malgos2 22.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ALe ja jestem z tego samego gatunku I na braciach Grimm też się chowałam . I na "Bery i bojki ślonskie"... a to były bajki, że ja pier.......można było w trakcie popuścić Pamietam jedna taka bajke o dziewczynce, ktora pochowali i jej raczka z grobu wystawala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ALe ja jestem z tego samego gatunku I na braciach Grimm też się chowałam . I na "Bery i bojki ślonskie"... a to były bajki, że ja pier.......można było w trakcie popuścić Pamietam jedna taka bajke o dziewczynce, ktora pochowali i jej raczka z grobu wystawala. Chyba wypadłam już z zimnokrwistości, bo az mnie mokre poty złapały. Boszzzz, jaką ja mam straszliwą wyobraźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ALe ja jestem z tego samego gatunku I na braciach Grimm też się chowałam . I na "Bery i bojki ślonskie"... a to były bajki, że ja pier.......można było w trakcie popuścić Pamietam jedna taka bajke o dziewczynce, ktora pochowali i jej raczka z grobu wystawala. A ja o tym, ze jak ktos ma umrzeć w domu to się muchy zlatują. Takie czarne, tłuste. NO to jak potem taką muchę widziałam na horyzoncie... No i oczywiście strzygi wszelakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Badanie kosztuje na necie ok 400 zł, a Malobert ogłaszał się na forum i zrobił zgłaszającym sie osobom taniej Chętnie zrobiłabym domkowi takie badanie termowizyjne. Czy musi być wykonane gdy działa ogrzewanie? Chyba inaczej nie ma sensu? Widzę, że kolejna osoba z fm ma badanie wykonane przez Maloberta (świadectwo też?). Czy tylko okolice W-wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Badanie kosztuje na necie ok 400 zł, a Malobert ogłaszał się na forum i zrobił zgłaszającym sie osobom taniej Chętnie zrobiłabym domkowi takie badanie termowizyjne. Czy musi być wykonane gdy działa ogrzewanie? Chyba inaczej nie ma sensu? Widzę, że kolejna osoba z fm ma badanie wykonane przez Maloberta (świadectwo też?). Czy tylko okolice W-wy? Malobert z Gdańska przyjechał. Świadectwo robi ktoś inny nie Mycha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Badanie kosztuje na necie ok 400 zł, a Malobert ogłaszał się na forum i zrobił zgłaszającym sie osobom taniej Chętnie zrobiłabym domkowi takie badanie termowizyjne. Czy musi być wykonane gdy działa ogrzewanie? Chyba inaczej nie ma sensu? Widzę, że kolejna osoba z fm ma badanie wykonane przez Maloberta (świadectwo też?). Czy tylko okolice W-wy? Sure badanie termowizyjne ma sens, gdy jest wyraźna różnica temperatur na zewnątrz i wewnątrz- tak sensownie ze 20 stopni.Pewnie kolejna zima będzie dobrym momentem. Malobert nie robił mi świadectwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Badanie kosztuje na necie ok 400 zł, a Malobert ogłaszał się na forum i zrobił zgłaszającym sie osobom taniej Chętnie zrobiłabym domkowi takie badanie termowizyjne. Czy musi być wykonane gdy działa ogrzewanie? Chyba inaczej nie ma sensu? Widzę, że kolejna osoba z fm ma badanie wykonane przez Maloberta (świadectwo też?). Czy tylko okolice W-wy? Malobert z Gdańska przyjechał. Świadectwo robi ktoś inny nie Mycha ? taaaak Nefciu, ktoś inny[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Sure badanie termowizyjne ma sens, gdy jest wyraźna różnica temperatur na zewnątrz i wewnątrz- tak sensownie ze 20 stopni. To w nocy. Będzie ze 30! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ale juz mi napisali w wątku, ze moje badanie jest złe i wogóle dom wygląda tragicznie. Ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Sure badanie termowizyjne ma sens, gdy jest wyraźna różnica temperatur na zewnątrz i wewnątrz- tak sensownie ze 20 stopni. To w nocy. Będzie ze 30! ale w środku na plusie czy na zewnątrz na minusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.02.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ale juz mi napisali w wątku, ze moje badanie jest złe i wogóle dom wygląda tragicznie. Ciekawe dlaczego? Tzn? Złe badanie, czy zły wynik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ale juz mi napisali w wątku, ze moje badanie jest złe i wogóle dom wygląda tragicznie. Ciekawe dlaczego? Bo na skalę trzeba patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.02.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Sure badanie termowizyjne ma sens, gdy jest wyraźna różnica temperatur na zewnątrz i wewnątrz- tak sensownie ze 20 stopni. To w nocy. Będzie ze 30! ale w środku na plusie czy na zewnątrz na minusie? Różnica będzie wynosić 30. W nocy ma być około -8 dzisiaj, a w domu +22. Niestety od jutra się ociepla, ale różnicę 20 stopni na pewno w nocy będę mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2010 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ale juz mi napisali w wątku, ze moje badanie jest złe i wogóle dom wygląda tragicznie. Ciekawe dlaczego? Bo na skalę trzeba patrzeć ja to wiem, ale czy on wie? I czy o to mu chodziło? Sure, zartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2010 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ale juz mi napisali w wątku, ze moje badanie jest złe i wogóle dom wygląda tragicznie. Ciekawe dlaczego? Tzn? Złe badanie, czy zły wynik? w sprawie poparcia swych tez narazie milczy. Buduje nastrój tajemniczości i grozy . Stwierdził, ze i badanie złe i wynik tragiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Życie to generalnie do dupy jest.. Badanie jest niekompletne - wrzuć te pozostałe 90 fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Co to za afera znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Maaaaaaaałgoś, żadna afera - nie węsz mnie tu katastrofy. Poglądy wymieniamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2010 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 aaaa, taka mała, malutka. Nefcia no bez przesady to myślisz, ze on pomyślał, ze mam 4 zdjęcia z badania? No weeeź.Może ma cos do powiedzenia, dajmy szanse, ma ładne belki wyeksponowane na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts