78mysz 15.03.2010 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 jestem chwilowo, przyszłam na zwiady, czy wszystko w porządku. Wusia masz fajny szklany wazon w oknie ;P Efi czy chcesz powiedziec, ze wkleiłas mi schody? Ide ide niuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.03.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 cze Mysia interes mam słuchaj pamiętasz może nazwe tej firmy od hydroizolacji? ALPOL ? http://www.alpol.pl/pl/katalog_produktow/go:12:38/ zaczynam szukać wykonawcy zastępczego do moich okien balkonowych - moi developerzy mówili, że mi okno naprawią ... minęło dwa tygodnie i nic ... wczoraj dzwoniłam się nagrałam, ale brak reakcji.. więc się chyba muszę się za to sama zabrać... bo ileż można czekać chce by Duch wszedł z parkietami gdzieś pod koniec kwietnia... NA ich stronie jest kilku przedstawicieli na Warszawe... kogo Ty miałaś? Ekipa robiąca te prace hydro to też od nich była? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.03.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 cze Mysia interes mam słuchaj pamiętasz może nazwe tej firmy od hydroizolacji? ALPOL ? http://www.alpol.pl/pl/katalog_produktow/go:12:38/ zaczynam szukać wykonawcy zastępczego do moich okien balkonowych - moi developerzy mówili, że mi okno naprawią ... minęło dwa tygodnie i nic ... wczoraj dzwoniłam się nagrałam, ale brak reakcji.. więc się chyba muszę się za to sama zabrać... bo ileż można czekać chce by Duch wszedł z parkietami gdzieś pod koniec kwietnia... NA ich stronie jest kilku przedstawicieli na Warszawe... kogo Ty miałaś? Ekipa robiąca te prace hydro to też od nich była? dzięki Tak Nituszka Alpol miałam. a stronach są namiary na regionalnych. To jak juz zrobisz tą izolacją to wyjdziesz chociaż mniej więcej na prostą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.03.2010 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 w doradztwie patrz- specjaliści techniczni http://www.alpol.pl/pl/kontakt/specjalisci_techniczni/ Pan Romuald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.03.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ... na prostą to ja wyjde po oknie i po elewacji... no jest jeszcze ogrodzenie ale ono do lata moze poczekać dzięki ide lookac tego p. Romualda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.03.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ... ooo mam znalazłam prace to pod jego nadzorem się robią czy jak? chciałabym mieć ich ekipę by już nie szukać niczego... i jakąś gwarancję na naprawy dostać dają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witanko a my się zastanawiamy czy możemy teraz położyć kostkę a na jesieni robić elewacje czy nam tą kostkę uświnią jak będą tynkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.03.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 jest zaczatek kanapowni. Wreszcie jest gdzie usiąść, chociaż ciągle jeszcze nie ma komu;), ale nadejdzie taki dzień. Teraz kierunek na wprowadzenie koloru do sralonu http://images46.fotosik.pl/272/e58f0fc592c19d59med.jpg http://images45.fotosik.pl/273/a80ee023c5cd841cmed.jpg nadal nie wiem, czy to mi się podoba czy nie, ale daje bardzo fajne smugi swiatła http://images50.fotosik.pl/273/654d1664907e62aemed.jpg na górze tworzy się regałownia z książkami, a w łazience w końcu zawisło coś w oknie i karton poszedł precz http://images42.fotosik.pl/185/9dc73d98285f8b7emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.03.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ... ooo mam znalazłam prace to pod jego nadzorem się robią czy jak? chciałabym mieć ich ekipę by już nie szukać niczego... i jakąś gwarancję na naprawy dostać dają ?wiem, ze mają swoje ekipy, ale czy do izolacji też, to tego Ci nie powiem. Dzwon, rozmawiaj, dowiaduj się. Pasiu zniszczą Ci kostkę, bedziesz miec wokół domu mase tynku, styropianu i różnego śmiecia. Tak jak mi dachówke zniszczyli,bo nie zakryli przy jaskółce folią, a jeszcze jaskółka jest do poprawy. Nie bede o tym myslec, nie bede o tym myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Myszko fajna ta smuga światła jakie bliższe dane - płyta kg i jakie żarówki a tak na marginesie co gryzoniowi zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 jestem chwilowo, przyszłam na zwiady, czy wszystko w porządku. Wusia masz fajny szklany wazon w oknie ;P Efi czy chcesz powiedziec, ze wkleiłas mi schody? Ide ide niuchać dzień dobry Mycha to teraz mam oczy w słup jak pragnę zakwitnąć gdzie i w jakim oknie ja mam szklany wazon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.03.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Myszko fajna ta smuga światła jakie bliższe dane - płyta kg i jakie żarówki a tak na marginesie co gryzoniowi zrobiłaś Gosiu swietlówki t5 karko z leroya i dziurwa w kartonie, no i szkła jeszcze nie ma, to światło dość ostre gryzoń is dead a może tylko sie zahibernował, no nie wiem jeszcze, ale tęskni mi się do mojej łuczniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Mycha przyznaję że pięknie wyglądają te dziurwy w kartonie juz wiem ciekawe jak ten wazon wypatrzyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 nadal nie wiem, czy to mi się podoba czy nie, ale daje bardzo fajne smugi swiatła marudzisz, moja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.03.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 nadal nie wiem, czy to mi się podoba czy nie, ale daje bardzo fajne smugi swiatła marudzisz, moja droga a skązde, efekt światła mi się podoba, ale same dziury wizualnie tak so-so Wusia juz wiesz o jaki wazon chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 wiem Myszko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 u nas tynk po kostce i nic a nic nie uwalone. ale to nie oznacza że każdy taki czyścioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.03.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 u nas tynk po kostce i nic a nic nie uwalone. ale to nie oznacza że każdy taki czyścioch Ja mam cała dachówke obsraną tynkiem na biało, bo w buciorach łazili z m=komina na komin i z powrotem. Płakać mi sie chce, więc nie wyobrażam sobie jak miałaby wyglądać po nich kostka, skoro tynku walającego sie po ziemi zebrałam ogrom.Jak sobie pomyśle tylko,ze trzeba mi bedzie przez to przejsc raz jeszcze i napraszać się o poprawki, bo elewacja pęka to mi słabo. Im bliżej wiosny tym mi gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.03.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 u nas nawet rynny pięknie pomyli współczuje. swoją drogą jak można być takim imbecylem żeby robiąc ściany dach pomazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.03.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 u nas nawet rynny pięknie pomyli współczuje. swoją drogą jak można być takim imbecylem żeby robiąc ściany dach pomazać ooooj, no można- kominy tynkowali przecież i jaskólke. Niby myli to potem czyms, ale nic nie zeszło-bo jak miałby zejsc zapieczony na czarnej dachówce w słoncu biały tynk-są plamy i juz. Mialam nadzieje, ze zamarzający snieg wydrze troche tego syfu z dachówki, ale też nie A szarpnełam sie na piękną plaską dachówkę. szkoda kasy było jak widac, z dachowego efektu nici, z efektu scian nici również. wogole nowy dom a wygląda z zewnątrz jak idz stąd i nie wracaj, az zal serce sciska, a miałam o tym nie myślec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts