rasia 08.03.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Mysza, skąd masz lawendę? wiesz co, kupiłam nasionka w sklepie, ale nie chce mi sie bawic z sianiem do pojemniczków, pójde na zywioł do grtunu i zobacze czy coś wyrośnie. Jak nie wyrośnie to bede musiala isc z taczkami do jakiejśc szkółki, bo dużo jej tam ma być. Lawenda i trawy.Brzmi swojsko Rasiu?Teraz w sklepach są kłącza traw po parę zlotych, nawet spory wybór.Cos tam zawsze po jednej, po jednej biorę Może wybierzemy się na trawiaste zakupy, cio? z dziką przyjemnością , ale najpierw trzeba chyba zrobic mały research traw i cen traw. Widziałam kiedyś w tv szkółkę w Umiastowie. Ponoć bardzo bogata i mają tam nawet takie wieeelkie drzewa, których mi niestety brakuje na mojej pustyni i pewnie bede musiał zapomnieć na parę lat o nich.W zeszłą jesien w Komorowie widzialam takie bycze trawy w donicach, robiły niezłe wrażenie.Zobaczymy jak szybko bedą rosły te trawy z kłączy, bo może nie ma co przepłacać za gotowce? Ja bym sie i do Komorowa i do Umiastowa chętnie wybrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ... ja wiem, ze lubisz i do tych szarości to ona fajnie pasuje... mówie tylko, że dla mnie to takie surowe ciut jest... po prostu ja jakoś tego u siebie nie widze... nic dziwnego, masz zupelnie inne wnętrza to raz... myślę, że też co inszego mi się podoba... chyba nie aż tak minimalistycznie... ja sroka jestem jak to mnie Nefica kiedyś nazwała.... i chyba raczej miała rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 mysz next robi zasłonki w dwóch długościach napisz do gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.03.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 mysz next robi zasłonki w dwóch długościach napisz do gościa te dłuższe to mają bodajże niespełna 170 cm i są wciąż krótsze niz okno nietety Nitus jestes Sroka oj jesteś, ale powiem Ci ze nie Ty jedna Rasiu No jak tak, to się bedziem umawiac .Juz mi nóżki latają jak sobie pomysle o ogródkowaniu.Strasznie mi trzeba wyrwać się z murów na wolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzień dobry a u mnie wiosny w ogródku raczej nie bedzie przez te małe wstrętne potwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dzień doberek zostawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzień dobry a u mnie wiosny w ogródku raczej nie bedzie przez te małe wstrętne potwory Wunia czyli kogo krasnoludki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Pasie jak podejrzewam przez nornice na działce peło małych dziurek łącznie z grządeczką wiosenną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 oooooo to trzeba to wyczaić i jakoś unieszkodliwić ... a u mnie krokusy się już przebiły :P wiosna idzie kobitki... wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.03.2010 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 moje krokusy, tulipany i szafirki tez juz całkiem pokazne. A ja dzisiaj sama jak nornica buszowałam po domu cały dzien w poszukiwaniu utraconego dokumentu schowanego gdzies w bardzo bezpieczne miejsce. Kurna jaką ja mam juz słabą pamięc....i nie znalazłam Chyba musze zwołac ekipe poszukiwawczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.03.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 moje krokusy, tulipany i szafirki tez juz całkiem pokazne. A ja dzisiaj sama jak nornica buszowałam po domu cały dzien w poszukiwaniu utraconego dokumentu schowanego gdzies w bardzo bezpieczne miejsce. Kurna jaką ja mam juz słabą pamięc....i nie znalazłam Chyba musze zwołac ekipe poszukiwawczą to nie kwestia pamięci, po prostu naprawdę świetne miejsce dla tych papierów znalazłaś ja mam taki głupi zwyczaj, że często papiery chowam w książki, żeby się nie zniszczyły i naiwnie liczę, że będę pamiętać, w którą książkę je wtryniłam a że książek troszkę mi się nazbierało, to kończy się zazwyczaj tak, że wszystkie książki lądują z półek na podłodze i po kolei trzeba je przeglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.03.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 moje krokusy, tulipany i szafirki tez juz całkiem pokazne. A ja dzisiaj sama jak nornica buszowałam po domu cały dzien w poszukiwaniu utraconego dokumentu schowanego gdzies w bardzo bezpieczne miejsce. Kurna jaką ja mam juz słabą pamięc....i nie znalazłam Chyba musze zwołac ekipe poszukiwawczą to nie kwestia pamięci, po prostu naprawdę świetne miejsce dla tych papierów znalazłaś ja mam taki głupi zwyczaj, że często papiery chowam w książki, żeby się nie zniszczyły i naiwnie liczę, że będę pamiętać, w którą książkę je wtryniłam a że książek troszkę mi się nazbierało, to kończy się zazwyczaj tak, że wszystkie książki lądują z półek na podłodze i po kolei trzeba je przeglądać przegląd książek i albumów mam za sobą. mam juz dosyc tego dnia i tego tygodnia. Wczoraj było do doopy dzisiaj do doopy, jutro tez zapowiadają sie urzędy więc generalnie do doopy i jeszcze czeka mnie tłumaczenie dlczego nie mam tego swistka. No jak taka mądra byłam to mam.Jeszcze dziec wrócil niepocieszony z przedszkola i powywa na dole. Boszzz, jak dobrze miec kawałek góry dla siebie.Szkoda tylko, ze tu łóżka nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Myszko wiosna idzie coś specjalnie dla Córy http://img202.imageshack.us/img202/8363/kaczkif.jpg http://img534.imageshack.us/img534/9899/soplerzeka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Nitusia trochę tej działki mam i pola wkoło będzie raczej ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 psa kup przy mojej suczy żadna mysz, kret czy norka się nie przemknie... dziurska kopie jak tylko coś wyczuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Nitula to ja już chyba wolę małe dziurki po nornicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Nitula to ja już chyba wolę małe dziurki po nornicach nooo widzi pani... toć jeden kłopot Ci rozwiązałam :P masz jeszcze jakieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a masz wpływ na pogodę to ja poproszę + 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a ja plus 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 no, no - po troszku proszę, bo znowu nasz pozalewa... woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts