dobroszka 25.02.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 A myslałam,że jak DUCHowny będzie do mnie jechał to się z nim zabierzesz jako niespodziewajkowy gość , a Ty znowu nic Pięknie się dopieszczają podłogi , olej im dobrze robi - widać to jak na dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 a chodzcie na krupniczek, zapraszam, tylko natka pietruszki mi wyszła z domu, to chyba taki troche oszukany ten mój zup eee ja uwielbiam z koperkiem - dzisiaj właśnie skończyliśmy garnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 A krupnik bez kaszy to jeszcze krupnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.02.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jak krupnik bez kaszy? Bez naaaaaaaatki Dobrosiu, mi az wstyd sie przyznac, ale zarobiona jestem ciągle, choc miałam taki diabelski plan,żeby choć na sekundkę zajrzeć do Ciebie, tylko nie wiedziałam kiedy łon dokładnie jedzie i przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 to ja już nic nie powiem a ja się tylko pocieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.02.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Mycha no Ty serca normalnie nie masz Mam mam, nawet nie wiesz jakie wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.02.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 To się trzeba było zapytać.Albo łonego , albo mnie.Telefon ma , maila ma....i taka gapa Normalnie się kiedyś zeźlę i Ci open ticket cofnę No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 to czego dręczysz ludzi o tak nieludzkiej porze wizją krupniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jak krupnik bez kaszy? Bez naaaaaaaatki ale ja o kaszę pytam - czy krupnik bez kaszy będzie krupnikiem czy rosołem bo narobiłaś mi smaka na krupnik, a ja kaszy nie mogę jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jak krupnik bez kaszy? Bez naaaaaaaatki ale ja o kaszę pytam - czy krupnik bez kaszy będzie krupnikiem czy rosołem bo narobiłaś mi smaka na krupnik, a ja kaszy nie mogę jeść bez kaszy to raczej zupa warzywna ci wyjdzie żadnej kaszy nie możesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jak krupnik bez kaszy? Bez naaaaaaaatki ale ja o kaszę pytam - czy krupnik bez kaszy będzie krupnikiem czy rosołem bo narobiłaś mi smaka na krupnik, a ja kaszy nie mogę jeść bez kaszy to raczej zupa warzywna ci wyjdzie żadnej kaszy nie możesz ? tak myślałam nie mogę żadnej kaszy z pszenicy, jęczmienia, owsa i żyta a gryczana do krupnika to chyba kiepski pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.02.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jak krupnik bez kaszy? Bez naaaaaaaatki ale ja o kaszę pytam - czy krupnik bez kaszy będzie krupnikiem czy rosołem bo narobiłaś mi smaka na krupnik, a ja kaszy nie mogę jeść bez kaszy to raczej zupa warzywna ci wyjdzie żadnej kaszy nie możesz ? tak myślałam nie mogę żadnej kaszy z pszenicy, jęczmienia, owsa i żyta a gryczana do krupnika to chyba kiepski pomysł a jaglana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jak krupnik bez kaszy? Bez naaaaaaaatki ale ja o kaszę pytam - czy krupnik bez kaszy będzie krupnikiem czy rosołem bo narobiłaś mi smaka na krupnik, a ja kaszy nie mogę jeść bez kaszy to raczej zupa warzywna ci wyjdzie żadnej kaszy nie możesz ? tak myślałam nie mogę żadnej kaszy z pszenicy, jęczmienia, owsa i żyta a gryczana do krupnika to chyba kiepski pomysł a jaglana ? jaglaną mogę - hm, wygląda na to, że tak mnie Mysza krupnikiem natchnęła, że w weekend obiad będzie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.02.2010 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jak krupnik bez kaszy? Bez naaaaaaaatki ale ja o kaszę pytam - czy krupnik bez kaszy będzie krupnikiem czy rosołem bo narobiłaś mi smaka na krupnik, a ja kaszy nie mogę jeść bez kaszy to raczej zupa warzywna ci wyjdzie żadnej kaszy nie możesz ? tak myślałam nie mogę żadnej kaszy z pszenicy, jęczmienia, owsa i żyta a gryczana do krupnika to chyba kiepski pomysł a jaglana ? jaglaną mogę - hm, wygląda na to, że tak mnie Mysza krupnikiem natchnęła, że w weekend obiad będzie w domu chyba nie bedzie źle z jaglaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.02.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Aż mi ślinka cieknie... ja tak lubię krupnik... Cześć Ogonek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dzień dobry a tu dalej krupnik już dziura w brzuchu mi się robi... idę do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.02.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Doberek U mnie w domu często robi się krupnim z ryżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dzień dobry mówię i słonko zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.02.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Jak ktos kaszy nie ten-tego, to moze byc z samymi ziemniaczkami ... tylko to bardziej jarzynowka wyjdzie ale "podpada" smakowo tez pod krupnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.02.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 no to wyglada, na to że uderzyłam w stół Arnika, Kochana, gdzie to slońce się poszło szwędać nie bacząc na Twoje rozkazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts