ghost34 27.11.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 spokojnie hehe jakby tak było to z bejca byłoby podobnie i z innymi kolorantami..a tak nie jezd nie bedem pisal technicznych niuansów bo fach strace..nio a pisania jest od cholery..da sie i robiłem juz tak kilka razy uwierz na słowo.. Ty mnie testujes..ło matko boosskoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 spokojnie hehe jakby tak było to z bejca byłoby podobnie i z innymi kolorantami..a tak nie jezd nie bedem pisal technicznych niuansów bo fach strace..nio a pisania jest od cholery..da sie i robiłem juz tak kilka razy uwierz na słowo.. Ty mnie testujes..ło matko boosskoo Nieeee, nie widziales jak testowałam swojego kochanego Tescia na budowie. Za to pomagiera miał jak znalazł ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 mycha wiesz co ja bym chciał zeby kazdy z moich pracowników miał choc połowe ilorazu takiego jak ty i zadał choc 20% takowych pytan jakie ty zadajesz byłbym szczesliwym człekiem..i zadnych lip na budowach nigdy bym nie miał..łot cio! sam znów zaczynam naginac ..bo dwie takie porachy mi strzelili ze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 mycha wiesz co ja bym chciał zeby kazdy z moich pracowników miał choc połowe ilorazu takiego jak ty i zadał choc 20% takowych pytan jakie ty zadajesz byłbym szczesliwym człekiem..i zadnych lip na budowach nigdy bym nie miał..łot cio! sam znów zaczynam naginac ..bo dwie takie porachy mi strzelili ze .. ty to wez mnie do ekipy, bedziesz mial z kim pogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 od jutra..heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ok moge zostac koordynatorem na wawe . Tylko musisz cierpliwie odpowiadac na moje pytanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 czyz tego nie czynię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 oj marudzisz. Narazie to ja odpowiadam na Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 no se jaja robisz teraz..se chop zawsze pomarudzi..ale odp dostajesz i to rzetelne mysia nio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2008 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 no tak, w sumie, ale czy nie marudzenie ujmuje męskości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 eheh..nie umjmuje ale lekko jo ni mom z Toba wiec czemu Ty bys miała mieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 cos ty z avatarem zrobiła co to ma niby być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.11.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a my jedziemy na badanie bioderek za chwilkę Dario ale to standardowe badanie, czy cos sie dzieje z Córcią? standardowe, ale i lekarce się coś nie podobało.. jednak lekarz stwierdził, że na razie jest wszystko wporządku, mam przyjść z małą do kontroli za 3 tygodnie Myszko, czemu zmieniłaś avatar?? Tamten chomik taki fajny był... a tu nie widzę nawet co to jest no, a mogłabyś wpaść na sekundkę do mnie... i oddać cenny głosik na Nadusię?? o misia walczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.11.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Myszka co Ty, nie chciałaś już żeby Stuki się przytulał do Twojego futerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.11.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dobry wklejam na szybko zdjecie dla ani..deski 12cm..ługowanej kobinuje nad szersza ale teraz nie mam czasu..spadam do krakowa na cały dzien myszka pomolestuje mnie pytaniami jutro heheh Miłego dnia papap http://img151.imageshack.us/img151/1469/ugowanadeska01op6.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.11.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dobry wklejam na szybko zdjecie dla ani..deski 12cm..ługowanej kobinuje nad szersza ale teraz nie mam czasu..spadam do krakowa na cały dzien myszka pomolestuje mnie pytaniami jutro heheh Miłego dnia papap http://img151.imageshack.us/img151/1469/ugowanadeska01op6.th.jpg to chyba nie sosna ale nie pokuszę się o zgadywanie po usłojeniu co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.11.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzień dobry.... Mycha Ty koniecznie idź na Duchowego zastępce na WArszawę to w next roku trafisz do mnie to se pogadamy przy kawce.... zawsze to jeden powód więcej, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.11.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 eheh..nie umjmuje ale lekko jo ni mom z Toba wiec czemu Ty bys miała mieć?? Ty nie masz ze mna lekko? A coz Ci sie nie podoba w avatarku? Jednorożec? To przez stuka puka, bo ciagle na mnie chomik mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.11.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a my jedziemy na badanie bioderek za chwilkę Dario ale to standardowe badanie, czy cos sie dzieje z Córcią? standardowe, ale i lekarce się coś nie podobało.. jednak lekarz stwierdził, że na razie jest wszystko wporządku, mam przyjść z małą do kontroli za 3 tygodnie Myszko, czemu zmieniłaś avatar?? Tamten chomik taki fajny był... a tu nie widzę nawet co to jest no, a mogłabyś wpaść na sekundkę do mnie... i oddać cenny głosik na Nadusię?? o misia walczymy jasne, juz wczoraj mialam wpasc do Ciebie, ale nie zdązyłam sie wyrobic. Dobrze, ze z bioderkami jest w porządku, ale kontroluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.11.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dobry wklejam na szybko zdjecie dla ani..deski 12cm..ługowanej kobinuje nad szersza ale teraz nie mam czasu..spadam do krakowa na cały dzien myszka pomolestuje mnie pytaniami jutro heheh Miłego dnia papap http://img151.imageshack.us/img151/1469/ugowanadeska01op6.th.jpg Duszku pozrow odemnie Kraków i przywiez precelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts