Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

spokojnie hehe jakby tak było to z bejca byłoby podobnie i z innymi kolorantami..a tak nie jezd nie bedem pisal technicznych niuansów bo fach strace..nio a pisania jest od cholery..da sie i robiłem juz tak kilka razy uwierz na słowo..

Ty mnie testujes..ło matko boosskoo

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

spokojnie hehe jakby tak było to z bejca byłoby podobnie i z innymi kolorantami..a tak nie jezd nie bedem pisal technicznych niuansów bo fach strace..nio a pisania jest od cholery..da sie i robiłem juz tak kilka razy uwierz na słowo..

Ty mnie testujes..ło matko boosskoo

Nieeee, nie widziales jak testowałam swojego kochanego Tescia na budowie. Za to pomagiera miał jak znalazł ze mnie :D

mycha wiesz co ja bym chciał zeby kazdy z moich pracowników miał choc połowe ilorazu takiego jak ty i zadał choc 20% takowych pytan jakie ty zadajesz byłbym szczesliwym człekiem..i zadnych lip na budowach nigdy bym nie miał..łot cio!

sam znów zaczynam naginac ..bo dwie takie porachy mi strzelili ze .. :evil: :evil:

mycha wiesz co ja bym chciał zeby kazdy z moich pracowników miał choc połowe ilorazu takiego jak ty i zadał choc 20% takowych pytan jakie ty zadajesz byłbym szczesliwym człekiem..i zadnych lip na budowach nigdy bym nie miał..łot cio!

sam znów zaczynam naginac ..bo dwie takie porachy mi strzelili ze .. :evil: :evil:

ty to wez mnie do ekipy, bedziesz mial z kim pogadac

a my jedziemy na badanie bioderek za chwilkę :roll:

Dario ale to standardowe badanie, czy cos sie dzieje z Córcią?

standardowe, ale i lekarce się coś nie podobało..

jednak lekarz stwierdził, że na razie jest wszystko wporządku, mam przyjść z małą do kontroli za 3 tygodnie :roll:

Myszko, czemu zmieniłaś avatar??

Tamten chomik taki fajny był...

a tu nie widzę nawet co to jest :o :o :o

no, a mogłabyś wpaść na sekundkę do mnie...

i oddać cenny głosik na Nadusię??

o misia walczymy :wink:

dobry wklejam na szybko zdjecie dla ani..deski 12cm..ługowanej kobinuje nad szersza ale teraz nie mam czasu..spadam do krakowa na cały dzien myszka pomolestuje mnie pytaniami jutro heheh Miłego dnia papap

http://img151.imageshack.us/img151/1469/ugowanadeska01op6.th.jpg

dobry wklejam na szybko zdjecie dla ani..deski 12cm..ługowanej kobinuje nad szersza ale teraz nie mam czasu..spadam do krakowa na cały dzien myszka pomolestuje mnie pytaniami jutro heheh Miłego dnia papap

to chyba nie sosna :roll: ale nie pokuszę się o zgadywanie po usłojeniu co to :oops: :lol:

a my jedziemy na badanie bioderek za chwilkę :roll:

Dario ale to standardowe badanie, czy cos sie dzieje z Córcią?

standardowe, ale i lekarce się coś nie podobało..

jednak lekarz stwierdził, że na razie jest wszystko wporządku, mam przyjść z małą do kontroli za 3 tygodnie :roll:

Myszko, czemu zmieniłaś avatar??

Tamten chomik taki fajny był...

a tu nie widzę nawet co to jest :o :o :o

no, a mogłabyś wpaść na sekundkę do mnie...

i oddać cenny głosik na Nadusię??

o misia walczymy :wink:

jasne, juz wczoraj mialam wpasc do Ciebie, ale nie zdązyłam sie wyrobic. Dobrze, ze z bioderkami jest w porządku, ale kontroluj

Duszku pozrow odemnie Kraków i przywiez precelka