markoto 12.03.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.03.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Dzień dobry Myszko, wysłałam coś na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.03.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Juz się boję Miłego dnia Wsiem. Byliśmy wczoraj w ikei więc zapodaję wiadomości. Jakby ktoś potrzebowal regał lack czarno-brązowy to jest przeceniony ze 179 na 99, http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20153172 jakby kto chciał biurko, którego nie żal będzie porąbać to jest w wyprzedaży i likwidacji biurko 140x75 mikael brzoza lub czarnobrązowy- 150 złotych http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40079218 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.03.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Mycha, powiedz mi kochaniutka czy ta poleczka w zabudowie nad grzejnikiem ma sluzyc ala parapet okienny ? tz zeby cieplo cyrkulowalo po pomieszczeniu a nie po wnece sciennej? czy to poprostu ozdobniczo bylo robione? ps co to za plytki w tej wnece? to moje aparici? i kolor tej Twojej farby jest mi potrzebny ... chyba wylania sie wizja lazienki goscinnej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.03.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dobry wieczór Mycha co kupiłas nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dzięki Myszko, że przyjęłaś niespodziewanych gości . Jak zwykle miło było cię spotkać i pogadać . A łazienka Majeczki cudna i w ogóle domek cednieje z dnia na dzień i na żywo wygląda milion razy ładniej niż na zdjęciach . Aaaa i byliśmy świadkiem dostarczenia nowych kanap do domku buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.03.2010 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mycha, powiedz mi kochaniutka czy ta poleczka w zabudowie nad grzejnikiem ma sluzyc ala parapet okienny ? tz zeby cieplo cyrkulowalo po pomieszczeniu a nie po wnece sciennej? czy to poprostu ozdobniczo bylo robione? ps co to za plytki w tej wnece? to moje aparici? i kolor tej Twojej farby jest mi potrzebny ... chyba wylania sie wizja lazienki goscinnej u mnie. Psie Pani ta półeczka jest nad grzejnikiem, bo ponieważ ona jest fragmentem zabudowy k-g podpierającym sciankę prysznicową. Do wnęki będą jeszcze dołożone półeczki względnie zamykana szafeczka. A te płytki to nabyte na wyprzedazy za 12,50 czy 12,90, granatowe calle z tubądzina- wycofane chyba juz zresztą. Jeśli granatowe płytki-to ja strasznie polecam atlasa concorde-oryginalne, głęboki kolor, prze pię kne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.03.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dobry wieczór Mycha co kupiłas nowego Czesc Wusia, ja juz wszystko wiem co Ty tam masz. "cioteczki ploteczki" mi opowiedziały. Ale mnie wczoraj zaskoczyły. Zuzka, Magi i Lidziu strasznie dziękuję za odwiedziankę niespodziewankę. Szczególne podziękowania dla Roberta między Niewiastami, który mocno w trakcie odwiedzin wspierał się nawzajem z moim mężem -zwłaszcza przy przenoszeniu narożnika . Dziękuje ślicznie jeszcze raz! Kanapy ustawione na miejscu-szafka prowizorka pod telewizorem.Biurko u małej. Musze pokupić teraz kolorowe poduchy na filcową kanapę do dużego pokoju, żeby nie było tak sztywno:D i kolorowe grafiki na ściane, albo olejne. Znalazłam juz coś co podemnie podciąga, niedopowiedzeniem, kolorami, tylko rozmiary trochę małe Ja proszę o linki do kolorowych abstrakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Myszko a co to ma być i jaki rozmiar potrzebujesz Najlepiej to jednak do Warszawy do jakiejś galerii zajrzeć, chyba, że tylko o barwną plamę CI chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mysieczko raz jeszcze sorry za nalot ale co poradzę że lubie ciebie i twój dom i nie potrafię się pohamować przed odwiedzinami jak jestem w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Doberek Mysiu Fajnie było znowu Cię spotkać i zobaczyć Twój domek, który z dnia na dzień pięknieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Myszko może mój ulubiony Siudmak http://www.siudmak.ovh.org/Siudmak_anatomia_zmyslow.html cena chyba zabija ale obraz w realu mnie powala na przykład Yerkę można sobie potraktować w druku http://www.qprint.com.pl/index.pl/wydruki_artystyczne_dla_jacka_yerki2 tu jakaś galeria http://www.dorota-laz.com/abstrakcja http://www.pepiniera.pl/galeria/artysci,malarze,1,0,0.html albo ta http://www.artpower.pl/maria-mamczur/galeria/25/ jest w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.03.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dzieki bardzo pomyslowa ta poleczka a plytki wygladaja jak moje, ja mam antracyt, ale byly tez inne kolory --- musze tego atlasa sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.03.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Myszko a co to ma być i jaki rozmiar potrzebujesz Najlepiej to jednak do Warszawy do jakiejś galerii zajrzeć, chyba, że tylko o barwną plamę CI chodzi Własnie o plame mi chodzi. Po galeriach to się narazie wolę nie zapuszczać, bo to się może źle skończyc, naprawdę źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.03.2010 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mohag, nie ma sprawy, Gosiu aleeee się przejełaś. Fajną ma spódnice laska - z drzew.Zuzka i Magi zawsze milo was gościć, nawet tak niespodziewanieMi osobiście podobają sie kolory Martynczuka. O tu jest link do jedenj z galerii:http://www.interarte.pl/artysta.php?arytsciId=23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cześć Myszko słyszałam że nalocik miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.03.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cześć Myszko słyszałam że nalocik miałaś ano Monia był nalocik Masz dobre żródła informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Czesc Wusia, ja juz wszystko wiem co Ty tam masz. "cioteczki ploteczki" mi opowiedziały dobry wieczór no to ja teraz osiwieję zastanawiając się co ja mam jak ja nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 gdzie sie stracilas kobieto? wywolalas dyskusje, schematy, zdjecia i ucieklas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts