Gosiek33 11.03.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 To może ja nic nie powiem... fajnie drzwi masz Myszko widzę, że płytki masz w łazience tylko na jakiś 120cm? i pod prysznicem Oświeć mnie bo sama bym chciała jak najmniej glazury na ścianach Gosiu jesli chce mało glazury w łazience to są dwa wyjscia: a) wydzielic strefy mokre i tylko tam dac kafle-resztę zlicować płytą k-g - jak w łazience przy sypialni b) jak u Majki płytki po całości do 120-130 cm i nad to albo jakis fajny wałek/listwa z drewna, kafli, mozaiki, aluminium, szkła, kamienia, czegokolwiek czym da sie wykończyc górną krawedz najwyższej płytki, albo znowu płyta k-g do sufitu licowana z płytkami. Generalnie dobrze się licuje płyta 6 mm aha zapomniałam jeszcze dodać, ze jesli masz geberit na przykład w łazience i postanawiasz go nie zabudowywać do sufitu tylko zrobisz półkę, to tak naprawdę wysokość kafli ustawiasz do niego. Wtedy wygląda to w miarę sensownie. Akuratnie lustra wiesza się z reguły na wysokości końca takiej zabudowy i wtedy przy umywalce tez masz jedną wysokość płytek. Tylko geberit trzeba dopasowac zeby nie był oryginalnie wyzszy niz te 112, 117 cm Wielkie dzięki Myszko za dogłębny wykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 pięknie Myszko bardzo pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.03.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witanko wieczorne. cieszę się, jak zwykle jak ktoś mówi coś miłego o moim domku. Mario założenie jest takie zeby nie zamykać garderoby, no chyba, ze się to okaże niepraktyczne. Z czasem pewnie kupimy drzwi do garderobianych szaf i jakąs małą pufe zeby sie swobodnie przebrać na siedząco, czy miec gdzie zrzucic łaszki No widzisz Myszko, ja nie mam jeszcze drzwi do łazienki i garderoby, bo ściana z forniru dopiero 'się robi' i powiem Ci, że kurzy się niemiłosiernie... Mam nadzieję, że jak dojdą drzwi to będzie lepiej, bo nie uśmiecha mi się co chwilę latać ze szmatą... Moja psiapsiółka ma wydzieloną w sypialni garderobę za ścianą, której nie zamknęła do końca i po pół roku mieszkania domawiała drzwi przesuwne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Fajna tapeta i szafka pod umywalką - robiona na wymiar czy jakaś gotowa? szafka robiona na miejscu -stelaż przez glazurnika złotą rączkę, a drewno by The Ghost To te białe drzwiczki to drewno??? Mysza, co to dużo gadać... niebieeesko... niebiaaańsko... i drewienko booooskie! i małe białe płyteczki... odlotowe... Przemalowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Aaaa... i krzesełko idealnie pasuje do łazieneczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ślicznie, ślicznie coraz śliczniej Nawet w garderobie piękniasto (ja swoją bardzo po macoszemu traktuję, bardzo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Piekna lazienka, och i ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.03.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Fajna tapeta i szafka pod umywalką - robiona na wymiar czy jakaś gotowa? szafka robiona na miejscu -stelaż przez glazurnika złotą rączkę, a drewno by The Ghost To te białe drzwiczki to drewno??? Mysza, co to dużo gadać... niebieeesko... niebiaaańsko... i drewienko booooskie! i małe białe płyteczki... odlotowe... Przemalowałaś? tym razem ja wybierałam kolor, ale i tak mi nie wyszło na 100%, bo miał byc jeszcze ciemniejszy i bardziej przyszarzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.03.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witanko wieczorne. cieszę się, jak zwykle jak ktoś mówi coś miłego o moim domku. Mario założenie jest takie zeby nie zamykać garderoby, no chyba, ze się to okaże niepraktyczne. Z czasem pewnie kupimy drzwi do garderobianych szaf i jakąs małą pufe zeby sie swobodnie przebrać na siedząco, czy miec gdzie zrzucic łaszki No widzisz Myszko, ja nie mam jeszcze drzwi do łazienki i garderoby, bo ściana z forniru dopiero 'się robi' i powiem Ci, że kurzy się niemiłosiernie... Mam nadzieję, że jak dojdą drzwi to będzie lepiej, bo nie uśmiecha mi się co chwilę latać ze szmatą... Moja psiapsiółka ma wydzieloną w sypialni garderobę za ścianą, której nie zamknęła do końca i po pół roku mieszkania domawiała drzwi przesuwne...... Mario, nie wykluczone, ze i my bedziemy zamawiac drzwi, ale narazie nie.Szykujesz fornirową sciane? Oj bedzie znowu co oglądać u Ciebie.Do kurzu jestem przyzwyczajona, jeszcze długo będzie, bo niejedna robota przedemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.03.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Aaaa... i krzesełko idealnie pasuje do łazieneczki... stare... wysłużone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.03.2010 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Piekna lazienka, och i ach. och Małgoś przesmiewco;) dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.03.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ślicznie, ślicznie coraz śliczniej Nawet w garderobie piękniasto (ja swoją bardzo po macoszemu traktuję, bardzo ) to masz jeszcze w porywach do miesiąca i zaczniesz o niej myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dzień dobry niech się już zacznie ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A ja chcę zapytać... czy ta łazienka o której mówicie jest w dzienniku czy gdzieś indziej? Już zdezorientowana jestem i nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.03.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A ja chcę zapytać... czy ta łazienka o której mówicie jest w dzienniku czy gdzieś indziej? Już zdezorientowana jestem i nie nadążam proszę bardzo Arniko: no tak, sezon ogródkowy juz tuż tuz, więc trzeba trochę potrenowac kopanie i zacząć od odkopania dziennika. są wieszaczki u Mlodej w łazience: http://images47.fotosik.pl/270/5fa622e19d8edeacmed.jpg jest kabina: http://images48.fotosik.pl/270/b721802c405ee7b9med.jpg http://images39.fotosik.pl/267/43dfba41bee5c6c1med.jpg szafka z uchwytami: http://images49.fotosik.pl/271/8266536696001febmed.jpg http://images47.fotosik.pl/270/46bc4e2a2860767amed.jpg zamontowany uchwyt na prysznic: http://images50.fotosik.pl/271/a8c6f1a4b0d21659med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 cudnie Mysza a jakeij firmy ten uchwyt na sluchawke?? i wieszaczek na papier w twojej lazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.03.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mysza a jakeij firmy ten uchwyt na sluchawke?? bateria i uchwyt to paffoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Łaaadnie :P Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mysza a czy mozna go kupowac osobno czy to jakis komplet z bateria?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.03.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mysza a czy mozna go kupowac osobno czy to jakis komplet z bateria?? raczej można kupic osobno.Nawet nie wiem czy moja słuchawka to berry jak bateria czy stick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts