Nefer 27.02.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ale u Ciebie pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.02.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 może połozymy jutro tapetę, mąz twierdzi, ze to proste i uszyję zasłony, to zrobię fotkę sypialni. Szkoda mi tylko,ze tego dęba wziełam zamiast się nie bać jatoby i miec ja wszedzie. Jest tak piękna, ze az dech zapiera. Juz u ciebie się nią syciłam, a teraz to dopiero mam odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Myszko i policzyłaś mi ten daszek Krokwie 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.02.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a tematy ocieplenia przesuwam na poniedziałek Ludziska, bo po winku to lepiej nie obliczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a tematy ocieplenia przesuwam na poniedziałek Ludziska, bo po winku to lepiej nie obliczać ha ha to zdrówko bo ja też piję różowe Carlo Rossi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.02.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Myszko i policzyłaś mi ten daszek Krokwie 15cm a to teraz mi mówisz Ja bym dała 15+ min 10 na dach, bo masz sporo skosów, w tu zawsze jest spore ryzyko niepowodzenia. Obliczę Ci Kochana ile będzie miało to magiczne U. U uNefci na dachu całkiem fajnie to wychodzi, ale nie pamiętam teraz ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.02.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 może połozymy jutro tapetę, mąz twierdzi, ze to proste i uszyję zasłony, to zrobię fotkę sypialni. Szkoda mi tylko,ze tego dęba wziełam zamiast się nie bać jatoby i miec ja wszedzie. Jest tak piękna, ze az dech zapiera. Juz u ciebie się nią syciłam, a teraz to dopiero mam odlot Wiem Jest piękna i zróżnicowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.02.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 no to stolat podwójny, bo ja rózowe martini.W zasadzie to nie wiem, dlaczego je wybrałam, bo zawsze biorę czerwone, hmmm chyba mnie ostatnie przezycia zabijają trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Myszeczko wąsiki do góry już masz tak bliziutko do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.02.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 może połozymy jutro tapetę, mąz twierdzi, ze to proste i uszyję zasłony, to zrobię fotkę sypialni. Szkoda mi tylko,ze tego dęba wziełam zamiast się nie bać jatoby i miec ja wszedzie. Jest tak piękna, ze az dech zapiera. Juz u ciebie się nią syciłam, a teraz to dopiero mam odlot Wiem Jest piękna i zróżnicowana. zywa i magiczna, ale u mnie wyszła mniej wiśniowa, a bardziej kasztanowa. W łazience mojej prywatnej kosmos. Bezowe płytki sprawiają przy niej wrazenie prawie białych , a forest się wyróżnia.Piekny efekt. Mozna się w nią wgapiać jak w foresta, kawałek po kawałku.Kurcze, brakuje mi gdzies takiego foresta w płytkach jak u Ciebie jest.Ciągle rozważam sciane w kiczence.. Tobie bardziej pasuje twoja jatoba- bo do kuchni i do zimnego jesioni, a mi moja do ciepłego dębu Dobre partie się trafily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.02.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Myszeczko wąsiki do góry już masz tak bliziutko do końca Dzięki Wusiu kochana, ale czuje trochę, ze ten dom mnie troche wykończy jeszcze nim ja jego Rasiu zanotowałam ten mysi ogonek, ale mnie tak roczuliłas, ze mnie zatkało. Masz wieeelkie serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Myszko ja też tak czuję a jeszcze do wykończeniówki tak naprawdę nie doszłam ale z uporem maniaka czepiam się tych pięknych chwil które się trafiają urobiona ledwo łapami ruszajaca ale kawka na własnych schodach ze słoneczkiem świecącym prosto w oczka działa skutecznie przeciwbólowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.02.2010 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Myszko ja też tak czuję a jeszcze do wykończeniówki tak naprawdę nie doszłam ale z uporem maniaka czepiam się tych pięknych chwil które się trafiają urobiona ledwo łapami ruszajaca ale kawka na własnych schodach ze słoneczkiem świecącym prosto w oczka działa skutecznie przeciwbólowo to ja dziwnie znieczulona juz jestem na wszystko:oops: i zdeterminowana na koniec. Ja z zadaniowców jestem, nieskończone zadanie wywołuje u mnie mętlik w głowie, nie pozwalajacy zająć się solidnie kolejnym zadaniem. Strasznie mnie to męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.02.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Tobie bardziej pasuje twoja jatoba- bo do kuchni i do zimnego jesioni, a mi moja do ciepłego dębu Dobre partie się trafily Zdecydowanie. Mnie się marzyła jeszcze bardziej intensywna, ale po ostatnim pociągnięciu nowym olejem jeszcze nabrała czerwienie. Jest jak obraz - można się wgapiać...:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.02.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Wuśka, jak Ty nie dasz 18-20tki na silikat to ja Ci osobiście doopke spiorę. Mówię Ci to cienki materiał jest ociepleniowo. Nie ma żadnego ale. Był tani, ale ocieplenia musisz dowalić, bo cie rachunki zjedzą.Na całych scianach to chyba koszt ze 2-3 tysie więcej, więc nie ma co dumać mać.Najwyżej kanapę sobie kupisz za 5 leciszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 eeeeeeeeeeee Mycha a 15 to mało jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.02.2010 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 eeeeeeeeeeee Mycha a 15 to mało jezd ja ciebie to policze i pokazę. No chyba że 15 grafitowego to juz jest coooolllll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Mycha to nie jesat cool tylko bankructwo ale jak się nudzić kiedyś będziesz to ja bardzo chętnie przyjmę każdy argument za co najmniej 15-ką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.02.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Myszko i policzyłaś mi ten daszek Krokwie 15cm a to teraz mi mówisz Ja bym dała 15+ min 10 na dach, bo masz sporo skosów, w tu zawsze jest spore ryzyko niepowodzenia. Obliczę Ci Kochana ile będzie miało to magiczne U. U uNefci na dachu całkiem fajnie to wychodzi, ale nie pamiętam teraz ile Dzięki Czyli będzie 12 /bo szczelinkę musimy zostawić/ +10 lub 12 amoże 15 - dzisiaj zobaczę jak to obniży skosy. Przyniosłam http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/d015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 28.02.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Powiedz Myszko czy nie boisz się białych fug pod prysznicem? ja teraz wynajmuje mieszkanie gdzie w 7 letniej łazience są jedynie na ścianach (podłoga- brodzik) i miejscami są czarne! nic na to nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts