BetaGreta 16.03.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Kanapy świetne. Chętnie kiedyś wpadnę aby na nich usiąść Oświetlenie podoba mi się bardzo. Nad czymś podobnym myślałam w korytarzu u nas. Żaluzja w łazience super pasuje. Jak zwykle jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.03.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Kanapy świetne. Chętnie kiedyś wpadnę aby na nich usiąść Oświetlenie podoba mi się bardzo. Nad czymś podobnym myślałam w korytarzu u nas. Żaluzja w łazience super pasuje. Jak zwykle jestem pod wrażeniem. Betka ja oczywiście zapraszam. Moze za jakąś chwile znowu uda mi się zgarnąć wszystkie babeczki na kawke.To by było coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Takie szybkie pytanko : to lustro oparte o ścianę z tapetą to ikeowskie ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.03.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Takie szybkie pytanko : to lustro oparte o ścianę z tapetą to ikeowskie ? pozdrawiam, majki halo halo, nie tak szybko Majki. Myślisz, ze to tak można sobie raz w zyciu zadać pytanie i wogóle? ;)Oczekujesz szybkiej odpowiedzi? no dobra. Tak ikeowskie to lustro jest Bierzesz sie za wykończenie w końcu?To dobrze, będzie co oglądać.Czekam na Twą kiczenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.03.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Takie szybkie pytanko : to lustro oparte o ścianę z tapetą to ikeowskie ? pozdrawiam, majki halo halo, nie tak szybko Majki. Myślisz, ze to tak można sobie raz w zyciu zadać pytanie i wogóle? ;)Oczekujesz szybkiej odpowiedzi? no dobra. Tak ikeowskie to lustro jest Bierzesz sie za wykończenie w końcu?To dobrze, będzie co oglądać.Czekam na Twą kiczenkę Sorka, za taki szort wtręt Ale podziękował Pytam, bo takie samo kupujemy do wiatrołapu W końcu chyba się za wykończenie weźmiemy, choć idzie to nam okropnie mozolnie. Ja po prostu już mam dość budowy Kiczen powinna być w maju - jak dotrwam ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.03.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Takie szybkie pytanko : to lustro oparte o ścianę z tapetą to ikeowskie ? pozdrawiam, majki halo halo, nie tak szybko Majki. Myślisz, ze to tak można sobie raz w zyciu zadać pytanie i wogóle? ;)Oczekujesz szybkiej odpowiedzi? no dobra. Tak ikeowskie to lustro jest Bierzesz sie za wykończenie w końcu?To dobrze, będzie co oglądać.Czekam na Twą kiczenkę Sorka, za taki szort wtręt Ale podziękował Pytam, bo takie samo kupujemy do wiatrołapu W końcu chyba się za wykończenie weźmiemy, choć idzie to nam okropnie mozolnie. Ja po prostu już mam dość budowy Kiczen powinna być w maju - jak dotrwam ... pozdrawiam, majki Nie dziwię się, a jeszcze wiosenka sie zacznie i grille, a tu człowiek ze szczoteczką do zębów kafle będzie czyścił i buty w szafkach układał. My ciągle, co wieczór prawie mamy te same debilowate atrakcje w stylu układanie, przenoszenie, sortowanie, skrecanie, doczyszczanie, bleeee i konca wykończeniówki nie widać,a dodatkowo tak zwane zycie biezące gotowanie pranie prasowanie i nie ma jak sie z tego wyrwać inaczej niż spinając doopkę i robiąc wszystko najszybciej jak sie tylko da, zeby szybko skończyć. To lustro było pierwotnie do korytarza nabyte, ale w rezultacie wylądowało w sypialni, a do przedpokoju chyba wezme z tą grubą prawie czarną ramą(choć nieco oklepane juz w sumie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.03.2010 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Alez pieknie Ci ta jatobka wyszla mmmmmmm Dziurwy mi sie podobaja, jak tam to swiatlo siedzi i jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2010 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 tam siedza swietlówki pse Pani dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dzień dobry wpadłam powiedzieć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dzień dobry Myszaczku jak tam Ci nowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dzień dobry, a nawet nie zapeszam, ale nie najgorzej. Słoneczko swieci, wstałam rano z własnej nieprzymuszonej woli, znać ze albo wiosna idzie, albo się wyspałam. Moze dzisiaj bedzie cieplutko i bede mogła pogrzebac troche przy tulipanach?Nawet psiur chętniej jakby wyścibia nos za drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 a u nasz szaro buro i ponuro a ciśnienie zdycha pod płotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 hmmm, to współczuje, u nas wczoraj tak było i snieg chwilami padał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 mysza nie marudź. masz śliczną chałupkę i świetnie pomyślaną. sortowanie, układanie i skręcanie to nieodłączny element przeprowadzki. wiadomo że jesteście zmęczeni, wiadomo że nie ma na nic czasu, znam to doskonale a my mamy jeszcze dodatkowo konieczność kombinowania logistycznego bo do domu trzeba pojechać i kruszke z kimś zostawić. ale każda czynność przybliża Was do finału. juz naprawdę niewiele. a o poprawkach nie myśl i sie nimi nie wkurzaj. ja takie rzeczy spycham wgłąb świadomości bo zamartwianie sie nimi nic nie da pozytywnego. (no od czasu do czasu wypluje to z siebie ) buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 mysza nie marudź. masz śliczną chałupkę i świetnie pomyślaną. sortowanie, układanie i skręcanie to nieodłączny element przeprowadzki. wiadomo że jesteście zmęczeni, wiadomo że nie ma na nic czasu, znam to doskonale a my mamy jeszcze dodatkowo konieczność kombinowania logistycznego bo do domu trzeba pojechać i kruszke z kimś zostawić. ale każda czynność przybliża Was do finału. juz naprawdę niewiele. a o poprawkach nie myśl i sie nimi nie wkurzaj. ja takie rzeczy spycham wgłąb świadomości bo zamartwianie sie nimi nic nie da pozytywnego. (no od czasu do czasu wypluje to z siebie ) buźka o, jakie konstruktywne spojrzenie. Ja cały rok miałam logistyczny.dobrze Kruszce, ze nie musicie jej targać ciągle po budowie, ja mialam wyrzuty, że Maja dzień w dzien z nami/ze mną była. ciągle brudna, utytłana i byle co jedząca, a ja nawet jej pokoju dobrze nie rpzygotowałam. Muszę sie koniecznie teraz za to zabrać, pokupić brakujące rzeczy i jak wróci z przedszkola któregos dnia zrobic jej niespodziankę Znalazłam takie naklejki: http://www.regdos.com.pl/pub/files/wallies/.thumbnails/1247087225_naklejki%20scienne%20kwiaty_w240_h240.jpg do tego jeszcze kawałek dywanika musze nabyć, roletkę do okna i popróbować to jakoś poukładać z głową.Są nieraz takie różnokolorowe pokoje, w których nie przeszkadza nadmiar barw i wzorów, ale za nic w świecie nie umiem tego efektu osiągnąć u swojej Małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.03.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Doberek Myszko Nie martw się powoli powoli zrobisz wszystko. Dopiero się przeprowadziłaś a masz piękny ciepły domek. Ja już mieszkam 2,5 roku i nadal wielu rzeczy mi brakuje. Uszy do góry Mnóstwo naklejek z kwiatkami jest na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 fajne Myszko te naklejki tylko nie wiem czy jak przy biurku to nie będą Córci rozpraszać i kusić żeby na nie patrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 wrzucam pokojownie corki-uprzedzam wersja totalnie robocza, a niebieski wychodzi upiornie rażąco na zdjęciachhttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/cd/ed/yu1t/ZFBFTh5gbo4fwtbfWB.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/cd/ed/yu1t/bpTiVMQxLm3jcBZ9VB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2010 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Doberek Myszko Nie martw się powoli powoli zrobisz wszystko. Dopiero się przeprowadziłaś a masz piękny ciepły domek. Ja już mieszkam 2,5 roku i nadal wielu rzeczy mi brakuje. Uszy do góry Mnóstwo naklejek z kwiatkami jest na allegro dzięki Magi Wusia, naklejki dałabym raczej na białą scianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Hejka Mysia a te naklejki to nad biurko czy raczej okolice łóżka w sumie to masz gdzie poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts