowiednie do kosza, bo dlatego, ze każda prognoza pogody, która wykracza poza obręb 3-4 -5 dni wkracza w dziedzinę chaosu deterministycznego, a to jest taki stan, ze ustalmy, ze w nim trudno coś ustalić na dłuższą metę. I całe szczęście Wrzuć sobie Archive i utwór Again Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.02.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Albo lepiej Comę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.02.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Albo lepiej Comę o matko przy moim stanie nerwów deprecha mur beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.02.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Albo lepiej Comę o matko przy moim stanie nerwów deprecha mur beton to Ty lepiej nie włączaj, ale skoro Mysza chce doła zimowego zwyciężyć dołem muzycznym .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.02.2010 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Albo lepiej Comę No dobra Elena. Podoba mi się teledysk, baaardzo Jakby kto chciał: http://www.youtube.com/watch?v=P-ojfyD19Lo ale comy nie znalazłam, chyba, ze Ci chodzi o comę Morphinową, mieli chyba taki kawałek, ale juz nie jestem pewna ide sprawdzić czy auto mi działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.02.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Jak tam autko ? szybęjak mi się mocno zabrudzi przepalam czyli baaardzo mocno nagrzewam kominek czyszczę ciepła szybę mokrymi papierowymi ręcznikami z popiołem jak to nie daje rady biorę cif-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.02.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 jakoś udało mi się dokatulkać do przedszkola, ale gazowałam na luzie, ze się na mnie ludzie patrzyli co to za gierojka jedzie Rzadko ostatnio uzywałam auto i się bidny kumulator rozładował, słaby taki, mimo, ze benzynę lotniczą tankuję to cieniutko z nim. Aniu mi się sadza z szyby też wypala, albo myje płynem dedykowanym do szyb kominkowych. Ja mam na szybie coś dziwnego A wiecie dlaczegoż mam taki niezniszczalny humor dzisiaj? Bo zakwitł mój wiosenny koszyczek z krokusami i jednym hiacyntem http://images46.fotosik.pl/261/53ae58626d22292amed.jpg ot pochwaliłam dzien przed zachodem. Uzywałyście dzisiaj fotosika?porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Mycha znaczy co dziwnego masz na szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 piekne te kwiatki, ech gdzie ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts