78mysz 05.03.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 chyba jednak za dużo pomysłow, choć przy samych podlogach to i z ilością mnie poniosło, ale cóż, dęba do łazienek nie chciałam kłasc, a na całość z jatoby to wiadomo co, kasa.....ale może kiedyś podbejcuje dęba jeśli będzie się brzydko starzał. Narazie jeszcze jest ok.Dwa kolory to jeszcze nie tragedia, prawda? I hope so Widzicie? sama się pocieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Myszowata marudzisz piknie jest u Ciebie i nie zawracaj gitary ps tu ja jestem od tego hihi tz od marudzenia na Rubika zabierasz mi moj joop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ja mam trzy i sie nie gryzą. powiedzialabym nawet że palisander przy jasnym jesionie wyglada czadersko. aż żałuję że był tam położony tylko na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Myszowata marudzisz piknie jest u Ciebie i nie zawracaj gitary ps tu ja jestem od tego hihi tz od marudzenia na Rubika zabierasz mi moj joop nioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ja mam trzy i sie nie gryzą. powiedzialabym nawet że palisander przy jasnym jesionie wyglada czadersko. aż żałuję że był tam położony tylko na chwilkę bo jesion bardzo spokojny, a palisander daje czadu. Dobrze wyglądają ze sobą drewna mocno kontrastujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Mysia mam pyt techniczne co robiłaś ze ścianą w łazienkach wszędzie tam gdzie płytki szły tylko na kawałku? doklejałaś płytę żeby zrównać, zostawiałaś rant czy jeszcze cuś inszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Mysia mam pyt techniczne co robiłaś ze ścianą w łazienkach wszędzie tam gdzie płytki szły tylko na kawałku? doklejałaś płytę żeby zrównać, zostawiałaś rant czy jeszcze cuś inszego Nad płytkami doklejałam płytę kg do lica płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Mysia mam pyt techniczne co robiłaś ze ścianą w łazienkach wszędzie tam gdzie płytki szły tylko na kawałku? doklejałaś płytę żeby zrównać, zostawiałaś rant czy jeszcze cuś inszego Nad płytkami doklejałam płytę kg do lica płytek moi też tak chcą robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Mysia mam pyt techniczne co robiłaś ze ścianą w łazienkach wszędzie tam gdzie płytki szły tylko na kawałku? doklejałaś płytę żeby zrównać, zostawiałaś rant czy jeszcze cuś inszego Nad płytkami doklejałam płytę kg do lica płytek moi też tak chcą robić no i bardzo dobrze, nie będziesz kurzu z gzymsów scierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Mysia mam pyt techniczne co robiłaś ze ścianą w łazienkach wszędzie tam gdzie płytki szły tylko na kawałku? doklejałaś płytę żeby zrównać, zostawiałaś rant czy jeszcze cuś inszego Nad płytkami doklejałam płytę kg do lica płytek moi też tak chcą robić no i bardzo dobrze, nie będziesz kurzu z gzymsów scierać ale szczerze to na wątku z łazienkami widziałam takie z wystającymi płytkami i tam mi się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2010 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 To ja się witam z rana i dzień dobry mówię :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.03.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 ja mam trzy i sie nie gryzą. powiedzialabym nawet że palisander przy jasnym jesionie wyglada czadersko. aż żałuję że był tam położony tylko na chwilkę bo jesion bardzo spokojny, a palisander daje czadu. Dobrze wyglądają ze sobą drewna mocno kontrastujące Matko zwariowała - jesion spokojny 0 chyba tylko super select - /Efi ma chyba na dole ? / Dzień dobry Ja tam nadal kocham merbau ale po wodnym lakierze Już nawet się rozglądam za trepami merbau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.03.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 i ja się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.03.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Mysia mam pyt techniczne co robiłaś ze ścianą w łazienkach wszędzie tam gdzie płytki szły tylko na kawałku? doklejałaś płytę żeby zrównać, zostawiałaś rant czy jeszcze cuś inszego Nad płytkami doklejałam płytę kg do lica płytek moi też tak chcą robić no i bardzo dobrze, nie będziesz kurzu z gzymsów scierać ale szczerze to na wątku z łazienkami widziałam takie z wystającymi płytkami i tam mi się podobało no to rób jak Ci się podoba Pasiu. Jak nie chcesz zlicowania to powiedz ze nie i juz. Tylko to wszystko zalezy od płytek, czy bedzie wyglądać łandnie tak czy tak. I od zakończenia płytek. Jeśli masz jakiś gzymsik - czy to wałek z płytek, czy listwę aluminiową, drewnianą to idzie to sensownie zakończyć plytki bez licowania, ale nie wyszystkie kafle mają ładnie wykonczone brzegi żeby zostawić je odkryte i bez listwy proszę bardzo moja stara łazienka z merbau i kaflami wykończonymi fornirowaną listwą. Ale do niej tęsknię http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/cd/ed/yu1t/iTbivgwdkVLq2NMD9B.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/cd/ed/yu1t/UnLQ0Fqewou1Gf2EoB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/cd/ed/yu1t/Lcqe0AUbEeFinZAjyB.jpg http://images42.fotosik.pl/180/96dcd2beaa7611cdmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Myszko widzę, że u Ciebie zawsze i wszędzie pełno kwiatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 dobry wieczór Mysia jednym słowem zawsze masz piękne łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.03.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 dzięki wielkaśne Mysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.03.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ja bym chyba zrobiła... A dużo masz miejsca..? Może zrób przesuwne..?! Na przesuwne nie ma miejsca, będą zwykłe. Elena, a dlaczego na przesuwne nie ma miejsca, wklej plan, bo sie u ciebie nie mogę doszukać na tych stronach Dobry wieczór Ja to mam poślizg Ale lepiej późno niż później Tu widać wejście do garderoby, z której potem jest wejście do łazienki. Wydaje mi się, że nie bardzo jest tu miejsce na drzwi suwane, bo na prawo ścianka ma tylko 71cm szerokości, z lewej strony drzwi są włączniki światła http://foto2.m.onet.pl/_m/d2ba84897a1c006a343c07192b93e082,10,19,0.jpg tu rzucik - wolałabym nie przesuwać ich na lewo, bo komibnowałam coś na ścianę vis a vis wyrka http://foto2.m.onet.pl/_m/ecb18853cec33f9e58e8ef7deb2c123a,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 bry wieczorne składam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 dobry wieczór Myszko gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts